BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, October 23, 2013

VS

N: Moni oli kyselly että mitä ostin Victoria's secretiltä ja olen myös saanut paljon kysymyksiä noista kosteusrasvoista, joten päätin tehdä pienen postauksen tästä aiheesta.

Mä rakastan Victoria's secrettiä! Olin todella iloinen kun Lontooseen avattiin VS:ssän puoti, sillä äiti kävi siihen aikoihin tosi paljon siellä työmatkoilla ja olin jo kauan kuolaillu tuotteita ja kaikkea mitä he myy niin netissä, mutten raaskinut tilata, sillä ne tullimaksut on tosi kalliita. Ekan kerran pääsin ihan itse kyseiseen liikkeeseen viime helmikuussa kun oltiin hiihtolomalla äidin kanssa Dubaissa. Se on vaan niin taivaallinen paikka. Taitaa olla joka tytöt paratiisi. Kaikki valaistus ja isot näytöt ja koko kokonaisuus on loistava ja jää todellakin mieleen. Kotiin asti Vicrotia's secretiltä on kaiken kaikkiaan päässyt parit biksut, kosteusvoiteita, meikkipusseja, alusvaatteita, paitoja, housut ja huppari.
3
1
Nyt viime viikolla kun oltiin Amsterdamissa niin ostin kuvissa näkyvät kosteusvoiteet ja pari pussukkaa. Oon jo tosi kauan etsinyt tollasta isompaa beauty bagia ja nyt vihdoin löysin sen Amsterdamin lentokentältä ja sen kaveriksi tommosen pienemmän meikkipussin mikä on tosi kätevä ottaa mukaan esim kouluun, kun ei jaksa raahata kaikkia meikkejä.
2
4
Nää kosteusvoiteet on mun mielestä ehdottomasti parhaita voiteita. Ne on taivaallisen tuoksuisia ja tosi kosteuttavia ja imeytyy nopeasti, ettei tarvitse odotella tunteja ennen kuin pukee housut jalkaan. Noi kaksi vaaleempaa on ihan tavallisia kosteusvoiteta ja sitten toi tuubi, jonka oon ostanut helmikuussa Dubaista niin on sitten vähän paksumpaa ja vielä kosteuttavampaa.
5
Nyt hengailen kotona mun pinkki hennesin olopuku päällä ja jatkan koulujuttujen tekemistä!

22 comments:

  1. mitä noi kosteusrasvat makso?

    ReplyDelete
  2. Hei, sellaselta nettisivulta kun parfyymi.fi voi tilailla noita VS:n rasvoja ja ne tulee aika nopeesti perille eikä oo hirveen kalliita! :) Mä ainakin suosittelen tota sivua, kun oon monesti sieltä itekki noita rasvoja tilaillu:)

    ReplyDelete
  3. kosteusrasva ei oo sana :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

    ReplyDelete
    Replies
    1. no mikä se sit on ;o
      No joo, oikee muoto ois kosteusvoide mut mitä sitä ny pilkkuu nussimaan ;D

      Delete
  4. Ja mä oon tilannu kahdesti Nordicfeeliltä :) hinnat tosiaan muutamia euroja kalliimpia kuin itse liikkeissä.

    ReplyDelete
  5. hei oisko mitenkään mahdollista tehdä niin, että laitatte aina tageiks esim nora tai liisa, nii sitte ku painais sitä tagijuttua nii sais lukea vaan toisen teistä tekemiä postauksia ? :) itellä ainaki välillä tulee sellanen että kiinnostaa ihan kauheasti esim noran tekemät postaukset tai toisinpäin eikä millään jaksais näpytellä niitä sen toisen tekemiä postauksia läpi :D

    ReplyDelete
  6. oisko kosteusvoide/vartalovoide vähä oikeempi termi kun kosteusrasva (:

    ReplyDelete
  7. Oh noi pussit on niiiin ihania:)!

    ReplyDelete
  8. ei liity aiheeseen mutta aattelin tilata ite sheinsideltä pari paitaa ja mua huolestuttaa et jääkö ne kuinka helposti tulliin? mitä sillon pitää sitten tehdä? ja onks isot toimitusmaksut? toivottavasti vastaatte :) auttaisitte mua aivan suunnattomasti!

    ReplyDelete
  9. mikä hintaluokka suurinpiirtein victoria secretin tuotteissa on? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. et sitte aatellu kattoo sieltä nettisivuilta..

      Delete
    2. hajuvedet on ~35€-> ja rasvat tais olla 17€->, meikkipussit 20€-> ja passikuoret oliki sit lähemmäs 40€ jos enempiki :-D kauheen tarkkaa ite en nyt muista ku näin noi hinnat prahassa ja siit matkast on koht puolisen vuotta. mut VS:n omilta sivuilta näkee aika hyvin!

      Delete
  10. Ootko koskaan kokeillu niitä body mistejä? Ite oon ainaki niistä tykänny tosi paljo :)

    Dayswithmebykristiinas.blogspot.fi

    ReplyDelete
  11. noi kosteusvoiteet on vaan nii ihania! tiiätkö onko ruotsissa kyseistä liikettä? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tai siis tarkotin kauppaa :D

      Delete
    2. ruotsin lentokentässä arlandassa on vs! ei vissiin muualla sitten...

      Delete
  12. Rakastan kaikea tästä kaupasta! Aivan ihanan pehmeitä koti housuja ja huppareita! xx

    wildflowerofprague.blogspot.cz

    ReplyDelete
  13. Kuinka paljon noi meikkipussit makso? :)

    ReplyDelete
  14. pientä risua tulossa! elikkä kun kielipoliisi olen, niin hover FOR more information eikä TO :) byebye! eiku jaahas, info. no info sitten.

    ReplyDelete
  15. Kuinka paljon noi laukut maksaa ? :)

    ReplyDelete