BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Thursday, September 20, 2012

''sul on kahen metrin kyrpä ottas''

collageaaa15acollageaaaaaa14 villapaita H&M 14.95€ / farkut H&M 19.95€ / kultainen iphone kuori H&M 4.95€

L: Toi otsikko kertoo siis sen, miltä oon näyttäny tän koko viikon. Toi lause tuli tosiaankin Noran suusta :D Kaikki johtuu ihan vaa siit, et oon tosi väsyny ja must tuntuu, et koko maailma on mua vastaa.. Mikään ei mee hyvin! Kokeet on menny ihan päi pyllyä ja nyt vaan odottelen niitä numeroita...A-P-U-A-!  eli jos oon kävelly tuolla jossain teitä vastaan ja kattonu pahana, niin en oo todellakaan tarkottanu sitä :D Eilen koulun jälkeen käytiin iidan kans kaupungilla vähän shoppailemassa ja siinä samalla räpsisin iidasta pari kuvaa. Tänään mul on ollu vapaapäivä ja oon vaa nukkunu univelkoja pois! Huomenna oiski sit viimeinen koe ja sit tää kamala koeviikko onki ohi ..!

25 comments:

 1. no hei.. sain siit matikan kokeest 6-......

  ReplyDelete
  Replies
  1. onks sul pitkä matikka ? ja hei mun enkun ruotsin ja pitkän matikan koe on menny ihan päi pyllyä ... matikan kokees osasin vissii vaa 1b, 7a ja 8 tehtävän... eli se on siin ja siin et pääsen läpi ees..

   Delete
 2. mite sul on jo nyt koeviikko loppumas:o ainii alkoks sulla aikasemmi? ku mul on eka koe vast tiistaina


  oot kaunis♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. meil alko viime viikon perjantaina :)

   Delete
 3. mulla alkaa koeviikko vast viikon päästä ja stressaan sitä ihan hirveesti, enkä jaksais avata noita kirjoja ollenkaan! Älä masennu siitä jos ne meni huonosti, kuitenki eka koeviikko niin ei sitä koskaan voi tietää mitä sielt odottaa. Ajallaan sit varmast oppii lukutekniikat ja kaikki:) Itekki oon viikon pääst samas jamassa mut toivotaan vaa parasta!
  Ootko sä muuten ottanu lukios venäjän kursseja ja kirjotatko sen? Osaan kans niiko sääki venäjää äidinkielenäni ja otin lukiossa venäjän kursseja niin ajattelin sitte kirjottaa sen myös pitkänä kielenä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. otin suomen toisena kielen ja meijän koulus ei opeteta pitkää venäjää niin käyn niit kurssei tavallaa itsenäisesti. Teen niitä tehtäviä ja sit ku oon tehny ne niin vien opettajalle näytille, sen jälkeen teen kokeen ja niin :) ja ajattelin et kirjotan venäjän pitkänä niin sit ei tarvii kirjottaa enkkuu tai ruotsii ... ku ne ei oo oikein mun juttu :D ja sit aattelin kans kirjottaa suomi toisena kielenä :)

   Delete
 4. muistan niin hyvin just lukion ykkösen ekan koeviikon! :D itekki stressasin ihan hulluna kaikist numeroist yms ku olin tottunu saamaa yläasteel paljo parempii. onneks oon nyt oppinu ottaa rennomman asenteen ton lukion kans hehe :)

  ReplyDelete
 5. Vitsit ootte kauniita!

  http://vilmajajutta.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. Teillä on tosi hienoja kuvia ! Millä ohjelmalla te muokkaatte niitä ? :)

  Ja siis koeviikoista se eka on ehkä jännittävin, mutta esm. nyt kun itse olen abi, niin ei ne enää tässävaiheessa jaksa stressata :D Tekee vaan parhaas niin se kyllä riittää :)

  -Laura
  www.lauramariablog.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. muokkaan aina pixlr ohjelmalla netissä online :)

   Delete
 7. mitä kaikkea säädätte muokatessanne ku nää on ihania nää kuvat!! kontrasti, pastelli, valo yms? nää on jotenki ihanan herkkiä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no yleensä lisään aika paljon valoitusta ja sit niit värisävyjä tai sillai :D

   Delete
 8. onko noi farkut lasten puolelta?:)
  mul kaikki farkkut ihan liian pitäkt ja isot muutenki aina:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihanaa et joku muuki ostaa farkkuja tai muita housuja lastenpuolelta paitsi mä:D koska yleensä se koko 26-30 on aina h&m farkkuosastolta loppu ja ne on mulle just täydellisest!

   Delete
 9. äää tää teijän blogi on kyllä aivan ihana !!<3

  ReplyDelete
 10. tiäks en tajunnu ku vast ny et oot venäläinen, tai siis aattelin aina et sul on venäläisii sukujuurii vaa ku sust tulee sellane viba (:D) ja sit ku käyt siel aina joskus, mut vast ku sain tietää sun koko nimen ja sit ton et sul on suomi toisena kielenä nii tajusin. :D onks sun molemmat vanhemmat venäläisii ?
  ja pää pystyyn vaan, onneks se on sulta jo lähes ohi, siis tää eka koeviikko :) tsemppii !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoksia! :) ja joo molemmat vanhemmat on venäläisiä mut äidin äiti ja iskän äiti on ollu suomalaisii ja sodan aikana joutunu venäjäl tai sillai :D eli meil on suomalaisii sukujuurii tavallaa :D:D emmä osaa selittää

   Delete
 11. Kaunis laulu : ) ja ihana oot Liisa)

  ReplyDelete
 12. mäki ostan housuja lastenpuolelta :D mulla on varmaanki noi samat ja samankokosinaki :))

  tosi nätti toi sun ite tuunaama iphonen kuori ! :)

  ReplyDelete
 13. oot tosi kaunis ja muutenki ihana blogi + kuvat. tykkään :'3

  http://dreamersthreetears.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 14. Tää blogi on ihan mahtava!:)

  ReplyDelete
 15. mistä toi ihana hiusrusetti on?

  ReplyDelete