BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Friday, October 31, 2014

TIEDOSSA..

LN: Tiedossa on siis yhteistyö Salolaisen kirppiksen kanssa. Kyseessä on selected 2nd hand, mikä sijaitsee Salon meriniityssä Tehdaskatu kahdessatoista. Kyseinen paikka ei ehkä ole kaikille vielä tuttu, sillä se on aika uusi kirppis täällä Salossa. Kirpputoriosion lisäksi, siellä on myös paljon erilaisten yritysten hyödykkeitä myynnissä vaatteista ja sistuselementeistä ihan askartelutarvikkeisiin asti. Paikan tunnelma on ihan uskomaton niin sisältä kuin ulkonakin. Itse rakennus on todella kaunis punainen tiilitalo ja sen sisällä on juuri sopivan kokoinen kirpputori lämpimän ja mukavan tunnelman kera. Meillä molemmilla on keskiviikosta lähtien kuuden päivän ajan omat pöydät kyseisellä kirppiksellä. Noralla pöytä numero 2 ja Liisalla 15. Käykää ihmeessä kurkkaamassa ja tutustumassa paikkaan!
 Untitled
20141030_193543000_iOSUntitledUntitledUntitled
20141030_193608000_iOSUntitled

5 comments:

 1. liisa eikös sulla ole Samsungin ativ 2 book kone? se noin 399e maksava? kun mulla on ongelma etten tiedä miten tänne saa lisättyä kuvat :O kun kytkee usb johdon koneeseen ja kameraan niin kuuluu piippaus mutta mitään ilmotusta ei tule mistä pystyisi tuomaan kuvat koneelle.. oon ihan hukassa tän asian kanssa, eikä kukaan osaa auttaa mua :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. taitaa olla sama kone! :) en muista enää yhtään tän koneen mallia tai ku en koneista oikein ymmärrä mitään :D Mut hmm.. en osaa kyl auttaa yhtään, ku ite en kameraa koskaan koneeseen yhdistä. Siirrän aina kuvat ihan vaa sillai et nappaan kamerasta muistikortin pois ja tungen sen koneen sisään:) Mut ootko kokeillu muita usb koloja., ku tästä koneesta löytyy 3 eri kohtaa:)

   Delete
 2. Tuolla pitäisi kyllä käydä, kun tuun taas joskus Saloon!:) Kauan ollut jo suunnitelmissa..

  ReplyDelete