BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Thursday, March 6, 2014

Miesten Guess-mallisto saapui Marttilaan!

LN: Viime viikolla Marttila Storessa pidettiin Guess-lanseeraus asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, missä myös me oltiin mukana. Illan tarkoituksena oli esitellä Guessin uutta kesämallistoa ja varsinkin miesten mallistoa, joka saapui uutena miesten vaatemerkkinä Marttilaan. Iltaan kuului pieni muotinäytös, jossa oli Vilpas Viikingssien pelaajia, pari sanaa Guess-vaatemerkistä, kesän uusia mallistoja, rupattelua ja tietenkin tarjolla oli myös pientä suolasta ja makeaa, sekä juomaa. Tunnelma koko illan aikana oli lämmin ja rento. Paikalla oli myös Guessin edustaja, jolta saimme kuulla hiukan tietoa Guessin merkistä, mutta myös sen historiaa.
Marttilaan on nyt tullut uudistuksia valikoimaan, joten käykääpäs ihmeessä taas kurkkaamassa kaupan puolella! Tässä (<<click) vielä linkki Marttila Storen nettisivuille ja tässä (<<click) edelliseen postaukseen kyseisestä liikkeestä.

IMG_6022IMG_6017IMG_6032collage1IMG_6018IMG_6024IMG_6027IMG_6034collage3IMG_6023IMG_6019collage2IMG_6028IMG_6029IMG_6016
IMG_6033
www.marttilastore.fi

3 comments:

  1. Miesten vaatteiden shoppailu on ihan parasta :D Jatkuvasti oon viemässä poikaystävää keskustaan puoliväkisin.

    ReplyDelete
  2. Moikka! Teijän blogi on aivan super kiva, oon saanu paljo vaateinspiraatiota teijä blogista :-) Tekisittekö joskus tässä lähiaikoina postauksen teijän tän hetken suosikkivaatteista? Mistä tuo Liisan harmaa neule on ostettu? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. toi mun paita ei oo neule ja se on h&m:stä :)

      Delete