BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Sunday, February 23, 2014

Hiihtoloma

L: Mukava hiihtoloma takana ja huomenna alkaa taas pitkästä aikaa amis jakso. Mua vähän jännittää se, sillä en tiedä kenen kanssa oon samalla luokalla ja musta tuntuu, että oon ihan pihalla kaikista jutuista siellä. En meinaa osaa niitä luokkia vielä ulkoota, enkä edes lukea sitä lukkaria ja muutenki se kaikki on mulle jotenki todella vierasta, ku oon niin kovasti tottunu tohon lukion arkeen. Mutta enköhän mä pärjää! :)
Mun hiihtolomahan alkoi wanhojen tansseista, josta jatkettiin sitten koko viikonlopuksi pienellä porukalla mökille bailaamaan. Sen jälkeen oonki tehny viikon aikana vaikka mitä ja sempä takia en oo ehtiny edes konetta avata. Nyt saatte kuitenkin vähän sekalaisia kuvia kulunneelta viikolta.
collage1
1. Meil tuli yks päivä idea mennä luistelee mailojen kanssa. En halunu erottua joukosta, joten päätin kaivaa hokkarit kaapista esiin ja kokeilla vaihtelun vuoksi luistella niillä. Ei se ihan helppoa ollut taitoluistimien jälkeen, mutta ihan hauskaa silti. :)  2. Waltterin serkut oli heillä kyläilemässä ja leikittiin pikkusten kanssa kirjeen vaihtoa. Läheteltiin oven alta viestejä toisillemme. Tämä oli yksi söpöimmistä ! :3
IMG_5322
3. Me luistelemassa
collage2
4. Kiertelemässä kauppoja  5. Myöhäinen ystävänpäivälahja Waltterilta. Me ei ehditty viettää missään välissä ystävänpäivää, sillä Waltteri oli abiristeilyllä, itselläni oli wanhojen tanssit ja koko viikonloppu meniki sit siellä mökillä, mutta tämä oli kyllä ihana yllätys, vaikka olikin vähän myöhässä ! :)
collage3
6. Käytiin kavereiden kanssa Turun hesessä syömässä :-D (kyllä Salostakin hese löytyy)  7. Nupen kanssa lenkkeilemässä
collage4
8. Perjantaina vietettiin Allun, Nuutin ja Heikin synttäreitä vähän isommalla porukalla  9. Hiihtolomalla ei ollut lomaa luistelusta, joten valmennuksia oli lähes päivittäin
IMG_5470
10. Synttärisankareiden kanssa yhteiskuvaa
collage5
11&12. Hamppariiii! ::)
collage6
13. Aina vaan kun oli vapaata aikaa, niin katsoimme olympialaisia ja ihan vaan laiskoteltiin  14. Päätettiin ajankuluks käydä Perniössä moikkaamassa Waltterin mummia. Siellä me..
collage9
15. kahviteltiin ja.. 16. katsoimme Suomi-USA jääkiekkopeliä
collage717&18. Lauantaina Silja suostutteli mut menemään hänen kanssa Rikalaan...

25 comments:

 1. mikä on sun unelma ammatti :) ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hammaslääkäri, mut lääkkikseen en kyl pääse mun papereilla opiskelee:/ eli ehkä joku suuhygienisti tai näönhuollon ammattilainen eli silmäoptikko tai joku semmonen ois kyl kivaa:) joku semmonen ammatti kuitenki mis saa olla ihmisten kans tekemisis:)

   Delete
 2. Te ootte kyl söpöimpii pareja mitä oon nähny... aww!

  ReplyDelete
 3. Mistä tuo sun viimisen kuvan kukkapaita on peräisin? :) Kivoja kuvia taas kerran!

  ReplyDelete
 4. Oii että! Ensimmäistä kertaa piti tulla kommentoimaan vaikka monta vuotta tätä oonkin jo lukenut. Nyt vaan iski kommentointi fiilis ja piti tulla kertomaan että tää on kyllä yks parhaimmista postauksista sulta, vaikkei tässä oo mitään ihmeellistä! Näissä kuvissa vaan jotenki huokuu rakkaus ja sellanen normi elämä :D Tykkään tykkään tykkään! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Awww! Voi kiitoksia ! ::) <3

   Delete
  2. Alisa mä oon sun kanssa ihan samaa mieltä ja meinasin näiden kuvien lähettämän tunnelman ansiosta tulla itekki kommentoimaan samaa :D! Mukavan herttasia ja lämmintunnelmaisia kuvia:))

   Delete
 5. Millä muokkaat sun kuvat :-)?

  ReplyDelete
 6. ihania kuvia ! kauan sä oot harrastanu taitoluisteluu ? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no alotin 8vuotiaana ja lopetin joskus 15 vuotiaana muistaakseni:) sen jälkeen oon vaan valmentanu :)

   Delete
 7. Ootko leikannu hiuksia vai vääristääkö noi viimeset kuvat?:O

  ReplyDelete
 8. hehh kävitte perniössä :D aika hiljainen ja pieni paikka tämä :s

  ReplyDelete
  Replies
  1. onhan se aika pieni, mut ei salokaan mikään iso oo :-D

   Delete
 9. Apua, Salo on niiiiin pieni paikka, itsekin sieltä kotoisin, ja voi että. Aikoinaan Nuutti oli ala-asteella kummiluokallamme, ja muistan miten ekaluokkalainen Nuutti paineli koulun pihalla ja me kummit paineltiin perässä kauhistelemaan mitä Nuutti seuraavaksi keksii :D Siitähän on kasvanu jo iso poika, voiherranjestas ja ite ikäloppu!
  Upeana olit ollut wanhoissa :)

  ReplyDelete
 10. aaaws :-) ootte niin söpö pari! :) kaunis ja komea<3

  ReplyDelete
 11. Miks pisteet rikalan peräs? Etkö pidä rikalast? Ite en oo ikin kyl käyny

  ReplyDelete
  Replies
  1. no ku en ois millään jaksanu mennä... mut ihan kiva ilta oli kyl sit loppuen lopuks :D

   Delete
 12. kui pitkä oot? :) kui pitkä sun miehes? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. 153com suurinpiirtein ja waltteri on 179 cm xd

   Delete
 13. mistä toi adidaksen kangaskassi on :)?

  ReplyDelete