BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Sunday, November 17, 2013

Siitä on ikuisuus...

12
3
nahkatakki* täältä <<CLICK
4567
kaulaliina Zara, hame Zara, pörröjakku* Sheinside << CLICK, kello Ur&Penn

N: ...kun oon taas ollut täällä kirjoittelemassa. Mulla löytyy kaikennäköisiä tekosyitä esim. se että kameran akku on loppu enkä sitten millään saa laitettua sitä laturin päähän lataukseen. Kokosin tähän postaukseen kuitenkin kuvia joita oon kuvaillu tän pikku tauon aikana.

Koeviikko meni kivasti ja kolmattakin jaksoa on jo viikko takana. Tän tauon aikana oon käyny kattomassa koripalloa, tanssikisoja kahdesti ja luistelukisoja. Päätin kisojen katsomisen jälkeen, että jäälle on kova ikävä ja niimpä menin torstaina jäälle puolenvuoden tauon jälkeen. Ja ihme kyllä kun aina sanotaan että taidot ei ikinä katoa niin mun kohdalla se ainakin piti paikkaansa. Vielä oli muistissa kaikki kaksoishypyt ja sain tehtyä jopa kaksoisyhdistelmiä. Se oli niin kivaa ja tuli tosi kova ikävä kisaamista ja tosissaan luistelua.

Äiti oli viimeviikolla Lontoossa ja iskä Brysselissä ja sain niiltä sitten ihania pikkusia tuliaisia ja pikkujoululahjoja VS:ltä!! Sieltä se joulukin tulee jo tosi kovaa vauhtia... reilu kuukausi enään ja sitten päästään viettämään joulua. Viikonloput on vierähtänyt mukavasti kavereiden, perheen ja poikaystävän kanssa. Meillä oli viimeviikonlopulla pieni tyttöjeniltakin, mutta sieltä ei jäänyt yhtään julkaisukelposta kuvaa jostain syystä...

*saatu blogin kautta yhteistyössä

14 comments:

 1. laita joskus kuvaa sun poikaystävästä!!

  ReplyDelete
 2. tosi kiva toi leopardi urheilutoppi! :-) mistä toi palmikko neulepaita on? :-)

  http://ssomethingaboutus.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. jooo mä tykkään kanssa tosta topista ihan sikana! ja se on kanssa sheinsidelta :)

   Delete
 3. Tää teidän blogi on ihan sairaan kiva & ootte molemmat ihan sairaan kauniita! Jatkakaa samaa mallia. :-)

  http://sasefete.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon :) nää kommentit on aina kivoja ja nostaa motivaatiota :)

   Delete
 4. Miten noi kuvat saa tollain yhtä leveiksi? Mulla kaikki on aina erikoisia ja jos yritän jotenkin muokata niin kuva venyy tms..

  ReplyDelete
  Replies
  1. hmmm mä ainakin muunnan sen kuvan koon siinä vaiheessa kun siirrän ne flickrinistä bloggeriin ja muutan jo siellä leveydeksi 640 ja usein ne sitte ite on hyvän kokosia ja jos ei oo niin otan laskimen ja lasken oikeet mittasuhteet :)) toivottavasti ymmärsit... en osaa selittää paremmin :(

   Delete
 5. Mistä toi niken urheilukassi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. zalandolta tilattu vähän aikaa sitten :)

   Delete
 6. Koska oot hankkinut/saanut tuon lancomen la vie estbelle ja armanin si- tuoksun?

  ReplyDelete
  Replies
  1. hmm ton lancomen ostin muistaakseni viime talvena tai keväällä :D jaa armani si on mun äidin ja siskon yhteinen ja ostettiin se lentokoneesta syyslomalla kun palattiin Amsterdamista Suomeen :)

   Delete
 7. Oi ihania kuvia:) mistä toi casall vesipullo on?

  ReplyDelete