BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Sunday, October 27, 2013

puoliksi hengissä

L: Täällä ruudun toisella puolella ollaan puoliksi hengissä ja pahoittelen pitkästä hiljaisuudesta. Viime viikonloppu meni Naantalissa luistelukisojen parissa ja maanantaina mulla alko työssäoppiminen ikäihmisen arkipäivässä, eli oon siis ollu vanhainkodissa kaikki päivät ja se onki sit vieny mun kaikki voimat. Aamu seitsemästä oon ollu työssäoppimisessa ja siitä suoraan menny jäähallille valmentamaan... ja kun jäähallilta oon illalla päässy kotiin, niin ei muuta ku jalat hetkeksi ylös, ruokaa ja nukkumaan. Oon ollu myös pari kertaa iltavuorossa ja silloin oon nukkunu pitkään ja kotiin tullu vasta yhdeksän jälkeen. Eli mulla  ei oo oikeastaan ollu aikaa kantaa kameraa mukana tai ylipäätänsä tulla koneelle viettämään aikaa.
Viikonloppuki vierähti ihan liian nopeesti, enkä mitään ehtiny tekemään. Lauantaina ihan vaan laiskottelin Waltterin kanssa, sillä olin viikon jälkeen niin poikki, et mulla ei ollu energiaa yhtään mihinkään. Lauantaina mun piti muutenkin mennä todella aikaisin nukkumaan, sillä sunnuntaina herätyskello soiki jo vähän yli neljä (pelastuksena oli onneksi kellojen siirtäminen tunnilla taaksepäin) ja sit oli lähtö Raumalle kisoihin valmentamaan. Siellä sit vierähti taas koko päivä ja kun pääsin kotiin niin ulkona oli jo sen verran hämärää, et en saanu taaskaan otettua mitään kuvia. Löysin koneelta kuitenkin muutaman kuvan viime jakson rennosta koeasusta ja voin kyllä sanoa, että mun pukeutuminen on ollut tällä viikolla aika samanlaista. Rentoa päälle ja sit nokka kohti työpaikkaa. Mulla oli jotain muutakin asiaa, kuin pelkästään nämä kuulumiset, mut en nyt kyllä muista ja ehkä tää teksti on jo ihan tarpeeksi sekava, joten lopetan nyt tähän... Palaillaan! (toivottavasti mahdollisimman pian, mutta en lupaa vielä mitään)
w1
villapaita H&M, housut H&M, laukku H&M, kello* Daniel Wellington (<<click)
w1bw1a

21 comments:

 1. Ihanan rennon ja mukavan näkönen asu! :>

  ReplyDelete
 2. aivan ihana asu! mistä noi sun kengät on?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ku itekki tietäisin:( tilasin keväällä noi jostai ihme sivulta ja nyt haluaisin uudet tommoset, mut en löydä mistään :((

   Delete
  2. kerroit että Silja tilasi ne...

   Delete
 3. voitko tehä ihonhoito postauksen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. voin harkita asiaa, vaikka emmä tätä mitenkää hoida :D pesen vaa meikit joka ilta ja laitan perus kosteuttavaa voidetta :)

   Delete
 4. Tosi rennon ja mukavan näköinen asu! :)

  ReplyDelete
 5. ou gaad mitkä kengät :D:D:DDDdd

  ReplyDelete
 6. ihana lököasu :) miten joku voi olla noin tyylikäs verkkareissa :D

  http://jeanettehansen.blogspot.fi

  ReplyDelete
 7. Ihanan rento asu :)

  ReplyDelete
 8. Käytkö vielä kaksoistutkintoa?

  ReplyDelete
 9. Missä vanhainkodissa harjottelet?

  ReplyDelete
  Replies
  1. en haluu kertoo sitä täällä :)

   Delete
 10. koska noi housut on ostettu , et onks niit viel myynnis?:)

  ReplyDelete
 11. http://onesteptoourlives.blogspot.fi/2012/12/keskiviikko-jota-en-unohda-ikina.html :D onko salainen ihailija ottanu yhteyttä? :DD

  ReplyDelete
 12. oi että miten ihanan rento asu! käy tosi hyvin sulle :)♥

  ReplyDelete