BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Tuesday, November 25, 2014

WEEKS 46 & 47

20141124_140842000_iOS
N: Mun viikko alkoi lounaalla siskon kanssa Turussa. Mulla oli vielä koeviikko ja sisko oli työelämääntutustumisessa Turussa niin käytiin hänen lounastauolla syömässä. / Ihanan värisiä taloja Turussa. Ton päivän aikana tuli käveltyä vähän enemmänkin ja sen kyllä huomasi vesikelloista. / Ihana Luka! Toi söppänä pieni karvapallero on ihan mun suosikki, pakko saada se itelleeni... / Uunituoretta pullaa ja kylmää maitoa mummolassa. Noi kaks on vaan jotain niin parasta yhdessä!
20141124_141042000_iOS
Koulua... Okei ei sitä oo enään kauaa, mutta silti vähän tympii herätä sinne joka arkiaamu. Mun pitäis nauttia näistä vikoista jaksoista, mutta stressaan nyt jo tulevia ylppäreitä! / Mun ja äitin lemppariherkku - guocamole. / Ihana DW -kello. Muistakaa, että teillä on vielä vajaa viikko aikaa hyödyntää alennuskoodia DWonestep, jolla saa siis 15% alennusta. / heh, minä kahvilla :D
20141124_141313000_iOS
Ihanat joulukoristukset ja -valot on tullu kaduille ja tässä kaunis Helsinki jouluvaloissa. / Gingerbread latte, ahh paljon sydämmiä sille / Mulla on huonoja päiviä nykyää aika usein, joten pelastavina enkeleinä toimii aika hyvin kuuma kuppi teetä ja Fazerin mustikkajugurttisuklaa / Emman kanssa syömässä rankan shoppailun jälkeen.
20141124_141425000_iOS
Kolme ekaa kuvaa on tiinan synttäreiltä. Vitsi, että me askarreltiin Emman kanssa kauan tota lahjapakettia. Vuorattiin siis kenkälaatikko lahjapaperilla ja siihen menikin sitten koko rulla, kun jouduttiin osa vuoraamaan kahteen kertaan :Dd. / Sunnuntain virkistysyritys...

19 comments:

 1. Oi että kuin hienoi noi Helsingin jouluvalot :3 ja kivoja kuvia jälleen kerran ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on kyllä tosi kivat ja luo heti jouluisen tunnelman! kitos paljon :)

   Delete
 2. musta on tosi kiva että jatkat blogin kirjottelua ja näin :) mutta eikö oo vähän törkeätä liisaakin kohtaa jos jatkat tässä blogissa? :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. miten se olisi Liisaa kohtaan törkeää? ainakaan Liisa ei maininnut lähtönsä yhteydessä, että se häntä haittaisi.

   -Piia

   Delete
  2. En oo sanonu tai päättäny vielä että missä jatkan ja milloin! Kirjoitan tänne nyt vaan koska en millään saa viikon varoitusajalla mun ajatuksia kasaan tai mitään uutta blogia. :)

   Delete
  3. Heei en tiiä mitä täällä tapahtuu koska luin äsken sen pitkän kommentin jonka joku ihana teistä laittoin mutta kun olin just julkasemassa sitä niin se katos sieltä?!?!?

   Delete
  4. En myöskään ymmärrä miksi se olisi liisaa kohtaan törkeää, ihan itsehän hän on päättänyt vetäytyä blogista pois. :-)

   Delete
 3. miksi sulla on huonoja päiviä usein?:-/ seurusteletko muuten vielä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. en tiedä mistä niitä huonoja päiviä tulee :D ehkä tää pimeys saa mut huonolle tuulelle !

   Delete
 4. kiva toi koira saman niminen ja ainaki näyttäis samanrotuselta ku annika o:n koira ... :D ihana sinä onneks jatkat kirjottelua:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mää tiiän tosi monta Luka -nimistä koiraa, mutta en tiedä kummankaan koiran rotua :D oon aika huono koiraroduissa saatika että tunnistaisin niitä, mutta tää Luka on kyllä musta tosi paljon pienempi kuin Annikan koira näyttäis kuvista päätellen :) ja ihana kuulla!

   Delete
  2. Tiedät siis kaksi luka nimistä koiraa...? Koska kirjoitit, että et tiedä kummankaan koiran rotua eli kahden koiran.

   Delete
 5. Pakko sanoo et oot ehdottomast mun mielestä paras bloggaaja. Vaikutat tosi kiinnostavalta ja postaukset ei oo täynnä kuvia ittestäs. Oon ite kans abi ja todellaki alkaa tympii tää opiskelu... Onnea tulevii kirjotuksii! :-) Mitäs kirjotat siis viel?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Apua, tosi ihana kuulla, että oon tehnyt jotain oikeinkin! :) Joo se on tosi ärsyttävää ku koulu tympii vaikka tässä vaiheessa sen pitäis kiinnostaa sinänsä... Kiitos ja sulle kanssa onnea tuleviin kirjotuksiin! Kyllä me niistä selvitään ;) ja kirjoitan vielä enkun, äikän, ruotsin ja lyhyen matikan.

   Delete
 6. ai ilmottiks liisa vaa et tekee uuden blogin?

  ReplyDelete
 7. toivottavasti aloitat oman blogin! lukisin sitä niin mielellään, mutta tietysti teet kuinka itse haluat. :-) millaiset sun ja liisan välit on tällä hetkellä?

  ReplyDelete
 8. Toi paketti kyl näyttääki, et siihen on käytetty aikaa :) kumpa mäki jaksaisin! :DD

  ReplyDelete
 9. mistä noi alusvaatteet on:)?

  ReplyDelete