BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Tuesday, February 25, 2014

roses

L: Vaikka amiksessa onkin jonkin verran helpompaa ja rennompaa, niin kyllä mä silti viihdyn ehkä lukiossa hiukan enemmän, sillä siellä on melkein kaikki kaverit ja muutenkin lukiossa saa ottaa itse enemmän vastuuta opiskelustaan. Esimerkiksi tunneilta on tarvittaessa helpompaa olla pois,  kännykän käytöstäkään ei valiteta niin paljon ja muista säännöistä tuolla amiksessa mä oonkin ihan pihalla kuin lumiukko. Kaikesta huolimatta tämä on kyllä mukavaa vaihtelua. Maanantaina viimeiset tunnit peruttiin ja pääsin kotiin jo kahdeltatoista. En keksiny parempaa tekemistä, joten päätin nukkua pitkästä aikaa päikkärit. Ai, että se oli kyllä ihanaa! En edes muistanu kuinka ihanaa on nukkua koulupäivän jälkeen pienet päikkärit, ku mulla ei pahemmin ole ollut aikaa semmoisille, sillä aina on niitä valmennuksia heti koulun jälkeen. Huomenna on onneksi tiedossa vapaapäivä koulusta, joten ehkä saan jopa väsättyä teille jonkin näköstä postausta tänne. En kuitenkaan lupaa mitään, sillä mun postaus into on tällä hetkellä hiukan lamaantunut. En nykyään enään tiedä mistä tänne kirjoittaisin ja mitä kuvia mä tänne lisäisin, mutta ehkä se innostus tästä paranee, kun pikkuhiljaa se kesäkin tai ainakin kevät alkaa lähestyy! :)
IMG_5827collage1IMG_5832IMG_5833collage2IMG_5828

24 comments:

 1. Sun postauksen on vaan niin huippuja ihan tälläsenään, jaksaisin lukea sun postauksia vaikka kuinka paljon. :-) Ihanaa kevättä sulle!

  ReplyDelete
 2. onko sun puhelin taas menny rikki ku just vaihoit noi lasit :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. vaihdoin sen lasin sillo joskus kesällä ja se meni melkein heti taas uusiksi rikki:D sen jälkeen en oo enään jaksanu vaihtaa, ku tiiän et rikon kuitenki :D

   Delete
 3. Miten oot taas saanu rikottuu ton ? XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. se on menny rikki jo aikoja sitten :D ja en tiiä ....:-D

   Delete
 4. sievät kynnet! Ja tosi kiva postaus :)

  ReplyDelete
 5. Mistä noi kuulokkeet on?:)

  ReplyDelete
 6. teetkö sie kaksoistutkintoo vai ? :) jos teet nii onko se kauhee raskasta ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. teen :) olin vuoden lukiossa ja tajusin et se ei oo kyl ihan mun juttu, joten päätin alottaa toisella lukion vuodella myös ton sosiaali- ja terveysalan eli just ton kaksoistutkinnon, ku en kuitenkaan viittiny lopettaa lukiota kesken, sillä haluun käydä sen loppuun :) ja ei oo ollu raskasta :)

   Delete
 7. Sulla on sentään käyny ton puhelimen kanssa sen verran hyvä tuuri että vaan takalasi on rikkoontunu. Sen yhen kerran ku tiputin ihan kunnolla mun iphonen niin tietty se tippu just niinpäin että etulasi särky. Enkä oo saanu vaihettuu tätä kun etulasi on vaikeempaa :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi eeei! :s toi takalasi ei onneks haittaa mua yhtää :)

   Delete
 8. miten sulla menee toi, eli tuutko samaan aikaa ylioppilaaks ja lähihöitajaks(?) vai?:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. no siis lopetan lukion samaan aikaan, ku kaikki muutki mun ikäiset eli vuoden päästä keväällä :) ja sit sen jälkeen mulla on vielä vuoden verran sitä amista :)

   Delete
 9. ihanat noi korvikset ooks hankkinu ne mistä? :)

  muusamarias.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sain waltterilta synttärilahjaks, mut ne on vissii timanttisilta :)

   Delete
 10. Missä ja miten sä muokkaat sun kuvat? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kännykän after light sovelluksella ja pixrl.com :)

   Delete
 11. mistä tuo ihana huivi on :)

  ReplyDelete
 12. Onko pakko sitten tunneilla käyttää kännykkää? Mitä varten siellä tunnilla sitte istut jos kännykkä on kiinnostavampi. Ei ihme, että lukio tuntuu hankalalta kun siellä ei puhelimen käytöstä valiteta eikä kukaan opi mitään..

  ReplyDelete