BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Saturday, November 22, 2014

MY NEW BLOG

L: Oman blogin perustaminen on pyöriny mun mielessä silloin tällöin jo yli vuoden verran ja nyt vasta uskalsin tehdä tän ison päätöksen. Pitkän harkinnan jälkeen päätin, että nyt olisi oikea aika itsenäistyä myös tässä blogimaailmassa. Blogin pitäminen kahdestaan ei oo loppuen lopuks kauheen helppoa, mutta tästä lähtien saan itse päättää, että milloin ja mitä postaan, joten toisin sanoen mulla on paljon vapaammat kädet tän homman suhteen. Saatan tulla vielä jotai yhteistyöpostauksia tänne blogiin kirjottelemaan, mutta pääasiassa mun paikka on nyt uudessa osoitteessa: www.elizavetaa.blogspot.com. Kiitos rakkaat lukijat näistä vuosista! Jos olette edelleen kiinnostuneita seuraa mun blogia niin liittykää ihmeessä lukijoiksi. Olette aina tervetuleita!:) Voi olla, että pari yhteistyö postausta vielä eksyy tämän blogin puolelle, mutta muuten mut löytää tästä lähtien Elizaveta blogista. Toivottavasti te siellä ruudun toisella puolellella ootte yhtä innoissanne asiasta, meinaa itse ainakin olen!

Here is my new improved and independent blog. I hope you'll all enjoy it! ♥  www.elizavetaa.blogspot.com
  IMG_3675

24 comments:

 1. Musta tää oli aika hyvä päätös, kuitenki sä postailet (mun mielestä) hiukan useammin, ja välillä tuli sellain olo että sä yksin kirjotat tätä, joten ehdottomasti siirryn seurailemaan sua :-)

  ReplyDelete
 2. Tää oli kyllä hyvä juttu! Oon itekki monesti miettiny että miks et perusta omaa blogia ku sun postaukset on laadukkaampia ja postaat useemmin mutta hyvä että nyt sitte päätit alottaa oman blogin ja ehottomasti alan nyt seurailee sitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No tosta postaus laadusta en nyt sit tiiä, mut kiitoksia kuitenki :-) ♥

   Delete
 3. Jatkaako Nora tätä blogia vai tekeekö hän kanssa oman :)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. No oishan se nyt vähän tyhmää jos toinen meistä jatkais tätä ja toinen alottais puhtaalta pöydältä kerämään lukijoita, saavutuksia yms.. Niin kai hänki nyt sit uuden blogin tekee ? :)

   Delete
  2. Haha aivan joo :D ois kiva muuten jos tätä blogia ei piilotettais, on nimittäi välil kiva tulla lueskelee vanhoi postauksii yms! :)

   Delete
  3. Mäkin toivon, että tää säilyy täällä! :)

   Delete
  4. Mun mielestä ei ole tyhmää jatkaa tätä vanhaa blogia vaikka sitten yksin, sun päätöshän se on että teet oman blogin, ei noran siitä tarvi "kärsiä" jos nyt näin voi sanoa :-D

   Delete
 4. Todellakin alan seurailemaan! Tää blogi on yks lemppareista ja tykkään niin paljon sun postauksista :) taidan olla hieman tyhmä mutta en löytänyt blogistasi paikkaa josta pystyn alkaa seurailemaan...voisitko auttaa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Löytyy siitä bannerin eli otsikon alapuolelta painamalla blogger tai bloglovin :) ihan miten ite tykkää:)

   Delete
 5. JEEEJEJEJEE tätä on ootettu:) mun mielestä sun ja Noran postaustyylit ja sisällöt oli ihan liian ns. erilaisia yhteen blogiin. Aina kun sulta tuli muutama sunlainen postaus niin sit nora sekotti sen juttuja sinne sekaan (en siis tarkota et sen postaukset ois huonoja tms vaan ainoostaan tyyliltään erilaisia). Tsemii uuteen blogiin(:

  ReplyDelete
 6. JES!!! oot nii paljon parempi bloggaaja! Nora saa tästä ainoostaa hyödyn vaik ei mitään oo ansainnu, hänen postaamisillaan ainakaan!! Älkää poistako tätä! Ja joo ei Nora todellakaan voi jatkaa ostolia yksin...

  ReplyDelete
 7. Mikä Noran blogi sit on? :) molemmat ootte mainioita, mut hänen tyyli on enemmän oman tyylini mukainen.

  ReplyDelete
 8. Tiesin tän blogin joskus loppuvan, mutten ollut vielä valmis siihen :-( ja vaikka Liisa postasi useammin kuin Nora ja heidän postaustyylit on erillaisia, ei anonyymien tarvitse ruveta vertailemaan niin julmasti ja haukkumaan.... hmm, toivoisin kuitenkin ettette poistaisi tätä blogia vaan jättäisitte sen tänne luettavaksi, koska niinkuin joku jo sanoi niin vanhoja postauksia on kiva välillä lukea :-)

  ReplyDelete
 9. miten tää vaikutti teihin ystävinä?

  ReplyDelete
 10. kai nora jatkaa postailua! hänen tyylinsä kirjoittaa yms on enemmän mieleen! ja toisaalta itse lähdet tästä blogista joten nora voisi hyvällä omalla tunnolla edelleen jatkaa tätä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa mieltä :-)

   Delete
  2. mä varotin noraa, että jos tää yhteisen blogin pitäminen jatkuu tällä tavalla (syitä en viittii tänne nyt alkaa kirjottamaa), niin mä en kauaa enää jaksa ja mun mielestä olisi hyvä kaksi eri osotetta... Asia kuitenkin jatku samalla tavalla ja yhteistyö ei vaan sujunu, joten jossai vaiheessa sen varotuksen jälkeen ilmotin et nyt on vaa perustettava kaks eri osotetta, et ei tää näin voi jatkua.

   Delete
  3. se on kuitenkin tyhmää, että jompikumpi saisi jatkaa tätä ostollia ja ns. epäreilua, joten fiksuinta ois vaa jättää nää muistot tänne luettavaks ja perustaa uudet osoitteet.

   Delete
 11. Oon pettynyt ettei mun edellistä aivan asiallista kommenttia julkaistu....

  ReplyDelete
 12. hyvä liisa! pysy vahvana. teit varmasti oikeen päätöksen. ihmeellistä on, että joku edes ajattelee että nora voisi jatkaa tätä blogia.

  ReplyDelete
 13. voi ei meniks teillä kahella nyt välit? mutta varmasti sun kannalta tosi hyvä päätös :)

  ReplyDelete