BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Sunday, March 16, 2014

new shoes

12
20140314_225210000_iOS 1
3
hame, huivi Zara, kengät nelly.com, neule Gina tricot, nahkatakki H&M, laukku LV, aurinkolasit Cubus
20140314_225209000_iOS
20140314_225208000_iOS 24
N: Nää kuvat ei nyt ole mitään parhaimpia otoksia, mutta menkööt. Kuvissa näkyy mun uudet kengät ja perjantain asua. Tolloin ei vielä ollut tosiaan tota lunta maassa, mutta tuuli niin kovin että hiukset oli melkeen kaikissa kuvissa suoraan ylöspäin. Viikonloppu meni tosi mukavasti Liisan kanssa niikun liisa mainitsikin. Meillä oli tosi hauskaa ja juteltiin kunnolla pitkästä aikaa.

11 comments:

 1. Näyttää kyllä niin kivalta, kun on hame ja kaikki. Kiitos vaan talvi, nyt on ihan turha toivoa laittavansa mitään tennareita ja hametta. :D

  ReplyDelete
 2. tosi ihana asu♥

  ReplyDelete
 3. Oot niin kaunis ja sulla on ihanat hiukset! Itse en kyllä ihan tuollaisia kenkiä haluaisi, mutta tuo laukku on kiva ja takki!

  ReplyDelete
 4. paljon oot maksanu tosta laukusta ja onks se ostettu ulkomailta vai mistä? :)

  ReplyDelete
 5. onpas monipuolisia kuvia.....

  ReplyDelete
 6. voutsi ku oot nätti! miten saat noi kuvat tollai niin ihanan vaaleiks. ku mul on sama objetiviivi ja kamera niin muokkaaks sää sit noi tollai vai miten sait? ku noi on aivan ihania kuvia ku ne on vähä tollai "vaalennettu". en kyllä eees tiiä onko

  ReplyDelete
 7. millä muokkaat kuvias :)? tää näyttää silt vsco camilt, mut ootte aika mont kertaa sanonu muokkaavanne pixrlil mut mikä filter sielt? :D kiitos avusta jo etukäteen.

  ReplyDelete
 8. Ihania kuvia! Tykkään tosi paljon teidän blogista! :)

  ida-adalmiina.blogspot.fi

  ReplyDelete
 9. oon itekki aatellu tilata noi samat kengät nii aattelin kysyä, et vastaako ne hyvin kokoaan vai tilasitko normaalia pienemmän tai suuremman koon? :-)

  ReplyDelete
 10. ootteko koskaan miettiny liisankaa et tekisitte kirppiksen tänne blogii, tai sit veisitte jollekki kirpputorille myyntiin vaatteita/asusteita?:)

  ReplyDelete