BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Sunday, April 6, 2014

Sunday with my friends

L: Sunnuntaina käytiin kavereiden kanssa Marc O'Polon erittäin mukavassa lanseeraus tapahtumassa. Marttila store järjesti siis Mathindedaalissa kyseisen tapahtuman, jonne lähdettiin sitten pienellä porukalla ajelemaan. Kahviteltiin paikan päällä, kuunneltiin hiukan historiaa Marttila Storesta, Marc O'Polon edustaja kertoi merkistä ja sen valikoimasta, nähtiin muotinäytös, jossa myös Waltteri oli mukana ja saatiin pienet lahjakassit mukaamme ennen lähtöä. Paikan päällä sai myös Marc O'Polon tuotteita ystävahintaan ja siellä järjestettiin myös muutama arvonta, josta Eerikakin voitti ihanan huivin. :) Takastulo matkalla poikettiin Meri-Teijon laskettelurinteellä ihastelemassa maisemia ja samalla ottamassa pari kuvaa.
Loppuilta vierähti jäähallilla näytöksen parissa ja parhaillaan olen Siljalla katsomassa Nälkäpeli -elokuvaa. Huomenna heti aamusta taas jäähallille vetämään vielä kahta koulunäytöstä.
IMG_8410collage1IMG_8416IMG_8415aIMG_8409IMG_8413IMG_8411IMG_8405IMG_8404

9 comments:

 1. Saatko kertoa, että mitä noista yllätyskasseista tuli? :) ja ihania kuvia, niinku aina!

  ida-adalmiina.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. kassista paljatu tommonen söpö termosmuki, tuliikut, suklaata, marco o'polon kuvasto tai semmonen lehti ja marttilastoreen -10% alennus kuponki :)

   Delete
 2. miks anniina oli tuol xd pyysitkö sitä mukaan vai? onks me eetunkaa yhes xd ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mä ja waltteri oltiin menossa tonne kyseiseen tapahtumaan ja päätettiin pyytää kavereita mukaan ja sit vaa tuli idea pyytää eetu, anniina, ape, ersu ja iida :) ja ei he oo yhes :)

   Delete
 3. seurusteleeko eetu ja anniina?

  ReplyDelete
 4. Ompas teijän kaveripiiri tosi tyylikäs!! :)

  http://www.steptolove.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Mistä tunnet anniinan? Hänhän on vasta 15?

  ReplyDelete
 6. Katoin sika pitkään et ketä tämä vasemmanpuoleinen blondi tyttö muistuttaa ja oivalsin et hän on kasvoista ihan Emma Watsonin näkönen! Tämmönen random huomio :D

  ReplyDelete