BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Saturday, November 16, 2013

saturday morning

L: Meijän oli tarkotus lähteä Noran kanssa tänään aamulla Helsinkiin, mutta viime tipassa päätettiin, että jäädään kotiin. Mä heräsin sitä varten jo kahdeksalta, enkä viittiny mennä enään takaisin nukkumaan, sillä halusin nyt pitkästä aikaa nauttia luonnonvalosta ilman mitään kiirettä. Koko viikon aikana en oo nähny luonnonvaloa yhtään. Kaikki päivät oon istunu koulun penkillä kahdeksasta puoli neljään.. suljetuissa tiloissa, ikkunat kiinni ja valo päällä. Koulun jälkeen oon menny suoraan joko jäähallille tai autokouluun ja kun sieltä olen päässy pois... niin kappas! Ulkona on ollu siihen aikaan jo pilkko pimeää. Sempä takia asukuvien ottamisesta  tai muutenkaan postaamisesta ei oo tullu yhtään mitään. Mua ahdistaa jo  nyt tää pimeys ja mitäköhän tapahtuu sitten talvella... Jos jollain on jotain hyviä ideoita siihen, että miten saisi pidettyä hyvän postaustahdin näin pimeinä aikoina, niin saa toki kertoa vinkkejä!:-D
2013-11-16T09-58-20_1
ihanan lämmin villapaita* sheinside (<<click)
2013-11-16T10-18-04_02013-11-16T10-18-05_1

(*saatu blogin kautta)

20 comments:

 1. No ensinnäkin puhelimella voi räpsiä kuvia, sellaiset postaukset on ainakin musta kivoja :) Ja kun lunta tulee, niin on myös huomattavasti pidempään valoisempaa. Lumi on niin kirkasta ja valkoista, joten kyllä siitä sitä valoa tulee. Aika monet bloggaajat valittavat tästä asiasta, joten et ainakaan ole yksin :D Mutta äläs nyt luovuta, tsemppiä! <3

  ReplyDelete
 2. Ihanat kuvat tässä postauksessa :)

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia :) !
  Mistä noi lakanat on? :)

  -minni

  ReplyDelete
 4. Kiva tunnelma täs postauksessa!
  www.envyroarr.blogspot.fi

  ReplyDelete
 5. Toi villapaita näyttää super kivalta! Ihanan värinenkin :)

  ReplyDelete
 6. kunhan lumet tulee ni on pidempään valosaa, lumi heijastaa valoa sen verran, onneks! :) tsemppiä siulle syksyyn, koitahan jaksaa c:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tavallaa ois kivaa et lumi tulee, mut tavallaan ei ... Sit on liukasta ja kylmää ja plääh:( voi ku olis jo kevät :-Dd ja tsemppiä sullekki syksyyn:)

   Delete
 7. ettekö menneet / saaneet kutsua indiedayssin blogi adwardseihin tai miten kirjotetaankaan?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saatiin kutsu ja kyl meijän piti mennä sinne päivä tilaisuuteen, mut ei sit mentykkää ja se iltatilaisuus on k18 ja meil kummallakaa ei oo viel ikää semmosee xD ens kerralla sitten :)

   Delete
 8. Voitteko tehdä jonkin postauksen missä näytätte mitä kuuluu teijän perus meikkiin yms?:)

  ReplyDelete
 9. aijotko ostaa autoo tai ostaako sun porukat sulle? millasen auton haluaisit ja lempi automerkki?:)
  mikä auto teijän perheellä on

  ReplyDelete
 10. millon vastaatte kommentteihin?

  ReplyDelete