BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, March 5, 2014

niks ja naks

L: Eilen kesken koulupäivää tuli päähän pistos, että haluan lyhyet hiukset ja piste. Eipä siinä kauaa menny, ku päätin toteuttaa mun idean. Pitkään päässä roikkunut metritukka alkoi jo vähän kyllästyttää, joten vaihtelu tekee kyllä hyvää. Hiusten peseminen oli kylläkin hieman outoa kun päässä roikkuvat hiukset olivat lyhentyneet huomattavasti, shamppoota sekä hoitoainetta tuli liikaa, mutta enköhän mä totu tässä aikojen myötä.
Tiedän, että saan lukea täällä blogissa monta kommenttia: ''miksi leikkasit sun ihanan pitkät hiukset?'' yms., mutta itse tykkään näistä tällä hetkellä enemmän, kuin niistä vanhoista, sillä hiukset tuntuvat paljon terveemmiltä ja tämmönen pieni vaihtelu on kyllä virkistävää. Ja kyllä ne ketä omistaa pitkät hiukset, niin ymmärtävät mua enemmän kuin hyvin siinä mielessä, että ei niitä pitkiä hiuksia aina jaksa.. Ja älkää huoliko, kyllä nää tästä kasvaa vielä, mutta näillä nyt mennään ainakin jonkin aikaa :)
collageaaaaIMG_6553 collagea1IMG_6510aaaacollage4
IMG_6554
collagea3
paita h&m, housut dr.denim, pussukka cubus, kengät dinsko, kello* daniel wellington, aurinkolasit glitter
collage5

48 comments:

  1. on kyllä tosi kivat :)

    ReplyDelete
  2. einän nuo oo ees lyhyet

    ReplyDelete
  3. Lyhyet hiukset sopii sulle älyttömän hyvin ! :) upeita kuvia!

    ReplyDelete
  4. sopii niin hyvin!! :-) ihanat.

    ReplyDelete
  5. i don't know why you cut your hair.. but you are still perfect! <3

    ReplyDelete
  6. Ihanat hiukset!! sopii hyvin :)

    ReplyDelete
  7. mutta eihä nuo oo ees lyhyet ! :) oikee hyvännäköset

    ReplyDelete
  8. Vau, sopii tosi hyvin tollanen tasaisempi ja ryhdikäs leikkaus!:) ja näyttää tosi hyväkuntosilta!

    ReplyDelete
  9. mistä toi takki on? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mainasin jo ragee, et eks te hyvät lukijat osaa lukee, mut sit tajusin et en oo kirjottanu tohon tota takkii ollenkaa :-DD mut se on siis Lindexistä:)

      Delete
  10. Sopii sulle todella hyvin, mutta ei noi viellä kauheen lyhkäset oo ;)

    ReplyDelete
  11. Nuo lyhyet sopii sulle tosi hyvin!! ja hienoja kuvia :)

    ReplyDelete
  12. Ihanat hiukset, sopii sulle tosi hyvin kyllä! :-) Itellänikin ollu tässä jo pitemmän aikaa just toi tunne, että nyt niitä hiuksia iha reippaasti lyhyemmäks! En oo vaan vielä saanu aikaseks toteutusta.. :-D

    ReplyDelete
  13. ihanat!! itselläki on oikee kilometritukka ja mieki aattelin toukokuun lopussa pätkästä suunnilleen saman pituseks ku mitä sullakin on nyt! kaverit on jo käyny suunnillee kauppaa niistä ylimääräsistä hiuksista että ketkä ne saa mutta eiköös ne jouda kampaajan roskakoriin :-D että todellakin jaan ajoittaisen kyllästymisen pitkiin hiuksiin!

    ReplyDelete
  14. waau mitä kuvia ! :O ihanat hiukset ja upee sä <3

    ReplyDelete
  15. mitä valtteri tykkäs sun uudesta tukasta?:)

    ReplyDelete
  16. näytät ehkä jotenkin aikuismaisemmalta lyhyemmillä hiuksilla! :)

    ReplyDelete
  17. Noi on paljon tyylikkäämmät kun vanhat:) muuttaa heti jotenkin "siistimmäksi" ei sillä että ennen ois ollu jotenkin epäsiisti, tajusit varmaa:)

    ReplyDelete
  18. Näyttää tosi hyvältä! :)

    ReplyDelete
  19. Aivan ihania kuvia! Sopii sulle älyttömän hyvin! :)

    ReplyDelete
  20. Oiii upeita keväisiä kuvia, ootte molemmat ihan malliainesta, heh! Ja tosi nätti tukka, ite oon kans moneen otteeseen leikannu pitkän tukan poikki ja nopeesti on kasvanu takas:-) Pientä vaihteluu!

    ReplyDelete
  21. ihanat hiukset! siel ei taida muuten olla lunta ollenkaan?

    http://follow-your-vibe.blogspot.fi

    ReplyDelete
  22. Ihan superhienoja kuvia! mistä päin saloa nä on otettu?:) Noi uudet hiukset on hirveen nätit!

    ReplyDelete
  23. Nuo on tosi kivat :-) Pitkät hiukset on yliarvostetut!

    T. Haluan leikata pitkät hiukseni

    ReplyDelete
  24. Sopii sulle, itse leikkasin hiukseni vuosi sitten 40 cm ja nyt haluan taas pitkät :) Kuinka paljon cm leikkasit?

    ReplyDelete
  25. Siis noi hiukset on täydelliset :D

    ReplyDelete
  26. I cannot see the shoes that much but I like the shape of the heel. Last year got very similar ones on leather color and I love them, just love that heel!

    You´re welcome to my blog!

    http://iuliathea.blogspot.fi

    ReplyDelete
  27. Et näytä enää sellaselta pikkutyttömäiseltä, miltä ennen mun silmään näytit. Nää tekee sut huomattavasti aikuismaisemman näköseks, tosi kivat! :)

    ReplyDelete
  28. Tää on ehottomasti mun lempiblogi, teillä molemmilla tytöillä on aina ihania postauksia! :) ois kiva jos toteuttaisitte jotain toivepostauksia joita lukijat vois ehotella

    ReplyDelete
  29. Nuo hiukset on ihanat!

    ReplyDelete
  30. missä kävit leikkauttamassa kun noin nopeest sait ajan?:)
    itellä pitkä tukka, oon niin laiska että suurimmaksi osaksi se on aina ponnarilla, lisäksi oon blondannu joten tää reuhka on aika kaameessa kunnossa. Unelmoin joka viikko leikkaavani tän lyhyeks, mutta jänishousuna en uskalla:D vaikka kampaaja olenkin heh...ehkä joku päivä
    Mutta sopii sulle kyllä tosi hyvin, melkein vielä vähän lyhyempänä olis vielä kivempi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no äiti omistaa noi kampaaja sakset yms ja ku halusin tasapitkät hiukset, niin pyysin et äiti leikkaa :D säästin ainaki rahaa :)

      Delete
  31. heh.. itellä on aika pitkälti ton pituset hiukset ja oon niitä tässä reilu vuoden kasvatellu ja oon nyt fiilistelly kun ne on niin pitkät! Ja sulle ne on lyhyet, voi kauheeta :DD hahah :D siis ei ole mitenkään negatiivinen tämä kommentti, on vaan niin hauska aina huomata miten erilaiset käsitykset ihmisillä on "pitkistä" ja "lyhyistä" hiuksista :D Kivoja kuvia, täynnä kevätfiilistä! Niin ja ihanaa keväänjatkoa sulle! :) -Mari

    ReplyDelete
  32. ite aina sanon, että hiuksethan on uusiutuva luonnonvara :D kuulostaa hassulta, mutta on siinä pointti ;)

    ReplyDelete
  33. upeat hiuket sopii sulle!! ja ihan sairaan_järjettömän hienoja kuvia ! :O

    ReplyDelete
  34. Ite tykkään noista todella paljon! Sopii todella hyvin sulle :)

    ReplyDelete
  35. iteki leikkasin mun melkee alaselkään pituudeltaan kasvaneet hiukseni reilu vuosi sitten, jäi just ja just olkapäille ylettyvät. nyt hiuksilla on pituutta jo reippaasti yli olkapään. enkä kadu hetkeäkää et leikkasin pitkät lyhyiks. elämä helpottu ja hermotkaa ei mee läheskää ni usein hiuksii :-D leikkaisin muuten varmaa yhtä lyhyiks taas, mut poikaystävä uhannu kasvattaa pitkiks, ja sitä päivää en todellakaa haluu nähä..kasvatankin siis hiuksiani :---D

    ReplyDelete
  36. Noi on ihanat noi sun uudet lyhyet hiukset! Sopii sulle hyvin ja muutenkin kiva tyyli ja varmaan kivaa vaihtelua! Nyt vaan pitämään hyvää huolta hiuksista ni sitten kun alkaa kasvamaan ni on myös terveet :) jos itsekin uskaltaisi ni pitäis leikata ku ei omatkaan niin hyvässä kunnossa ole koska mulla on luonnonkiharat :)

    ReplyDelete
  37. miten löydät noin sopivan pituisia farkkuja sulle? mistä ostat farkkus ja mikä sun koko on :o oon ite 155cm ja en löydä KOSKAAN farkkuja mistäään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ite oon aika saman pitunen ja käytän melkein pelkästään näitä dr.denim farkkuja tai mitä onkaan :D kyl nääki on pitkät mut käärin nää aina tonne sisäpuolelle siististi :)

      Delete