BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Tuesday, February 4, 2014

Minä 18v. ?!?!

L: Apuaa! Viimeinen päivä alaikäisenä!!! Sempä takia päätin nyt tulla lisäämään tänne muutaman kuvan itsestäni ja höpöttelemään stressaantuneena jotain turhaa. Huomenna täytän vuosia ja musta tulee täysi-ikäinen. Sen lisäksi mulla on tietenkin inssi, mikä mua jännittää ihan sikana ja en kyllä tällä hetkellä pysty keskittymään yhtään mihinkään. Huomenna alkaa myös koeviikko, johon pitäisi lukea, mutta eihän tästä lukemisesta tuu kyllä yhtään mitään. Mun wanhojentanssimekkokin on parhaillaan ompelijalla pienennyksessä, mikä aiheuttaa myös pientä stressiä. Muutenkin se koko wanhojen päivä tuntuu olevan niin stressaavaa, että välillä mietin sitä, että miksi mä edes ikinä päätin tanssia wanhoja?!? Mutta nyt tästä tekstistä ei tuu kyllä yhtään mitään, sillä päässä pyörii ihan liikaa kaikkii ajatuksii, joten jatkan nyt salkkareitten katselua ja ensikerralla kun kirjottelen tänne, niin oonki sit jo täysi-ikäinen ! :-D collage1collage7collage2collage6collage3collage5collage4

36 comments:

  1. Aivan ihania kuvia ja onneksi olkoon täysi-ikäisyydestä! :) itsellänikin jäätävä wanhojentanssi stressi menossa.. puvun kanssa tulikin viime hetkillä ongelmia - onneksi tajusin sovittaa sitä vielä ennen tansseja! Nyt vaan odotellaa, miten käy..

    ReplyDelete
    Replies
    1. samoin!!!! toivottavast sunki mekko saadaan korjatttuu! :)

      Delete
  2. Hei missä kaupungissa ja missä päiväkodissa oot ollu venäjällä? :D mietin kun musta on ihan täysin samanlainen kuva jossa toi auto ja hieno maatuska XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Petroskoissa, mut en nyt kyllä muista päiväkodin nimeä :D

      Delete
  3. miten musta tuntuu että vastahan sä täytit 17? :-D muistan varmasti postauksen, jossa sulla oli kuvana toi neljäs, iso, pystysuorassa oleva kuva ja siinä luki et sulla on synttärit :-DD mutta hei, onneksi olkoon!

    ReplyDelete
    Replies
    1. vuodet vierähtää ihan liian nopeesti!!! ja kiitoksia! :)

      Delete
  4. Voi että oot ollu sulonen lapsi! Ite wanhat jo tanssineena voin sanoo et ei kannata oikeesti stressata sitä päivää turhaa! kannattaa oikeesti vaan nauttii eikä miettii liikaa et onhan kaikki ny täydellisesti vai ei. Otat vaan kaiken irti siitä päivästä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yritän psyykata itteni tollasel asenteel! :) Koska se on vaa se yks päivä ja siit on pakko nauttia ! :)

      Delete
  5. Täälläkin inssi huomenna, heti aamulla! :D vanhenin kyllä jo 13.1, mut autokoulu meni vähän penkin alle :D Mut onnea sulle!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tsemppiä inssin ! :) itselläni aamulla terveystiedon koe ja vasta sen jälkeen puoli kahdelta inssi...:D

      Delete
  6. Noniin arvasin! Ollaan oltu samassa päiväkodissa, aika jännää :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ollaanko ?!?:0 ompas maapallo pieni paikka !:-D jännää!

      Delete
  7. Kauheest onnee jo valmiiks, hyvin se inssi menee! Itellä oli eilen, jännitys hävis melkeen kokonaan ku sain auton liikkeel! jos oot menos Salon katsastuskonttorilt Sannan kans, ni hän oli ainaki mulle kyl tosi mukava :D Tsemii!!

    ReplyDelete
  8. tuo happymeal kuva on niin herttanen!!

    ReplyDelete
  9. Voi mikä suloisuus! Ite onnistun ovelasti sivuttamaan wanhat kun oon Amerikassa just sillon, mutta ainakin vältyn tolta stressiltä. Onnea hirmusesti <3

    ReplyDelete
  10. feel you wanhojentanssi stressistä, vähän jopa ärsyttävää että on tullut "tavaksi" että tytöt stressaa siitä ihan kauheesti, yks päivä (tai kaks) se vaan on :) onnea paljon synttäreiden johdosta, ite tässä vielä pari kuukautta oottelen! ja ps. ootpa muuten hirmu samannäkönen äitis kanssa!

    ReplyDelete
  11. Ok ei tartte hehkuttaa kokoaja aiot varmaa sittekki"jee olin baaris ekaa kertaa!! 1" t:-94

    ReplyDelete
  12. oi apua mitä ihania kuvia!!:3

    ReplyDelete
  13. mul oli jäätävä stressi wanhoista viime vuonna ja pilasin tolla stressailulla sen prinsessapäivän. mietin koko sen päivän sitä miten mun mekko tulis tippumaan jossain vaiheessa ja kuinka jalkoihin sattu ym. ja toi asenne näkyki sitte kaikissa kuvissa missä näytän tosi väkinäiseltä ja vittuuntuneelta vaikka iha iloisesti hymyilenki. joten nauti tosta päivästä, älä stressaa tai mieti liikaa vaikka kaikki ei meniskää iha putkeen! huhhuh tulipa romaani, sori! t. viime vuoden vanhan helsingistä :)

    ReplyDelete
  14. onks sun vanhemmat venäläisii?:)

    ReplyDelete
  15. muistan itsekkin kun täytin ihan just 18, tuntuu että siitä on ihan hetki ja ny havahdunkin että mitä hemmettiä mä täytänkin jo 20 tänävuonna!:D aika menee huisin nopeeta kun 18v täyttää :(

    ReplyDelete
  16. Hihih ihania kuvia :) Ja vitsi sun äiti (?) on kaunis tossa autokuvassa!

    ReplyDelete
  17. onko toi yks nainen äitisi? iha sairaan kaunis!! ja niin olet sinäkin! paljon onnea Liisa!!:) ja muista nyt sulla on kaikki tiet auki;)

    ReplyDelete
  18. onks sulla tupakka suussa tos yhes kuvas? :D

    ReplyDelete
  19. Siis aivan ihania kuvia, en kestä! :) ♥ oot ollu kyl niin älyttömän sulonen lapsi, ja sust on kasvanu todella kaunis nuori nainen :) hyvää syntymäpäivää ♥ ja ota kaikki ilo irti wanhoista!

    ReplyDelete
  20. voi, ihania kuvia! ♥ ja paljon onnea! :-) aika menee kyllä ihan hullun nopeesti..! :-D

    ReplyDelete
  21. onks sul tupakka suus tos kuvas:D?

    ReplyDelete
  22. tuutteko Laurissa käymää mihin aikaa ?:)

    ReplyDelete
  23. Vitsi näytätte sun äidin kanssa ihan samalta :D tosi sulosia kuvia!

    ReplyDelete
  24. Onko nora jo autokoulussa ?

    ReplyDelete
  25. Ihania kuvia :D rakastan vanhoja kuvia!

    ReplyDelete
  26. Voi kuinka suloisia kuvia! Onnea vähän jälkijunassa!:)

    Muistan vieläkin kuinka ite stressasin wanhoista ja mietin, että miksi edes lähdin mukaan! Mutta usko pois, se päivä korvaa kaiken sen stressin ;)

    ReplyDelete
  27. Niin söpö et rupesin itkee :(( En tiiä, kai jotenkin Venäjä ja lapsen pukeminen "kukalkan" näköiseksi...ah<3 t. puoliks venäläinen

    ReplyDelete