BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Thursday, November 21, 2013

RED

L: Punaista punaista ja vielä kerran punaista. Sain viime viikolla sheinsidelta kuvissa näkyvän punaisen jakun ja se on ehdottomasti yks mun lemppareista tällä hetkellä. Valitettavasti noi kuvat, joissa jakku on mun päällä ei oo kauheen edustavia, mutta niillä nyt mennään, ku ei parempiakaan löytyny. Todennäköisesti tää ei oo viimeinen kerta kun näätte ton piristävän punaisen mun päällä, joten toivottavasti ensi kerralla on sitten vähän parempia otoksia. :)
Tällä viikolla mulla oli nimpparit ja vaikka mä en niitä yleensä vietä tai edes muistele niin sain kuitenkin vähän punaisia ruusuja lahjaksi. Huomenna onki sit jo perjantai ja lauantaina lähden Poriin, mutta siitä lisää sitten myöhemmin. Hyvää viikonloppua kaikille! :)
2013-11-21T22-40-39_0
sheinside (<<click)
collage2013-11-21T22-40-40_42013-11-21T22-40-40_3

21 comments:

 1. Ohhoh, en ois osannu kuvitella et punanen jakku näyttäis noin hyvältä! Ihana väripilkku! :-)

  http://essi-bltn.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihii :) itekki olin ihan yllättyny, ku puin ton päälle :)

   Delete
 2. ooks leikannu hiukset? :D

  ReplyDelete
 3. Vitsit toi punanen väri sopii sulle! Aivan iiihana jakku :)

  http://sara--says.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. ootko leikannu sun hiukset? :o

  ReplyDelete
 5. Ootko tilannu usein tuolt sheinsidilt vaatteita ? Hinnat on tosi alhasii siellä ni mites toi laatu ? Onko tosi huonoja matriaaleja ja ihan erilaisia vaatteita kun kuvissa vai aika samalaisia? ja osaatko sanoa paljon noi koot vaihtelaa siellä ja sitte paljo maksaa postikulut ja yms päälle ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. saadaan noi yhteistyön kautta, joten en osaa neuvoo yhtään noitten postikulujen kanssa :) koot on ihan hyviä taiitselleni on ainakin tulllu suht oikeen kokoisia vaatteita ja materiaalitki on ollu nyt viime aikoina hyviä :)

   Delete
 6. kuolen kateudesta sun ulkonäölle !!! mitä porissa ? :)

  ReplyDelete
 7. mitä oot yksinluistelijana mieltä muodostelmaluistelusta? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. on se aika erilaista :D eli ei oo kyl ihan mun juttu :)

   Delete
 8. Ompa tylsää ku teil on nykyään jokaikisessä postauksessa mainoslinkkejä ja tuntuu että teette postauksii vaa sen takia jotta saatte esiteltyy noi teijän vaatteet mitkä ootte saanu yhteistyön kautta...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo samaa mieltä

   Delete
  2. no ei tos edellisessäkää postauksessa mainostettu mitää:D mut semmost se on tää bloggailu nykyään:) jos et tykkää niin ei voi mitään :(

   Delete