BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, November 27, 2013

Kännykän kätköistä

L: Tässä tulee nyt pitkästä aikaa oikein kunnon pläräys näitä sekalaisia kännykkäkuvia.
collage 1. Pyörällä valmennuksiin>> 2. Kävin pari päivää sitten lainaamassa kirjastosta muutaman muumikirjan.. Eiku lukemaan! :)collage2 3. Viikonlopun vietin Porissa taitoluitelukilpailuissa. Oli kyllä aika rankka reissu, vaikka sainkin viettää yön yksin hotellihuoneessa 4. Kävelemässä kaupungilta kotiin collage4 5. Waltterin kanssa kahvilla/kaakaolla 6. ALL BLACK! Lähdössä kouluun! collage3 7. Saunomassa 8.Valmennuksia valmennuksia ja vielä kerran valmennuksia! collage5 9. Ihanaa aamupalaa sänkyyn 10. Illan viettoa Iidalla parhaassa seurassa
collage9
11. Salilla 12. Maailman söpöin Nupe ! 
collage7 13. Lisää illanviettoja, mutta tällä kertaa Topiaksella 14. Lenkkeilyä Nupen ja Waltterin kanssa collage8 15. Koulun jälkeen tortillat kyllä maistu. Varsinkin ihanassa auringonpaisteessa 16. Loppuun kuva minusta :)

14 comments:

 1. Hei mistä toi sun takki on tuossa kuudenessa kuvassa? :)

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. kännykällä after light sovelluksella ja koneella pixlr.com :)

   Delete
 3. pisti miettimään, että pitäiskö itekin hankkia kännykkä, jossa on näinkin hyvä kuvalaatu (: Mukavia nää tällaset monen kuvan postaukset, muutenkin olette mun mielestä taidokkaita kameroiden käsittelijöitä!

  http://totheseabelow.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. kannattaa! se on niin helppoo, ku kännykkä on kuitenki aina mukana, et saa aina räpsittyy niitä kuvia ! :)

   Delete
 4. mistä noi niken lenkkarit on ja toi kännykkäkuori( just do it)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. en muista sitä osotetta mistä noi lenkkarit on alunperin tilattu, ku ostin ne noralta, mut toi kännykkäkuori on täällä salosta valuuri sport (en tarkkaan muista kaupan nimee) mut jostai tommosesta liikkeestä :)

   Delete
 5. Kun alotit ton kaksoistutkinnon nii jääkö sulla aikaa valmistautua kirjotuksiin? Haitko amikseen tavallisesti yhteishaun kautta? Ois kiva jos vastaisit :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no hoidin ne haku jutut opon kaut, et joutusin vaan täyttää pari lappuu ja se oli sit siinä :) ja tost kirjoitus jututst en tiiä :D kai mul jää :)

   Delete
 6. moikka!

  voisitko tehdä teidän ihanasta ranskiksesta postauksen? ihan jotain kuvia ja perus juttuja.. itelläni on ollut pitkään mietintämyssyssä juurikin ranskanbulldogin hankinta, mutta vähän epäilyttää kun kuuleman mukaan rotu on kovin sairas.. onko teidän koiralla ollut mitään sairauksia?

  ReplyDelete
  Replies
  1. pitäää miettiä :) se on mun poikaystävän perheen koira, niin siks en oikee edes osais kirjottaa siitä mitään:) Mut ei Nupella oo ollu mitään sairauksia mun tietääkseni :)

   Delete
 7. mistä toi ensimmäisen kuvan neule on?? :-)

  ReplyDelete