BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Friday, January 4, 2013

I think a part of me will always be waiting for you

L: Kaks ekaa koulupäivää takana ja voin kyllä sanoa, et ei kauheen hyvin lähteny tää mun panostus käyntii.. Oon jokasel tunnil ihan pihalla (niin ku aina) ja en pysty keskittyy yhtään mihinkää, ku kaikki tieto menee heti toisesta korvasta ulos.. Oon kans nukkunu tosi huonosti nää kaks viimeyötä ja en tiiä yhtään, et mist se mahtaa johtu...Mut ehkä se tästä.. Aamu lähti käyntiin lajivalmennuksella ja sen jälkeen oli vaa kaks tuntii kouluu. Koulun jälkeen meil tuli Noran kaa pieni paketti postissa, mutta siitä kuulette sitten myöhemmin lisää ;) Äsken käyntiin salilla ja nyt tulin kotiin laittautumaan ja pian lähdetään varmaan Noran kanssa syömään jonnekki tai jotain. Ei mulla oikeastaan mitään asiaa ollu. Tulin vaa nopeasti lisämään asukuvat tältä päivältä. 2aa3aa

20 comments:

 1. ketä noi kuvas ?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. tulin koulusta kotiin ja pakotin äidin pihalle, niin hän nappas siitä ovelta nopeesti pari kuvaa :D

   Delete
 2. minkä ikäsii ootte ? :)

  ReplyDelete
 3. kauan teillä on kestäny pakettien tulo ku ootte tilannu sheinsidesta :) ?

  lumituuulia.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. riippuu vähän kerrasta ja minkä yhtiön kaut he lähettää :)

   Delete
 4. okei tää on varmaa tyhmä kysymys mutta esim toi otsikko niin merkkaaks se sulle ns oikeesti jtn vai onks se vaan joku tommone jonka oot nähny jossai ja vetässy tohon? :D tai niinku koekko ittelläs tollasta mitä tos sanotaa XD

  ReplyDelete
 5. Hi ladies!

  I come from Germany and just wanted to let you know that you are sooo beautiful and lovely! It is so interesting to follow what is going on in your country, but I am so sad that I cannot understand what you are writing :( Everything seems so interesting, could you please also write one or two sentences in English? :) I know, this is wierd, but I guess it would make so many other people so happy!
  Have a wonderful day!

  ReplyDelete
 6. mil salil käytte? ja kuin kauan ootte käyny?

  ReplyDelete
  Replies
  1. hanhivaaras ja kuukauden tai vähän päälle oikeastaan kai emt ? D:

   Delete
 7. mistä noi kengät? ihanat

  ReplyDelete
 8. Mistä takki ja neula on kotoisin? Ihana blogi teillä, oon seuraillut tätä ny jonkin aikaa ja on kyllä yks lemppareista :))

  ReplyDelete
 9. Ihana asu, ootte noran kanssa molemmat niin nättejä tyttöjä! Yksi kysymys noista kenkuleista, itse ostin samanlaiset mutta mietiskelin vaan että onko ne pohjat kauheen liukkaat kävellä tälleen talvella ja jo muutenkin aikas liukkailla keleillä? :)

  ReplyDelete