BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, April 28, 2014

sun ☼

L: Tulin vihdoin lisämään nää pari viikkoa vanhat kuvat, jotka räpsittiin yks ilta Waltterin kanssa. Musta tuntuu, että nykyään joka kerta kun me lähdetään kuvaamaan asua, niin päädytään kuvaamaan näitä aurinkoisia kuvia, joissa sitten asu jää vähän taka-alalle. Te lukijat saatatte olla varmaan ihan kyllästyneitä näihin aurinko kuviin, mutta näin pitkän ja pimeän talven jälkeen auringosta EI VOI nauttia liikaa! Rakastan aurinkoa ja valoa! ♥ Siitä ihanasta auringon valosta ja lämmöstä olen nauttinut myös viikonloppuna. Sen lisäksi tuli vietettyä mukavasti aikaa sekä kevereiden että Waltterin kanssa.  Perjantaina hengailtiin siellä sun täällä, lauantaina istuttiin iltaa Aleksilla, sunnuntaina otettiin aurinkoa ja illalla ehtisin vielä nähdä Iidaa.  Mulla oli viikonloppuna vähän huonompikin päivä, sillä rikoin kännykän etulasin ja muutenkin tuntu siltä, että mikään ei mene putkeen, mutta siitä huolimatta viikonloput on aina mukavia ja ne vierähtää ihan liian nopeesti ohi. Etulasin rikkoutuessa harmitti eniten se, että etukameran kohdalle tuli särö.. ja se käytännössä tarkoittaa sitä, että eipä toimi etukamera enään...:/  tai no kyllä sillä kuvia saa, mutta huonosti niistä mitään näkyy ..
20140327_193416000_iOScollage220140327_194810000_iOScollage120140327_192519000_iOS

13 comments:

 1. musta nää kuvat on aina yhtä kivoja! Mut miten ne ei oo ihan mustia, kun otat ne vastavaloon? :s

  ReplyDelete
  Replies
  1. hmm.. riippuu todennäköisesti kameran asetuksista :)

   Delete
 2. ihania kuvia ja ihana laukku ! :)

  ReplyDelete
 3. Aivan ihania, mä en kyllästy iiiikinä näihin aurinkofiilistelyihin:-)
  -
  http://hennoaa.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. hyvä niin! :) ja kiitoksia tosi paljon!

   Delete
 4. Ootko opettanut Waltteria kuvaamaan vai onko hän vaa alunperinkin luonnonlahjakkuus?

  ReplyDelete
  Replies
  1. taitaa olla tommonen luonnonlahjakkuus :-D ja kyl siin sit aina oppii enemmän ja enemmän ku pääsee kuvaamaan ja käyttää kameraa:)

   Delete
 5. Nää teiän ilta-auringossa otetut kuvat on kyl aina yhtä ihania, lisää vaan! :-) Niiiiiin totta et eihän tohon aurinkoon vaan voi kyllästyä nyt pitkän talven jälkeen! :-D

  ♥: http://sweetaboutus.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. Aijotko korjauttaa sen puhelimesi näytön? Vai korjaatko itse ebayn lasilla taas?

  ReplyDelete