BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, May 5, 2014

sick at home

L: Mulla oli mukava viikonloppu, minkä vietin kavereiden ja Waltterin seurassa. Kuitenkin sunnuntai-iltana paikkoihin alkoi särkeä ja olo alkoi hiukan huonontua. Pitkästä aikaa kaivoin kuumemittarin esiin ja totesin, että mulla on kuumetta. Oon kyllä ollut kipeenä, mutta pitkään aikaan mulla ei oo ollut kunnolla kuumetta, niin kuin tällä kertaa tuppaa olemaan. Tänään kävin koulussa särkylääkkeen voimin ilmottautumassa syksyn yo-kirjotuksiin, mutta pikavisiittikin koululla oli virhe. Meinaa kotiin päästyäni mun kuume nousi entistä korkeemmalle. Nyt vaan lepäilen täällä sängyssä ja kattelen sarjoja seuraavat pari päivää..
Mulla oli viikko sitten tosi kova postaustahti päällä, mutta parhaillaan postaustahti on hieman harventunut, sillä kännykän näytön rikkoutuminen masentaa mua ihan sikana... Nyt te varmaan mietitte, että miten mun kännykkä nyt tähän postaamiseen liittyy?!  Mutta valitettavasti kännykä on osa näitä kaikkia postauksia, sillä viime aikoina oon tottunu muokkaamaan kaikki kuvat kännykällä ja nyt kun kännykän näyttö on rikki, niin kuvien muokkaaminenkin on erittäin haastavaa kun näytöstä ei meinaa nähdä mitään... Mutta yritän nyt totutella tähän rikkinäiseen näyttööön, niin ehkä kuvienkin muokkaus tuntuu pian taas mukavalta puuhalta. :-)
20140505_112531000_iOS20140505_114408000_iOS20140505_113516000_iOS20140505_114017000_iOS
Kaivoin noin viikko sitten pari pehmolelua esiin. Molemmat jänöjusseja. :-D Tuo pinkki on yks mun ensimmäisistä pehmoleluista ja tosta toisesta en kyllä muista mitään, mutta mukavina unikavereina molemmat on toiminu... mua vähän lapsettaa näköjään :-D
20140505_113045000_iOS

23 comments:

  1. Itse lähetin iphoneni juurikin Saloon korjaukseen, Hetihuolto.fi :hin. Sieltä tuli heti seuraavana päivänä kirjekuori mihin laitoin kännykän ja kännykkä tuli takaisin viiden päivän sisässä :) Itselle ei vielä onneksi ole tuota flunssa-aaltoa tullut, mutta siitepölyallergia sitäkin pahemmin. Nenä vuotaa kokoajan ja on tukossa sekä silmät kutisee viimistä päivää. Onneksi on keksitty lääkkeet ja silmätipat! :) Paranemisia sulle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos paljon! :) paljon mahto maksaa tuo korjaus? en viittii ite meinaa mitään maltaita maksaa, sillä kesän jälkeen ois ehkä suunnitelmissa uuden kännykän osto kesätyörahoilla :)

      Delete
    2. Korjautin myös mun iphone 4s:n tuolla hetihuollossa! Maksoi 99€ ja kännykkä tuli valmiiksi jo samana päivänä. Suosittelen ja musitaakseni sain vakuutusyhtiöstäkin jotain takaisin tuosta summasta.:)

      Delete
    3. ei millään viittis maksaa nyt melkein satasta siit et korjaan ton näytön, ku kuitenkin oon toivottavasti kesän jälkeen ostamassa uutta kännykkää:)) Mutta täytyy nyt kuitenkin vielä miettiä ! :) KIITOS! :)

      Delete
  2. Millä muokkausohjelmalla muokkaat? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. after light -kännykkä sovelluksella :)

      Delete
    2. Kiitos, tää on pelastus :)

      Delete
  3. voi, ihania pupusia <3 mullakin on laatikossa vanhat pehmolelut ja tekee kokoajan mieli hakea ne, mutten tiiä mihin ne voisi laittaa :-D säälittää niin paljon pitää niitä piilossa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmm... meilläki on varastos ihan sikana nit mun vanhoi pehmoi :( ei niit mihinkää poiskaan raaski antaa. Siellä ne vaan kököttää mustassa jätesäkissä :-D Mut nää kaks löyty ihan vahingossa yhestä laatikosta täällä mun huoneessa niin päätin heittää ne tähän sängylle :)

      Delete
  4. Mulla on samanlainen tommonen ruskea pupu, haha :)

    ReplyDelete
  5. mitä muokkausohjelmia käytät? paranemisia! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos paljon! :) ja mä käytän after light sovellusta :)

      Delete
  6. turkuunhan aukes juuri itapsa siellä maksaa noin satasen palvelu uskomattoman nopeeta meni ehkä 10 minuuttia jos ees sitä ja vaihdoin etulasini vieläpä ilmaiseksi pinkiksi! alko kuulostaa muuten joltain mainospuheelta xdd

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahhaha :D susta tulis varmasti hyvä myyjä, mut ite mietin just sitä, et onks mun mitään järkee vaihtaa ees tota lasii jos kesän jälkeen on toivottavasti ostamassa jo uutta luuria :-D Mut täytyy nyt miettiä vielä :)

      Delete
  7. lasi on melko helposti korjattavissa myös itse. moni mun kaveri on korjaillu pariin otteeseen mun iphonen lasin ja ebaysta saa todella edullisesti uusia laseja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ite oon kerran korjanu takalasin ebaysta saatavilla laseilla, mut en uskalla tohon etulasiin koskee, ku se on kuulema aika paljon vaikeempaa :)

      Delete
  8. Kiva postaus! :) mitä aineita kirjotat syksyllä? Ite oon kanssa menossa syksyllä kirjottaan maantietoo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos paljon ! :) ite kirjotan terveystiedon ja suomi toisena kielenä :)

      Delete
  9. mitä sarjoja sä seuraat? hakusessa ois uusia sarjoja taas katsottavaksi :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pretty little liars (tauolla tällä hetkellä), Revenge (tauolla), Orange is the new black (tauolla), välillä katon modern familyy ja tällä hetkellä katon vampyyripäiväkirjat sarjaa. =) oon joskus katonu sitä telkkarist mut jäi niin pal jaksoi välist , et aloin nyt kattooo nyt ihan alusta asti :)

      Delete