BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Friday, January 4, 2013

muutoksia

NL: istutaan tässä parhaillaan Halikon shellillä. Syötiin ja päädyttiin selaamaan blogeja ja selailtiin tätä meidänkin pikku päiväkirjaa. Tultiin siihen tulokseen että halutaan uus ulkoasu, paljon asukuvia ja enemmän postauksia. Tää ois yks niistä meidän uuden vuoden lupauksista, jotta voitaisiin panostaa tän blogin ylläpitämistä ja saatais tästä enemmän meidän tyylinen ja mieluisampi sekä semmonen, että tekee kokoajan mieli tulla kirjottamaan.

Me ite haluttaisiin meidän blogista omanlainen, koska me kirjotetaan tätä suurimmaks osaksi meidän omaksi huviksi, mutta meille on kans tärkeetä, että te saatte sanoo mielipiteenne siitä miten tätä voisi parantaa ja haluttaisiin rakentavaa palautetta, jota ois mahollista toteuttaakin. Minkä tyylistä siis haluisitte? Enemmän pieniä parin kuvan asu postauksia ja sekaan niitä normaaleja vai millaista? ollaan kyllä molemmat sitä mieltä, että tätä pitää parantaa!

40 comments:

 1. Kuvista ainakin sen verran että ne on ollu aina ihan täydellisiä! :)

  ReplyDelete
 2. uus banneri olis kiva kans ! (: && tykkään niist asupostauksist tosi paljon. eli periaatteessa ihan sama mulle ♥

  ReplyDelete
 3. No asukuvat olis tosi kivoja :) kuten niitä tähän asti on paljon tullukkin, vois olla vähän enemmän kuvia esim. teidän kotoa yms. ettei kaikki kohdistu vaatteiden yksityiskohtiin jne. ja toi banneri on mun mielsetä nytkin tosi kiva mutta ainahan sitä parantamisen varaa on esim. vois tehdän vähän värikkäämmän! Muuten mun mielestä te ootte osaneet pitää tän oman tyylin näkyvillä tässä!:-)

  ReplyDelete
 4. Tää on mun lempiblogi joten en oikee keksi parannettavaa :D Asukuvat on parhaita, ja sit ostosten esittelyt, kunha laitatte hinnat ja ostopaikan.

  ReplyDelete
 5. Mä ainakin tykkäisin ihan toosi paljon, jos tulis aina välillä sellaisia lyhyitä asupostauksia, koska teidän molempien tyylit on niin ihanat! Olis myös kiva, jos niissä myös kerrottais mistä vaatteet on peräsin :)

  ReplyDelete
 6. uus banneri ja ehkä vähä värikkäämpi :-)

  ReplyDelete
 7. kerran kuukaudessa vois olla esim. teidän yhteinen video tai jotain (: Pidän paljon asukuvista joten niitä vaan enemmän ja kertoisite mistä vaatteet on :)

  ReplyDelete
 8. Asukuvat ois totta kai kivoja kun teidän kuvat on tosi kivoja ollut, en oo kauaa seuraillu teitä vielä mutta siis kaikki sellaset suuremmat kohokohdat ja peruskuulumiset että miten koulu on mennyt ja miten kavereiden kanssa jne. :) Videopostaukset ois mun ehdoton suosikki kun en enää niin seuraa ketään joka suht aktiivisesti tai edes joskus videopostauksia tekisi. :) Ja totta kai se aluks tuntus oudolta puhuu kameralle mutta kyllä siihen tottus ;)

  ReplyDelete
 9. Asukuvia lisää, teijän tyylit on ihania ja kuvat on aina ollu hyvälaatusia :--))

  ReplyDelete
 10. tehkää joskus videopostauksia (((: ja kuvia ei tarvi parantaaa ne on nyt jo täydellisiä katotavia!! ((:

  ReplyDelete
 11. ootteko te koskaan ollu parhait kavereit? mut tehkää videopostaus :)

  ReplyDelete
 12. erilaista tekstiä!

  ReplyDelete
 13. ^ siis tarkoitan tätä tekstin mallia

  ReplyDelete
 14. Mun mielestä noi instagram postaukset pilaavat tämän blogin esimerkiksi pari "kunnon" kuvaakin kameralla otetuista päivänasuista voisi olla kiva korvaamaan ne ig postaukset sen sijaan voisitte ettii instagram html koodin millä ne teidän instagram kuvat pyöris siinä! Muutenkin voisi kunnon postauksia olla lisää vaikka ymmärrän lukiolaisena kaikki kiireet mutta esim viikonloppuna :--) muuten kyllä tää ulkoasu on ihan teidän näköinen enkä kauheasti tekisi muutoksia! Jatkakaa samaan malliin!

  ReplyDelete
 15. semmosia koko päivä postauksi = asukuvia, sitä mitä ootte puuhaillu sinä päivänä ! Ja esim tylsänä koti päivänä ois kiva lukee vaikka erikois postauksia (esim. Video?? Huone?? Lempivaateet? Shoppailuja?? ) kyl te tajusitte ootte ihania!

  ReplyDelete
 16. Prempilaatusia kuvia! Puhelimella otetut kuvat on ihan jees aina välillä, mutta teillä on ollu nyt vähän liikaa. Ymmärrän, että monesti on vaan helpompaa ottaa puhelimella kuvia ja niitä tulee otettua enemmän, mutta osaatte kuitenki ottaa oikealla kameralla kivoja kuvia niin niitä kattelisin useamminki :)

  ReplyDelete
 17. Isommat kuvat !!!1

  ReplyDelete
 18. musta olis kiva jos pystykuvat olis kans yhtä isoja ku noi vaakakuvat. (: ja olis kiva jos tulis niit parin kuvan asupostauksia mut myös niitä normipostauksia mis kerrotte kuulumisii yms (:

  ReplyDelete
 19. mä tykkään kans tosi paljon teidän asukuvista! :)

  ReplyDelete
 20. banneri ainaki vois olla vähän värikkäämpi! :) asukuvat ja kaikki valokuvat on ihan sikakivoi, pitäkää ne. Ja sit ois kiva jos välil kirjottaisitte muustaki ku päivän tapahtumista, esim. jostai teijän omista ajatuksista, suunnitelmista yms. :) mut tosi kiva blogi teillä silti on! =)

  ReplyDelete
 21. Mistä toi Noran kaulahuivi on ?

  ReplyDelete
 22. mahollisimman monipuolisia ja paljon kuvia sisältäviä postauksia on kiva selailla :) ei välttämättä mitää parin kuvan postauksia vaan semmosia pidempiä

  ReplyDelete
 23. tää blogi on ihana, ja en muuttais kuvien muokkauksii tai määrää. mun mielestä postauksia on sopivan paljon, ja asukuvat on ihania, koska teidän tyyli on niin mahtava!banneri vois uudistuu, mut muuten en tätä muuttais

  ReplyDelete
 24. siis miks asukuvia? ketä OIKEESTI kiinnostaa mitä puette päällenne minäki päivänä? ei sit pinnallisempaa vois olla? jos jotain muuttaisin niin hmm... nora pois!

  ReplyDelete
 25. isompia kuvia, ykinkertasemppi banneri, voisitte kuvaa enemmän asukuvia, ja vähentää ihan samanlaisten kuvien ottamista. sisustupostaukset ois myös kivoja ja ehdottomasti videopostaus! ois kiva nähdä minkälaisii ootte videolla, ja niitä on paljon helpompi tehdä kuin normipostauksia! :P ja yrittäkää potailla mahdollisimman ueasti! jos ei nii vaikka sitten vaan päivänasu postauksia :)

  ReplyDelete
 26. Heips! Eiks sulla liisa ollut iphonelle semmonen kalansilmä objektiivi niinkun irrallisena? Mistä oot semmosen ostanu?:) ootte kauniita tyttöjä<3

  ReplyDelete
 27. Ite oon tykänny yleisesti blogeissa siitä kun on ne tunnisteet (en oo varma nimestä), mutta ne joita klikkaamalla pääsee tietyn aiheisiin postauksiin! :) Esim. päivänasu, koti, hiukset, kaverit... yms! Muuta en teijä blogilta kaipaakkaan. ;)

  ReplyDelete
 28. joo ois kiva saada ulkoasuun muutost ! mut teil on ihana blogi ja asukuvii vois kuvaa enemmä koska teil on nii inspiroiva pukeutuminen !

  ReplyDelete
 29. tuli yks juttu mieleen, jonka voisitte kummatkin toteuttaa. postaus teidän vaatekaappien sisällöistä ja lempivaatteista. tsemii teille!:)

  ReplyDelete
 30. ois kiva jos tekisitte uuden bannerin ni tulis vaihtelua :) ei tässä muuta paranneltavaa oikeestaa oo :)

  ReplyDelete
 31. ois kiva jos ois sellasii laajempii asukuva postauksii ja sit tietty niitä normejaki välillä ja kaikki esim laukut, kengät ja tällätteet esittelypostaukset on aina kivoi + sitte tietty jotai videoita!:)

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  ReplyDelete
 32. vanha oli sata kertaa kivempi, tämmönen ulkoasu on noin jokatoisella bloggaajalla.

  ReplyDelete
 33. vaakasuunnassa olevat kuvat on ihan jees kokosia, mutta pystykuvat on aika huonoja. Samoten instagram ja iphone kuvat pilaa tän teidän koko blogin, koska teillä on oikeesti tosi laadukkaat kamerat ja mahdollisuus ottaa hyviä kuvia. Panostaisin myös Norana enemmän tohon kirjoittamiseen, koska yleensä se teksti on just semmosta kinostaa vitusti tyylistä. Voisitte myös ehkä vähän vähentää noita bilepostauksia, koska niitä on aika paljon teillä ja niiden tilalta pistää vaikka asukuvia tms. Älkää myöskään esitelkö jokapostauksessa jotain uusia vaatteita tms (mitkä toki on mielenkiintosia) koska niistä saattaa saada aika helposti vaikutelman, että pidätte tätä blogia vaan sen takia, että voitte kertoa muille kuinka rikkaista perheistä ootte.

  ReplyDelete
 34. asu postaukset on kivoi ja sit normitki menee hyvin (: eli mä toivosin et molempii ois yht paljo !

  ReplyDelete
 35. Ei enää instagram/puhelinkuvia, ne on tylsiä. ja huonepostaukset molemmilta ois kivoja :----)

  ReplyDelete
 36. asukuvat on kivoja ja kännykän kuvat mut sit ne on just kivoja ku on jotai hömppäkuvia eikä oo mitään tiettyä ideaa :) tähän asti oon kuitenki tykänny joka postauksesta, te vaa osaatte hoitaa tän homman!

  ReplyDelete
 37. Olis kiva että kerrotte useemmin mistä teidän vaatteet on peräisin (: ja sitten laittakaa joskus joku postaus missä tyyliin laitatte hiuksianne, tykkään tosi paljo varsinkin liisan hiuksista ja noista latvojen muotoiluista!:)

  ReplyDelete
 38. Olisi kiva saada teiltäkin jonkinlainen videopostaus, sekä semmoisia aihepostauksia, eikä aina pelkästään kuulumisia ja asuja. Kameral otetut kuvat on ollu aina ihan täydellisiä. Teidän sivut voisi kans olla jotenkin erottuvampia, eli siis on kiva kun teidän bannerissa on teidän jälkeä. Näitä ei teillä ole mun mielestä, mutta sanon vaan, että liian pitkät tekstit voi olla uuvuttavia ja tekstit kannattaa siis kirjoittaa sopivan pituisiks. Tää on kyllä mun lemppa blogi, ootte ihania:)

  ReplyDelete