BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, November 24, 2014

TIINAN SYNTTÄREILLÄ

20141123_202332000_iOS20141123_202255000_iOS20141123_202439000_iOS20141123_203617000_iOS20141123_202507000_iOS
N: Vietettiin mun parhaanystävän Tiinan synttäreitä perjantaina porukalla. Kuvia illalta on tosi niukasti, mutta eikö sanota, että mitä parempi ilta sitä vähemmän kuvia. Kamerassa olevat kuvat on lähinnä ylläriylläri taas ruoka-aiheisia ja kännykässä on pari heilahtanutta kuvaa ihan alkuillasta. Meillä oli siis tosi hauskaa ja pääsin vihdoin ja viimein tutustumaan kaikkiin Tiinan Tampere-kamuihin. Suurimman osan heistä tapasin kolme vuotta sitten Tiinan 15-vuotis synttäreillä, joten siitä oli jo hieman aikaa. Kolmen tunnin yöunien jälkeen aamulla ei ollut kuitenkaan enään ihan niin kivaa, mutta se oli sen arvosta ja onneksi päätin lauantaina lähteä mökille joten pääsin sitten sinne nukkumaan univelkoja pois.

Keneltäkään ei oo varmaan jäänyt toi Liisan edellinen postaus välistä, mutta aattelin nyt kertoa vähän mun ajatuksia. Mä en tiedä vielä, etttä miten mä jatkan, missä, milloin ja missä muodossa, joten siihen saakka kirjoittelen tänne ihan normaalisti. Ilmoittelen sitten varmasti tänne jatkosta, mutta siitä sitten lisää kun tiedän. Sen verran voin sanoa, että bloggaamista en aio lopettaa. Onnea Liisalle uuteen blogiin!

30 comments:

 1. Tosi mahtavaa että säkin jatkat! :-) ehkä kannattaa kuitenkin tehdä oma blogi, voit tehä siit sit ihan täysin oman näköisen :)

  ReplyDelete
 2. Olen aivan samaa mieltä että uusi blogi kehiin! Susta on aineksia varmasti yksin bloggaamiseen ja oon tykännyt sun postauksista enemmän aina :)

  ReplyDelete
 3. Mitä sait yhteiskuntaopista? :-) toivottavasti tämä uusi blogikuvio ei vaikuta kauheasti väleihinne...

  ReplyDelete
  Replies
  1. aion pitää kirjotusten tulokset ihan omana tietona ainakin nyt :) Katsotaan sitten keväällä että haluunko jakaa ne kaikille :)

   Delete
 4. Huh ! Säikähdin jo että uusi blogi tarkoittaisi sitä että sä lopetat mutta onneks näin ei ole, sillä molempien postauksia on ollut aivan huippu seurata ja onneksi se onnistuu jatkossakin :)

  ReplyDelete
 5. Ihanaa, että jatkat bloggaamista! :) <3

  ReplyDelete
 6. Mun mielestä on vaan hyvä homma että bloggailette jatkossa erillään :-) teillä on molemmilla ihan omanlaisenne tyylit, ja niitä on ehkä mukavampaa jatkossa seurata eri blogeista. Huikeeta että säkin joka tapauksessa jatkat vielä kirjoittelua! Kaikkee hyvää teille molemmille :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiva kuulla :) ja joo tyylit on tottakai erit kun ollaan eri ihmisiä.

   Delete
 7. Aivan loistavaa, ettet lopeta kokonaan bloggaamista! :)

  ReplyDelete
 8. Sun postauksia on ollut tosi kiva lukea! Mahtavaa siis että aiot jatkaa:) !!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos ja ihana kuulla, että tykkäät :)

   Delete
 9. Mitä toi raidallinen kakku on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on Seeprakakku, jossa on valkosuklaata, suklaata, kerma ja jugurttia dominokeksipohjalla :)

   Delete
 10. Tykkään sun postauksista tosi paljon joten ihanaa siis että jatkat! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi kiva kuulla, että siellä ruudun toisella puolella tykätään! :)

   Delete
 11. oon aina tykänny sun postauksista paljon enemmän kuin liisan, joten olen helpottunut ettet lopeta!!
  pakko kummiskin kysyä, että onko teillä liisan kanssa ollut riitaa tai jotain minkä takia ette oo paljoo tehnyt postauksia yhdessä jne? on tuntunut vaan pitkään lukijana selalnen olo että teidän välit oos jotenkin jäässä, mutta en tiedä:) enivei thank god sä jatkat kirjottelemista!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa kuulla :) Onhan meillä ollut tässä just viimeaikoina ollu mun mielestä ainakin aika paljon semmosia postauksia, missä ollaan yhessä esimerkiksi Indiedayssin Gaalasta. Mä en tykkää puhua riita-asioista asioista täällä, toivottavasti ymmärrät! :)

   Delete
 12. Tyksin teijjän molempien postauksista tosi paljon, mutta jostain syystä liisa on aina vaikuttanut hiukan ylimieliseltä minkä takia lähiaikoina olen aina skipannut hänen postauksensa. ne toistaa aina vaan itseään jne. eikä siis todellakaan millään pahalla:)

  ReplyDelete
 13. Tosi ihanaa että jatkat!! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bloggaamisen lopettaminen ei käyny edes mielessä! :)

   Delete
 14. Hyvä että jatkat! Vaikuttaa vaan siltä että teillä olisi jotain riitoja keskenänne, toivottavasti ei näin...ystävän kanssa riitely on hirveän kuluttavaa :/

  ReplyDelete
 15. Mukava kuulla, että säkin jatkat kirjottelua♥ Kummankin teidän juttuja on ollut aina kiva seurata blogin kautta. Toivottavasti ette piilota Ostolia ainakaan heti, vanhoja postauksia on ihana lueskella:-)

  ReplyDelete
 16. ihanaa että jatkat! tyylisi on ihana ja postauksia on kiva lukea:)

  ReplyDelete
 17. Niiin kiva, että sä jatkat ♥ sun kannattaisi silti tehdä oma blogi, koska tää oli jotenkin niin teidän kahden juttu ja blogin nimikin on 'one step to OUR lives'.. Jos siis teet oman blogin niin todellakin rupeen seurailemaan!

  ReplyDelete