BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, September 19, 2012

designskins

NL: Tämmönen nettisivu kuin designskins.fiotti meihin yhteyttä ja ehdotti että käytäisiin vilkaisemassa heidän tuotteita ja ehkä pientä yhteistyötä! Tuolla voi siis tuunailla kännyköitä, tietokoneita, kodinkoneita, huonekaluja jne melkein mitä vain. Voit valita designskinssin omasta valikoimasta kuvia ja kuoseja tai sitten laittaa oman kuvan tai etsiä netistä :) tää kuullosti tosi kivalta idealta ja saatiin siis tuunailla omat suojakuoret puhelimiin. Käytettiin noiden suunnittelemiseen kauan ja suunniteltiin monet kuoret ennenku päädyttiin näihin. Haluttiin siis omanlaiset ja semmoset mitä ei kaupasta sais ettei jokasella vastaan tulijalla ois samanlaista :Dd päädyttiin loppujen lopuks siis tämmösiin kuoriin. Noi kuvat on molemmat otettu netistä. Oishan se ollu kiva et ois ollu joku omakuva kaverin kanssa, mut ei osattu päättä eikä oikee löydetty hyvää kuvaa tohon! Meijän mielestä noi on ihanat :) Käykää kurkkaamassa siis designskins.fi :)
1 2 4 5 3
Mitäs te tykkäätte ? :)

28 comments:

 1. tosi hienoja !

  > http://annika-and-tiia.blogspot.fi/2012/09/myydaan-gt-housut-click-click-click.html#comment-form käykää kattomas jos kiinnostaa GT housut !! :-)

  ReplyDelete
 2. Noi on ihan sairaan hienoja! :) oon kiinnostunut tuosta sivusta joten voinpahan itekkin harkita!

  ReplyDelete
 3. ihania ! ja teillä on muutenki ihana blogi (:

  ReplyDelete
 4. voiko noita laitattaa ihan normaaliin puhelimiinkin? esim nokia 500 jne

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo mut sit ne ei oo suojakuoret vaan semmoset tarrat (:

   Delete
 5. Tollaset olis kyllä ihan sairaan upeet, oon niiin kauan haaveillut noista! :)
  - iidam http://behappybeee.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 6. iteki oon sielä seikkaillu ja monet kuoret tehny. mulle van ilmotettiin että ne ois tarroja eikä suoja_kansia_ joten ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. noi kuoret on mun käsittääkseni uutuuksia :)

   Delete
 7. No aivan ihanat! Persoonallisuus kunniaan! :)

  ReplyDelete
 8. Ihan sairaan söpöt kuoret!! Pitäisköhän itekin tilaa jotkut...:)

  ReplyDelete
 9. Kuorii on kai vaan noille iPhoneille, mut muille on niit suojatarroja. mut ne saa eteenki :)

  ReplyDelete
 10. ehkä väärä postaus kysyä, mutta millä värillä Liisa värjäät hiuksia? Värjäätkö ite vai kampaamossa? Sulla nimittäi on just täydellisen vaaleet, ja haluisin itekki yhtävaaleet ;o +ihana blogi teil!

  ReplyDelete
 11. voitteks linkata ton 'smile someone loves you' kuvan :)? haluaisin tehä bannerin siitä!

  ReplyDelete
 12. Ihania! Ja mun piti kysyä kun teillä oli toi uusia vaatteita sheinsideltä postaus niin miten ootte muokannut sen postauksen kuvat?:) ja mitä ohjelmaa yleensäkin käytätte?:)

  ReplyDelete
 13. Ei vitsit , ompas noi ihania noi tein kuoret!!! :')

  ReplyDelete
 14. HUHHUH! tää teijä blogi on täynnä näitä mainoksii ja postauksii jossa selitätte kuinka taas joku otti teihi yhteyttä. myönnän että oisha se aina kiva saada jotain uutta mut silti tää blogi on pelkkää mainosta nykyää. ja ei en ole kateellinen.

  ReplyDelete
 15. mistä ootte muuten ottaneet noi kuvat ? :) ku oon ite kattonu josko weheartit.comista löytyis joku hyvä kuva tohon takakuoreen mut ne on liian pieniä ja menee ihan suttusiksi ku niitä suurentaa /:

  -Maria

  ReplyDelete
 16. miks ette vastaa saamiinne kysymyksiin ?

  ReplyDelete
 17. mistä toi 'smile someone loves you'kuva on? jos viel löytys:d

  ReplyDelete
 18. Mäki haluisin tietää <3 mut ite kyl fiilistelin just tätä https://designskins.com/fi/kappale/kaennykaet---kaemmentietokoneet/samsung/ativ-s-i8750/fashion-brands/my-universe/

  ReplyDelete