BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Tuesday, November 26, 2013

Jalkahoidossa

13
2
N: Oi, vitsi! Nyt on meikäläisen jalat pehmoset ja hyvin hoidetut. Kävin tänään ensimmäistä kertaa elämässäni jalkahoidossa vähän tutkivalla mielellä, mutta pääasiassa rentoutumassa. Niinkuin olen joskus aikaisemmin maininnut täälläkin, niin meillä on koulussa semmoinen puolivuotta kestävä hajautettu kurssi, Minän matkalla, joka on siis stressinhallintakurssi. Tällä kurssilla on nyt sitten vähän niinkuin "lopputyönä" se että käydään jossain rentouttavassa hoidossa, joogassa yms. tai sitten luetaan joku kirja elämänhallinnasta tai jotain muuta vastaavaa ja sitten siitä tehdään pieni raportti, jossa kerrotaan omia kokemuksia yms. Minä päätin sitten mennä johonkin hoitoon, koska en lukemisesta pahemmin piittaa ja valitsinkin hoidoksi jalkahoidon. Te kun olette joskus pyydelleet ennemmän kauneuteen ja tämmöisiin juttuihin liittyviä postauksia niin päätin tulla jakamaan vähän teidänkin kanssa mun tuntemuksia tästä hoidosta.

Menin siis tänään vähän jännittyneenä, mutta odottavin mielin Headline Beauty:in. En oikein tiedä mitä odotin jalkahoidolta, mutta kuvittelin ainakin sitä jokseenkin kivuliaaksi hoidoksi (en todellakaan tiedä miksi?!?). Mun oli tarkotus kuvailla vähän jalkahoidon vaiheita, mutta päätin sitten vain rentoutua ja unohtaa kuvailemiset, lopputulosta lukuunottamatta. Headlinessa täydelliseen jalkahoitoon kuuluu: jalkojen liottaminen, kuoriminen, kovettumien poisto, kynsien leikkuu ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen (mikä tehtiin semmosella tosi jännällä poralla!?), kynsien lakkaus ja rentouttava hieronta. Mun on kyllä pakko sanoa, että tykkäsin todella paljon tosta hoidosta varsinkin näin rankan koulupäivän päätteeksi. Hoito ei sattunut yhtään, vähän ehkä kutitti se kuoriminen, mutta se oli odotettavissa, sillä kutian todella helposti.

Hoito oli siis Täydellinen jalkahoito, paikka oli Headline Beauty ja hintaa hoidolla oli 59€.

P.S. Jos joku kaipailee lahjaideoita niin tässä ois nyt yksi! Mun mielestä jalkahoito ois täydellinen joululahjaidea kaikille, jotka on rentoutumisen tai hoidon tarpeessa. Ja jalkahoito ei suinkaan ole pelkästään tyttöjen ja naisten juttu vaan niitä ostetaan myös tosi paljon miehille.

3 comments:

  1. Oooo mäki oon ollu tollases jalkahoidos ja se oli niin ihanaa! ❤❤

    ReplyDelete
  2. Hei tosi kiva lahjaidea! Kiitti vinkistä (:

    ReplyDelete
  3. voiko mennä vaikka jalat ois järkyttävän näköset ja huonossa kunnossa?

    ReplyDelete