BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, November 20, 2013

sunrise

L: Huomenta! Arkipäivät vierähtää todella nopeesti, ku kokoajan on tekemistä ja menoa sinne tänne. Kaivoin viikonloppuna esiin mun lisäsalaman ja toivon nyt, että se edes vaikuttaisi näin pimeään aikaan tähän postaustahtiin. Oon nyt ollu pari päivää positiivisesti yllättyny jopa tästä meijän molempien postaustahdista, ja niin kuin moni teistäki toivon, että tämä pysyisi aina näin hyvänä, mutta valitettavasti se ei vaan aina onnistu... Parhaillaanki mulla kyllä löytyy näitä kuvia, mutta teksti ei vaan luista. En oikein tiedä mitä tänne kirjottaisin ja mikä teitä kiinnostaisi. Mun päivät muodostuu perus rutiineista, eikä mulla ole teille mitään erikoista kerrottavaa... aina vaan koulu, valmennukset, salilla käyntiä, välillä autokoulua ja poikaystävän, sekä kavereiden tapaamista. Tänäänkin taas homehdun koulun penkillä kahdeksasta puoli neljään ja neljästä seitsemään vietän aikaa valmennusten parissa jäähallilla. Nyt en höpöttele enempään, vaan lähden nopeasti bussipysäkille, jotta ehdin ajoissa kouluun!
collage2013-11-19T21-20-50_22013-11-17T21-36-44_32013-11-19T21-20-50_3acollage1
paita vero moda, neule h&m, housut carlings, kengät* oasap, laukku lindex, kello kultajousi

32 comments:

 1. Hei wau toi toka kuva jossa on toi koiranulkoiluttaja, jotenkin ihan sairaan kiehtova! :D Ihana toi sun asu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itekki tykkään tost tosi paljon ja harmittaa, et mul ei ollu kameraa mukana , muh yllättävän hyvän kuvan sain kuitenki kännykällä:)

   Delete
 2. Teillä on kummallakin alkanut olemaan teksteissä "en keksi mitä kirjoittaa, kirjoittaminen ei onnistu". Itellä oli aikoinaan sama ongelma, ja teksti oli sellasta väkisin väännettyä - ja ei, en väitä että teillä olisi :D Mutta pienenä ehdotuksena mitä itse olisin voinut tehdä niin panostaa johonkin tiettyyn asiaan yhdessä postauksessa. Ei tarvitse olla kuulumisia, mutta vaikka sullakin kun harrastat taitoluistelua, niin kerrot vaikka yhdestä valmennus kerrasta - vaikka se kiinnostaisi kun edes muutamaa lukijaa, niin autatte siinä vaiheessa jotain toista! Kummatkin seurustelette, voitte kertoa vaikka miten seurustelu on "vaikuttanut" arkeenne jnejnjne. Ideoita on paljon, ja ottakaa tämä rakentavana (ja sekavana...) palautteena! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon ehdotuksista !:) meinaa mul on nyt tosi oso aukko mun päässä tän kirjotuksen suhteen !:( lisää ideoita saa toki kertoa !:)

   Delete
 3. onko nä kuvat otettu lisäsalaman avulla vai miten?:) kivan valoisia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihan ilman salamaa valoisaan aikaan :) edellisen postauksen kuvat on otettu lisäsalamalla :)

   Delete
 4. mistä toi sun ihana ihana musta villa "takki" on? :)

  ReplyDelete
 5. voisitte tehdä myös jonkun kysymyspostauksen tms! tai sit ihan jostain normaalin arjen tapahtumasta esim kavereiden/poikaystävän näkemiestä, missä voisit tarkemmin kertoo mitä teitte ja laittaa siitä kaveristaki vaikka muutama kuva?:)

  ReplyDelete
 6. Ootteko sinä tai noora hankkinu vielä vanhojen mekkoja, jos ootte niin millasia? :)

  ReplyDelete
 7. Replies
  1. itekki tykkään siitä ! :) ja ihmeen hyvän laatunenki, vaikka se on kännykälllä otettu :)

   Delete
 8. Tosi kaunis ulkoasu blogillasi! <3 Ja ihana asu!


  ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

  ReplyDelete
 9. Hei noi kengät näyttää älyttömän kivoilta! Mistä oot ostanu ja osaatko sanoo paljonko noissa on korkoo ja tota korokepohjaa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oasapilta :)) ja varmaan sielt sit lukee ne kaikki , ku ite en osaa sanoo yhtään :D

   Delete
 10. onks näis asukuvis siis käytetty salamaa? mikäköhän salama sulla on käytössä vai onks nää kuvat otettu sil suht uudel kameral.. ku ei taida käydä järkkäriin sit :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei oo käytetty salamaa :) edellisen postauksen kuvissa on käytety salamaa :) nää on otetu ihan järkkärillä valosaan aikaan :)

   Delete
 11. Tulee vähän Sellanen hohhoi taasko-fiilis kun lukee näitä teidän postauksia sillä miltei jokasessa kerrotte samalla kaavalla miten ei oikein mitään kuulu ja teksti ei luista. Mielipidepostaukset,joululahjakollaasit,tulevaisuuden suunnitelmat ja unelmat,kahvilavinkit,salitreenit,ruokapostaukset,vinkkejä nettisivuilta esim.asukollaasien muodossa jne: aina ei tarvitse kirjoittaa kuulumisia vaan nimenomaan omistaa niille postaus sillonku niitä on:)

  ReplyDelete
 12. ihania kuvia ja ootte molemmat tosi nättejä :)

  ReplyDelete
 13. Minkälaisilla vaatteilla liikut yleensä koulussa? Pukeudutko myös samalla tavalla kouluun, kun mitä nää asukuvat on? :)

  ReplyDelete
 14. Oot tositosi kaunis ja siis molemmat ootte :) ja joo on kiva lukee iha perus arkea, kun semmosen keskellä varmaa monien elämä pyörii myös :) ja joo kysymyspostaus ois kiva tai sit just vaik valmennus juttuja tai jotain :)

  ReplyDelete
 15. minkä kokonen toi sun neule on ? :-)

  ReplyDelete