BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Thursday, October 30, 2014

GREY AND BLUE

L: Hui, ompas tuolla ulkona kylmä! Eilen joutusin vetämään päälleni erittäin paksut vaatteet, sillä pienemmällä vaatekerroksella, en olisi pärjänny. Mulla oli eilen pitkä ja erittäin rankka päivä, minkä takia päädyin tälläiseen erittäin mukavaan asuun. Tykkäsin asusta, mutta vaikeat kuvausolosuhteet pilasivat kaiken.  Ulkona oli ihan jäätävän kylmä ja kaiken lisäksi tuuli erittäin kovaa, minkä takia joutusin laittamaan hiukset kiinni ja kuvaus fiilis lopahti jo siinä vaiheessa nolliin. Otettiin kuitenkin muutama kuva, eikä niistä ollut oikein mikään mun mieleen. Meinasin olla julkasematta näitä kuvia, mutta sitten jostain syystä muutin mieleni. Kuvien ottamiseen meni kuitenkin aikaa ja niiden eteen nähtiin edes vähän vaivaa, joten miksi niitä ei sitten julkaisisi, vaikka itse en niistä tykkääkkään? Jollekkin näistä ei niin onnistuneistakin kuvista voi löytyä inspiraatioita pukeutumiseen ja onhan se ihan normaalia, että aina ei voi onnistua ja aina ei voi olla hyvä ''naamapäivä''. Joo... olihan mulla eilen muutenkin vähän huonompi päivä, mutta valmennusten jälkeen ostettu jäätelöpurkki pelasti päivän! ♥
UntitledUntitledUntitledUntitled takki* sheinside, neule zara, farkut cubus, huivi lindex, kengät dinsko 

 (*saatu blogin kautta)

13 comments:

 1. Onpas kyllä ihanan simppeli asu, ja ihanan iso tuo huivi! <3

  ReplyDelete
 2. Itse en olis edes huomannu, että näissä on jotain "vikaa"! Näyttää mun silmiin ihan täydellisiltä nää kuvat :D Mutta ainahan sitä on itselleen kovin kriittinen. Ihana asu jokatapauksessa ja upeana olet ollut jälleen liikenteessä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. toi on kyllä totta... :D ja kiitoksia paljon ♥

   Delete
 3. Mikset voi vastailla kommentteihin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä mä kommentteihin vastaan :D mutta en välttämättä ihan heti, sillä kännykällä niihin vastaaminen ei oo kovin mukavaa puuhaa :-)

   Delete
 4. Such a pretty coat and I really like those Northern bloggers foggy autumn photos, although we think that this weather is soooo bad for taking photos! ;)

  www.dodolce.com

  ReplyDelete
 5. mitä helee just hyviä kuvia nää ei todellakaan näy että ois huono naamapäivä tai jotain:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hyvä, että siellä ruudun toisella puolella tykätään näistäki kuvista!:) kiitos <3

   Delete
 6. Mitä kokoa toi sun takki on? :)

  ReplyDelete
 7. Saisko linkin tohon takkii? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://www.sheinside.com/Grey-Long-Sleeve-Single-Button-Tweed-Coat-p-154259-cat-1735.html olehyvä :)

   Delete