BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Saturday, May 3, 2014

grillailua

L: Tän viikon oon antanu kameran levätä kotona, sillä mitään kummallista en oo oikeastaan tehny. Vapun vietin rentoutuen kavereiden kanssa. Oltiin mukavalla porukalla mökillä, kamera unohtui kotiin ja kännykälläkin tuli räpsittyä vain pari kuvaa. Se on ehkä merkki siitä, että ilta taisi olla onnistunut! :) Viikot vierähtää hurjaa vauhtia kesää kohti.. Taas on perjantai ja tän viikonlopun jälkeen onkin enään kaksi kokonaista kouluviikkoa, kunnes alkaa taas se ei niin odotettu koeviikko. Tavallaan mä kyllä odotan koeviikkoa, sillä sen jälkeen alkaa KESÄLOMA! :) Ei kuitenkaan kiirehditä, vaan odotellaan rauhassa ja nautitaan näistä mukavista arkipäivistä, jolloin ehtii näkee kavereita koulussa ja parhaimmassa tapauksessa myös illalla. Kesälomalla kaikilla kavereilla on kuitenkin töitä ja sempä takia yhteisen ajan ettiminen on hankalaa..
Mulla ei tältä viikolta oo mitään kuvia, joten tulin nyt lisäämään muutaman kuvan viime viikolta, jolloin oli ihanat kelit. Niistä ihanan lämpimistä keleistä ei tietenkään voinut olla nauttimatta, joten päätettiin yks ilta Waltterin kanssa viettää aikaa pihalla grillaten vähän kanaa ja maissia. Sen jälkeen tuli myös idea grillata vähän sämpylää ja loppuen lopuks päädyttiin laittamaan kanaa sinne sämpylöitten väliin. Hyvää oli! Näin jälkeenpäin kyllä miettii, että miks me ei mitään muuta sinne väliin laitettu?!? Ku noistahan ois saanu vaikka kuinka hyvät kanahampurilaiset aikaseks, mut toisaalta meni noi ''hampparit'' ihan tollasenaanki.
IMG_9044ä2IMG_9046IMG_9040ä1IMG_9039IMG_9042

7 comments:

 1. alkaisit pitämään omaa blogia, sulta tulee ihanan laadukkaita postauksia joissa oikeesti on juttuja sun elämästä ja sitten nora tekee joskus kerran kolmessa viikossa jonkun esittelyn sen uudesta LV/Guess/jnejnejne ostoksesta...

  ReplyDelete
 2. Näyttääpä herkulliselta. Mulla on vielä grillikausi avaamatta tältä kesältä. Pitää varmaan pian sekin toteuttaa! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. KANNATTAA! :-D sillä herkullista se kyllä on! :)

   Delete
 3. ei oo porvari talouspaperia, aijaijaiii... :D kiva postaus muuten!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahhaha :D okeeei.. mut juu kiitoksia! :)

   Delete