BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Sunday, April 27, 2014

kiireinen viikonloppu

N: Toivottavasti teidän viikonloppu on mennyt mukavissa merkeissä! Mä oon tehnyt melkeen jopa liikaa kaikkea. En ole ollut hetkeäkään rauhassa vaan kokoajan liikkeellä ympäri Etelä-Suomea. Perjantaina tosiaan Helsingissä niinkuin edellisessä postauksessa kerroin, lauantai-illalla Turussa katsomassa Se Toinen Nainen -leffaa ja se oli kyllä mun mielestä tosi hyvä. Just sellainen tyttöjenleffa, josta jäi hyvämieli. Tänään lähettiin sitten vielä Emman kanssa kahestaanTurkuun vähän kattelemaan mitä kaupoista löytyisi. Mulla on tällä hetkellä ihan hirveä vaatekriisi ja itken melkein joka aamu vaatekaapin edessä kun ei ole mitään päälle pantavaa, vaikka kaappi tuskin menee kiinni kun kaikki rääsyt pursuu sieltä ulos. Jostain syystä kuitenkin aina kun meen ostoksille niin ostan aina vaan kenkiä ja varsinkin korkkareita, mikä on musta aika hassua, sillä korkkareita tulee käytettyä niin paljon harvemmin niin MIKSI päädyn aina ostamaan niitä vaikka oikeesti "tarvitsen" vaatteita. Perustelen aina mun kenkäostoksia sillä, että "mulla ei oo vielä tällaisia" tai "myyn vanhat pois" tai "tarvitsen nää niihin ja näihin juhliin". Oottakaa vaan siis kun pistän ne kakki vanhat korkkarit kirppikselle :D. Nytten tää mun korkokenkien ostelu saa kyllä oikeesti loppua, sillä tämän viikonlopun aikana oon kiikuttanu mukanani kotiin jo kahdet parit. Oon kyllä tosi tyytyväinen näihin kaunokaisin ja naisellahan ei voi koskaan olla kenkiä liikaa vai mitä?120140427_165012000_iOS220140427_165136000_iOS20140427_165334000_iOS
Ekat kengät Dinskosta ja toiset Zarasta.20140427_165439000_iOS

18 comments:

 1. On kyllä nätit kengät ja totta puhut: naisella ei voi koskaan olla liikaa kenkiä! ;) kenkähamstraaja kuittaa!

  ReplyDelete
 2. Hei mistä toi hame/shortsit sun peilikuvassa on?oon yrittäny etttii tollasia!

  ReplyDelete
 3. Mist toi vs hajuvesi

  ReplyDelete
  Replies
  1. mun pikkusiskon kaveri toi sen mulle Lontoosta kun kiltisti pyysin :)

   Delete
 4. minkä pituinen oot? ja ihanat kengät, varsinki noi vaaleet! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon huikeat 161 cm pitkä :) ja joo tykkään kans erityisen paljon noista vaaleista, mutta molemmat on kyllä ihania!

   Delete
 5. Millä olet muokannut nuihin puhelinkuviin noita valopalleroita?:-) ja mitä muita ohjelmia käytät puhelinkuvien muokkaukseen?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käytän photojusia, afterlightia, vscocamia, mexturesia, pixrlexpressiä, rookieta ja instagramin omia filttereitä :))

   Delete
 6. Oi mitä kenkiä! Niin täykkyjä :)

  ReplyDelete
 7. mistä toi valkonen hame on tossa ikea kuvassa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Emman mukaan espanjasta jostain kiinakaupasta :D

   Delete
 8. Justiinsa ostin tänään kans noi mustat, vaikka mulla on jo parit ihan noiden tyyppiset :D Mut ei kenkiä vaan voi kyllä olla liikaa!

  ReplyDelete