BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Saturday, April 5, 2014

perjantai päivän asua

L: Olisi niin helppoa vaan skipata koko teksti välistä, mutta ehkä mä nyt edes jotain tähän kirjoitan. Eilen kävin taas huoltamassa mun ripset ja näistä tuli erittäin kivat! Sen jälkeen vietin pari tuntia Siljalla ja sieltä menin sitten Iidalle tyttöjeiltaan. Tää koko aamu vierähti jäähallilla näytösvalmistelujen parissa ja äsken nukuin päikkärit. Nyt mulla on vajaa tunti aikaa olla taas jäähallilla ja sempä takia tää teksti onkin nyt näin tökkivää... Halusin kuitenkin tulla lisäämään nää eiliset kuvat tänne blogin puolelle ja ilmottamaan, että kyllä me ollaan hengissä, vaikka täällä blogin puolella onkin ollut vähän hiljaisempaa tällä viikolla! :)

Mitäs muuten pidätte tämmmöisestä vähän naisellisemmasta asusta? :)
collage1
paita zara, takki zara, housut dr. denim, laukku lindex, aurinkolasit cubus, kello* daniel wellington
20140405_115356000_iOScollage3collage220140405_115829000_iOScollage4

(* saatu blogin kautta)

18 comments:

 1. Noi lyhyet hiukset on sulla niin kivat!

  ReplyDelete
 2. Tykkään hirveesti teiän kuvista ja koko blogista, mutta aina ei tarvitse pahoitella taukoa ja kertoa, jos kirjoittaminen ei miellytä, koska se tekee jotenkin postauksen "kiusalliseksi" :) teillä on oikeus taukoon ja pahoitteluja on tylsä lukea varsinkin, kun niitä tulee usein, koska ne silloin menettävät merkityksensä. Muuten postauksenne ovat kuitenkin aina mukavia :))!

  ReplyDelete
 3. Voi että kun noi sun lyhyemmät hiukset on kivat!

  ReplyDelete
 4. Toi vaalea takki on aivan ihana!

  ReplyDelete
 5. Mistä sait rohkeiden leikata hiukses? Ite oon tosi kyllästyny pitkiin hiuksiin ja tekis mieli pätkästä reilusti latvoista pois, mut en vaan millään uskalla ku pelkään että kadun sitä jälkeenpäin :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. en tosiaa tiiä :) kaipasin vaihteluu ja en oo onneks katunu viel kertaakaan :)

   Delete
 6. Mistä noi arskat on?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. cubuksesta näyttää olevan :) voit bongata sen tuolta tekstistä ihan :D

   Delete
 7. Aivan ihana takki! Sopii hyvin sulle :)

  ReplyDelete
 8. toimii tosi hyvin sulla! :)

  ReplyDelete
 9. mun mielestä on aika sairasta että ton ikäsillä nuorilla on noin hitosti materiaalia ja blogi pyörii käytännössä pelkästään uusien tuotteiden ja ilmaseks saatujen rättien esittelypaikkana. Tekin ootte Noran kanssa normaalia varakkaammista perheistä, joten on ihan ymmärrettävää että teillä nyt on ne uusimmat iphonet ja air maxit ja vaikka mitkä, mutta nää teidän postaukset antaa ymmärtää et nyky teinien elämä on pelkkää viinien maistelemista ja merkkilaukkujen käyttö jne ja sitten pienemmät ottaa tästä mallia ja tilaa pikavippejä yms että voi ostaa kanssa jotain vuittonin laukkuja yms. Tästä saa aivan sairaan kaupallisen kuvan koko blogista ja ois kivempi jos välillä edes tekisitte vähän maanläheisempiä postauksia. Mä en myös ymmärrä minkä takia sieltä sheinsideltä yms on aina pakko ottaa ne ilmaisvaatteet. Teillä ihan varmaan on kaapissa niitä takkeja yms tarpeeks ja vaikka mä en nyt itekkään mikään kierrättäjä ihanne ole, niin vähän pahaa tekee, että bloggaajille vaan tyrkytetään tavaraa, jotka on ensin tehty lapsityövoimalla jossain thaikkulassa. Toivottavasti käytte koulunne hyvin, että voitte säilyttää ton tulotason jatkossakin...

  Ei nyt oo tarkotus olla ylinegatiivinen yms, mutta te ette ite taida ikinä aatella millasen kuvan annatte muille kun postaatte vaan uusista puolen tonnin kelloista joita saatte sillä, että teette blogiinne vartissa nopeen postauksen kellon kuvista ja tähditätte alas pienellä että saatu blogin kautta.

  ja älkää kukaan vetäskö esiin sitä kateus korttia, kyllä mä olen kateellinen että itellä ei ole rahaa ostaa edes ginatricotin halpis kelloa tai uusia lenkkareita viis vuotta vanhojen tilalle, lähinnä yritän vaan herätellä Liisaa ja Noraa näkemään myös tän kaupallisuuden toisen puolen.

  ReplyDelete
 10. Ensinnäkin en ole todellakaan mistään varakkaammasta perheestä. Kaikki omat kuluni (puhelinlaskua lukuun ottamatta) maksan itse. Tienaan omat rahat, joilla hankin sitten tarvitsemani jutut itse. Meillä ei ole perheessä ollut myöskään ikinä mitään viikko- tai kuukasirahojakaan jaossa. Ja tottakai me muodista ja vaatteista kiinnostuneet opiskelijat otetaan hyvät yhteistyö ehdotukset vastaan, kun semmonen on kerran mahdollista. Ja postauksiin ei todellakaan mene varttia, vaan paljon enemmän. Esimerkiksi tähän postaukseen vierähti neljä tuntia ja tohon seuraavaan helposti muutama tunti.. Kuvat pitää ottaa, sen jälkeen ne siirretään koneelle, katsotaan läpi ja valitaan parhaimmat, jonka jälkeen ne vielä muokataan ja ladataan tänne blogiin flickrin kautta. Siihen menee aikaa ja sen jälkeen pitää vielä kirjoittaa teksti, mikä ei ole todellakaan helppoa. ainakaan mulle.. ja nuo kuvassa olevat ''viinit'', eivät ole viinejä nähnykkään. Laseissa on lasten mansikka skumppaa, jossa ei ole tippaakaan alkoholia. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Blogin pitäminen ei oo niin helppoa kun miltä se saattaa näyttää, ja mun mielestä se on teille ihana juttu että saatte jotain tästä 'palkkioksi'. :) se että te muutaman vaatteen saatte kuukaudessa ei varmasti oo liian iso vaivan palkka sille mitä teette lukijoitten iloksi joten oon tosi Ilonen teiän puolesta et saatte tästä edes jotain! Ja lisäksi oon ite näitten mainoksien kautta tutustunu esim sheinsideen ja upeisiin vaatteisiin, joten kiitos! Jatkakaa samaan malliin :*

   Delete