BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Sunday, March 16, 2014

Väriä vaatekaappiin

L: Torstaista asti mun on pitäny tulla tänne blogin puolelle päivittelemään, mutta mulla ei valitettavasti ole ollut aikaa edes avata tietokonetta. Keskiviikkona illalla päästiin vihdoin Waltterin kanssa pyöräilemään yhdessä! Ollaan pitkään suunniteltu pyöräilylenkkiä ja nyt me saatiin se aikaiseksi. Päätettiin pyöräillä sirkkulasta piihoville ja sieltä takaisin sirkkulaan, josta tulikin sitten yhteensä 18kilometriä. Torstaina mulla oli koulusta vapaata, mutta siitä huolimatta tekemistä kyllä riitti. Siivoomista, pullojen palautusta, kirjastossa käymistä, valmennuksia ja ensiapu koulutus. Viikonloppuunakaan ei ylimääräistä aikaa ollut, kun kokoajan oli tekemistä. Ja vaikka lumen tulo hiukan harmittikin, niin viikonloppuun kuului paljon kaikkea kivaa, kuten shoppialua, Noran kanssa laatuaikaa, kahvittelua, ulkona syömistä, biljardi pelejä kavereiden kanssa, hengailua, Turku reissu tyttöjen kansa katsomaan Need for speed -nimistä elokuvaa, naurua,  Waltterin kanssa ajaviettoa, valmennuksia ja rentoutumista. Parhaillaan makoilen täällä sängyn pohjalla ja samaa rataa jatkuu päivä varmaan iltaan asti. Palaillaan! :)

IMG_7350collage2IMG_7240
takki h&m, paita lindex, housut cubus, kengät dinsko
IMG_7349collage1

15 comments:

 1. osaaks sanoo minkä "nimiset" noi farkut on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on Jegging Jane -nimiset, tai ainakin näyttää ihan samoilta mitkä mullakin on :)

   Delete
 2. Apuaa! En nyt kyllä valitettavasti osaa sanoa. Heitin ne laput ja kuitit jo roskiin ja kaupassa en edes vilkassu farkkujen nimeä. Mut noi on vissii jotai uutta mallii? Maksaa vaan 25€ ja tosi mukavat jalassa! :) Suosittelen!! :)

  ReplyDelete
 3. toi paita näyttää niin kivalta, muttei tollanen kuosi välttämättä edes sopisi mulle :-D mun täytyy pikkasne ryhdistäytyä ton kuosisten paitojen kanssa - näyttää niin pirun hyvälle, muttei sitten koskaan oo tullut ostettua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kannattaa kokeilla :)) ei sitä koskaan tiedä jos vaikka sopisikin!:)

   Delete
 4. pakko kysyä että minkä hintanen paita? ihana!

  ReplyDelete
 5. Oot niin upea, nuo lyhyemmät hiukset sopii sulle järjettömän hyvin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! :) itekki tykkään näistä tällä hetkellä todella paljon! :)

   Delete
 6. Kuka sulle ottaa nää kuvat? Tosi taitava!:)

  ReplyDelete