BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Thursday, February 6, 2014

Roses

L: Eilen aamulla kävin tekemässä terveystiedon kokeen ja sen jälkeen menin Siljan kanssa kaakaolle. Siihen asti päivä oli menny putkeen, sillä terveystiedon koekki oli menny yllättävän hyvin. Kun kaakaot oli juotu lähdin jännittyneenä ajotunnille, jonka perään mulla oli heti inssi. Inssi meni putkeen, kunnes rautatieasemalla tutkinnonvastaava sano, että: ''lähdetäämpäs takasin katsastun konttorille''. Siinä  vaiheessa mun keskittyminen tais herpaantua ja kun olin käääntymässä rautatieasemalta oikealle niin PAM! Ajoin siinä vaiheessa sitten jonkin verran suojatien päälle. Kyllä siinä vaiheessa ärsytti... Kaikki meni putkeen ja lopussa tommonen kämmi. Sain paljon kehuja siinä inssin lopussa, mutta se vaan harmitti mua entistä enemmän.. No.. eipä muuta, kuin uusi yritys ensi viikolla! Mua ärsyttää edelleenki, mutta sain illaksi kuitenkin ajatukset muualle, sillä mentiin Waltterin kanssa syömään ja siinä samalla join sitten ensimmäisen laillisen alkoholijuoman ! :-D Oli mukava ilta, vaikka hylätty inssi vähän pilaskin sitä fiilistä !
collage1P1013919aacollage2

17 comments:

 1. Onneksi olkoon!:) Uskon, että harmitti! No ens kerralla vedät ihan täydellisesti:)

  ReplyDelete
 2. Onneks olkoon! Varmaan harmittaa toi inssi :( Ku ite suoritin mopoautokorttia puoltoista vuotta sitten, niin ekassa inssissä olin ajamassa punasia päin ihan muina miehinä kunnes se tutkinnon vastaanottaja heitti jarrut pohjaa ja huus mulle x) seriously kuka helvetti ajaa inssissä punasia päin.

  ReplyDelete
 3. Ai hei mitä sulle kävi siis tuossa inssissä, ettet saanutkaan sitä läpi? Ei kai pelkästään suojatien päälle ajaminen rokota niin paljon, että kortin saaminen jäisi siitä kiinni, kun virheitä sai kuitenkin olla pari? :o :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä se riittää hylkäämiseen.

   Delete
  2. Ei inssissä saa olla virheitä yhtään.

   Delete
  3. saa olla muutama pikkuvirhe, mut jos niitä on tarpeeks niin sitte hylätään. samoten jos tulee yks iso virhe esim toi Liisan tapaus tai sit muuten joku selannen tilanne et inssi painaa jarrut pohjaan nii se menee sit siinä vaik muuten ois menny täydellisesti.

   Delete
 4. Olin tavallaa risteysalueella, et se sit oli hänen mielest niin vakavaa... ärsytti, ku se viel kehu mun ajoo siin lopussa aika oaljon ja arvostelussa sain pari 5 ja pari H merkintää mikä tarkottaa jotai et on suoriutunu jostai tilanteest keskimääräistä paremmin... Arghhh!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. mitääh!?!? kuin paljon olit sit siin suojatien pääl, mul meinaa kävi ihan samal taval siin seurahuoneen risteykses ja läpi meni :O ei mul kyl menny yli ku ehkä eturenkaat puoliks, mut sen verra et palautetta sain.. varmasti ärsyttää :I

   Delete
 5. Kauan inssi sit kestää?

  ReplyDelete
 6. Uskon et harmittaa! Mullakin pomppas inssi siin, kun ajoin liian läheltä parkkeerattuja autoja. Ja en ees osunut ja ne oli sellasessa kohdassakin missä ei sais olla parkissa, joten ois ollu niiden vika, mut ei voi mitään! Uutta yritystä vaan:)

  ReplyDelete
 7. Tosi monella ei mene ensimmäisellä kerralla inssi läpi! :/ Nimimerkillä en pysähtynyt stop-merkillä... :D

  ReplyDelete
 8. Mistä toi ihana takki on? :)

  ReplyDelete
 9. Kuis nii tuimana kävelit tänää kaupungil ku menit ohi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Monelta se oli ja olinko yksin ?:-D jos oli illal ja olin yksin niin tais olla siks, et mul oli akku loppu ja yritin ettiii Waltterii xDddd

   Delete
 10. Yksin joo joskus illal ennen kaheksaa :)

  ReplyDelete