BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Thursday, December 12, 2013

Marttila Store

IMG_2212IMG_2214collageaIMG_2217IMG_2215collageIMG_2218IMG_2219collageaa
Saatiin myös ihanat neuleet mukaamme, mutta niistä lisää sitten myöhemmin :)
IMG_2225a  
LN:Vähän päälle viikko sitten meihin otettiin Marttila Storesta, Salolaisesta yrityksestä, yhteyttä yhteistyön merkeissä. Oltiin todella innoissamme kun päästiin oikein kasvokkain tutustumaan yhteistyökumppaniimme. Käytiin tänään tutustumassa liikkeessä, joka sijaitsee Turuntiellä, Salon muotikadulla. Vaikka Salo onkin pieni kaupunki, niin silti täältä löytää aina uusia paikkoja ja liikkeitä, joissa ei ole koskaan ennen käynyt. Harvoin tulee edes ajatelleeksi, että näinkin läheltä löytää näin laajan valikoiman merkkivaatteita. Liike oli todella viihtyisä, siisti ja henkilökunta oli erittäin mukava. Marttila Storesta löytyy laadukkaita kenkiä, vaatteita ja asusteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Naisille löytyy vaatteita merkeissä: Gant, Sand, Marc O'Polo, Marella, HIGH, Marc Aurel, Repeat, Guess, Gaudi, Saint Tropez ja Jumper Fabriken. Miehille löytyy: Ganttia ja Sandia, sekä lapsille Ganttia. Asusteista löytyy myös Decadent laukkuja, Sacha London kenkiä ja Snö of Sweden koruja.

Jos et ole vielä ehtinyt hankkia joululahjaa sukulaisille, kavereille tai vaikka kumppanille,a niin käyppä ihmeessä kurkkaamassa Marttila Storessa, sillä nyt mainitsemalla meidän blogin nimen "one step to our lives" saat kaikista tuotteista 10% alennusta. TÄSTÄ pääset vielä kurkkaamaan liikkeen facebook sivuja.
www.marttilastore.fi 
Turuntie 3, 24100 Salo
Aukioloajat:
ma-pe 10-18
la 10-15

9 comments:

 1. treenaatko sun peppua kun se on noin pyöreä?:)

  ReplyDelete
 2. Pakko käydä tuolla joku päivä kurkkaamassa! :)

  ReplyDelete
 3. Ite en oo myöskään ikinä käyny tuolla liikkeessä, vaikka asun Salossa :o pakko käydä!:)

  ReplyDelete
 4. millä objektilla oot kuvannu nää =)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. OBJEKTIIVI, ei objekti. Täysin eri asia.

   Delete
 5. Olis kiva jos laittais ton mobiiliversion päälle nii olis nii paljon helpompi lukee kännykäl:) mut käy tää näinki ja ihana blogi liityn varmaa lukijaks:))

  ReplyDelete
 6. Näyttää kivalta! Kuulin myös huhua et sinne ois tulossa uusia merkkejä, miehille?

  ReplyDelete