BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Tuesday, September 18, 2012

it just hurts, that's all

1 4 5 collage 6 collage1
N: Holaaa eka koe takana ja nyt pelottaa et pääsenkö läpi :D hihi tossa vielä parempaa kuvaa tosta ihanasta uudesta paidasta :) Ja kävin tosiaaan laittamassa ripsien pidennykset taas jälleen kerraan. Kävin tällä kertaa Tanglessa ja tykkään näistä tosi paljon ja elämä on nii paljo helpompaa aamusin ku ei tarvii ku vähä sutasta puuteria ja poskipunaa! haha oon rakastunu nyt syksyn aikana kaiken sävysiin vaaleanpunaisiin ja sen huomaa ku kattoo mun vaatekaappia :D

JA SUURI KIITOS KAIKILLE NIMESI.FI ARVONTAAN OSALLISTUJILLE KOMMENTTEJA TULI MELKEIN 300 JA TÄLLÄ KERTAA NIMESI.FI KORUN ARVONNAN VOITTI TYTTÖ JOKA OMAA SÄHKÖPOSTI OSOITTEEN : anzku_helenius@windowslive.com
ONNEA ANNIINA (:

92 comments:

  1. voi että toi paita sopii sulle!:-)

    ReplyDelete
  2. vau, oot kaunis ! ihanat ripset (:

    ReplyDelete
  3. onks sulla oikeesti noi pitkät ripset ? ;o

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannattaisko lukee postauksen tekstiki ennen ku kyselee tyhmii :DD

      Delete
    2. Tuossa postauksessa lukee: "Ja kävin tosiaaan laittamassa ripsien pidennykset taas jälleen kerraan."

      Delete
    3. tekstissä lukee että kävi laittamassa just ripsien pidennykset :D

      Delete
    4. onks sul lukihäiriö tai jotai...... :D:D:DDDD

      Delete
    5. se just kirjotti että otti taas ripsienpidennykset :D

      Delete
    6. jos jollain vaik lukihäiriö ni ei tarvi ilkeesti sanoo? okei joo. jos ei ymmärrä ni kannattaa lukee teksti moneen kertaan että tajuaa

      Delete
  4. teillä on niin kiva blogi!! tosi hienoja kuvia :)
    http://enjoy-theday.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  5. Mäki oon ihan hurahtanu näin syksyn tullen kaikenlaisiin korallin- ja vaaleenpunasen sävyisiin juttuhin :D!

    ReplyDelete
  6. paljon painat ja kui pitkä oot?:-) haluun kans tollasen kropan!!!

    ReplyDelete
  7. voi hyvä luoja, oot iha sairaan kaunis!! ja voi ku mustaki sais noin hyvii kuvii :<

    ReplyDelete
  8. onks sul ollu toi hammaskoru jo kauanki ku nyt vasta huomasin sen? :D oot tosi kaunis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tammikuusta :D ja se ei oikee näy ku hymyyn kuvissa :D kiitos!

      Delete
  9. toi paita on ihana!:-) ja sä niin nättinä näissä kuvissa, niin kuin aina!:)

    ReplyDelete
  10. kuinka paljon aikasemmin alotat lukee koeviikon kokeisii jos on aineena tyylii hissa? mulla eka koe viikko tulos ja paniikki

    ReplyDelete
    Replies
    1. viikkoo eneen koet yritän tommosis aineis (:

      Delete
  11. nii ihnaia kuvia susta, oot niin kaunis <3 toi eka on kyl jotain niin kaunista..! (:

    ReplyDelete
  12. Oi miten ihania kuvia! oot kaunis :)

    ReplyDelete
  13. en oo ennen mitää kommentoinu, mut nyt pitää vähä avautua! eli siis joo, ensinnäki ootte kummatki iha älyttömän kauniita tyttöjä! ja nää sun kuvat on kyl iha mielettömiä! että huhhuh vaan tytöt:)
    ps. jätän teijän blogin bloglovinis ain viimiseks luettavaks koska se on yks parhaist xd

    ReplyDelete
  14. oot todella kaunis!:)

    ReplyDelete
  15. ooot super kaunis!

    kisusblog.blogspot.fi

    ReplyDelete
  16. toi paita & neule ..... <3
    oot tosi nätti!:)

    ReplyDelete
  17. voi että oot niin kaunis!! ja ihana toi paita :-)

    ReplyDelete
  18. paljo noi ripset makso?

    ReplyDelete
  19. oh my god kuinka kaunis ootkaan! :-) ja nuo ripset <3 annatko niitten vaan tippuilla vai meinaatko käyä huollattamassa niitä?

    ReplyDelete
  20. Oot ihan älyttömän kaunis :) ja toi paita on upeus! Muutenkin tositosi kiva postaus, ihana :)

    ReplyDelete
  21. apua ! katoin tos et toi kuva oli joku malli jostai firmasta, mut ehkä paremminki missi koska oot ihan superkaunis ja missit on aina nii kauniita hahah :D toki oot malli kans mut ne on joskus "omaperäisen" näkösii.. en tiä miks selitän tätä sulle mut joo. rakastan sun hiuksia ja toi paita on ihana ! oon itekki hurahtanu ton värisii vaatteisii nyt :D ja ihanat ripset voi vitsi kui haluisin kans pidennykset :D tsemppii kokeisiin !

    ReplyDelete
  22. voi oot niin kaunis :-) ja toi paita on ihan älyttömän kiva kans !

    ReplyDelete
  23. Oot tosi nätti! Paljon noi ripsenpidennykset makso :)

    ReplyDelete
  24. Tohon pituus-paino -kommenttiin. Syötkö sää normaalisti kerta oot noin alipainoinen?

    Ja haluan vaan sanoa, että kun ootte niin suosittuja tän blogin ansioista, ja ootte varmaan jonkin asteisia julkkiksia, ja kommenttejen perusteella uskon että monet haluaa samaistua teihin, on minusta huono juttu, että kerrot tarkkoja mittojasi, jotka eivät ole ollenkaan normaalinrajoissa.

    Toivottavasti sinulla on kuitenkin kaikki hyvin syömisen ja kroppasi hyväksymisen suhteen, eikä ole ainakaan mitään niin ikävää kuin syömishäiriö.

    Ja tämä ei ollut mikään haukku-arvostelu-kommentti, tykkään teiän blogista ihan sikana, mutta tuo kommentti olisi mielestäni voinut jäädä kirjoittamatta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kyllä syön normaalisti ja vaikka ihmiset haluis samaistuu jos haluu siis nii kaikil on kuitenki omat geenit ja mulla nyt sattuu olemaan semmoset geenit et oon kamalan pieni.

      Oon aina ollu alipainonen syntymäst asti ja mulla ei ole syömishäiriötä tai mitään semmoseen viittaavaan syön paljon ja montakertaaa päivässä monipuolisesti. Ruoka ei todellakaan ole mulle ongelma ja mul on kaikki iha fine mun kropan hyväksymisen kanssa,

      en ole anorektikko enkä laihduta ja just sen takia mul ei oo myöskään mitään ongelmaa sen kanssa et kerron täällä mitä painan ja kuinka pitkä oon ku oon sen kanssa okei jos mul ois jotai ongelmia ja tuntisin itteni lihavaks ni eihän semmonen ihminen pystyis kertoo julkisesti omaa painoa ku itsetunto on mitä on jos sairastaa anoreksiaa esim.

      Delete
  25. oot iha älyttömän kaunis !! :)

    ReplyDelete
  26. Nyt alko ärsyttää toi anonyymin kommentti... Mun mielestä kaikki saa kertoo painonsa ja pituutensa jos haluaa. Ei kenenkää pidä olla jotain kertomatta tai varsinkaa lihottaa tai jotain vaan sen takii että on muka "huono" esimerkki muille. Tän ikästen pitäis jo tajuta, mikä on itelle hyväks ja mikä ei. Mun mielestä Nora on tosi sopusuhtasen kokonen, ja mitä painon kertominen muuttaa sitä miltä näyttää..? En tajua.

    Oon itekki ollu vähän hoikempi ku moni muu mun geenien takia. En liho oikeestaa yhtää vaikka söisin kuinka paljon. Sen takiä ärsyttää kaikki kuittailut "sun pitäis syödä enemmän", "miks oot noin laiha", "mä haluisin olla yhtä laiha ku sä", koska en voi geeneilleni mitään. Monet mun kaverit puhuu paljon painostaan ja kuinka ne haluis olla kiinteempiä jne, mutta heti ku mä sanon jotain mun kehoon liittyvää, mun käsketään olla hiljaa. Oon tyytyväinen vartalooni enkä aijo muuttaa sitä, että jonkun muun itsetunto ois parempi.

    En Nora tunne sua, mut voisin kuvitella että sul on ees vähän samanlaisia tunteita mun kanssa :) Anteeksi avautumiseni mut tää oli sellanen aihe johon halusin ottaa kantaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hei toi on tuttua noi kuittailut ja eihän ihminen tosiaan voi omille geeneilleen mitään :D

      Delete
  27. omistatko muita putkia kamerassa ku sen perus?

    ReplyDelete
    Replies
    1. omistan lyhyen 50mm, pitkän zoomi putken ja kalansilmä objektiivin :)

      Delete
  28. Ooi niin ihana blogi <3 ! ootte molemmat niin kauniita ja hyviä kirjottamaan ! ;) hei tein vasta äskettäin blogin ja kun teillä on niin ihana blogi niin oisitko voinu jotain vinkkejä antaa tän mun blogin parantamiseen ? kiitos jo etu käteen !

    http://latesd.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  29. soo pretty hair!:)♥ Where is that neon-pink sweater from :)?


    http://itijblog.blogspot.com/ - i follow back:)♥♥♥

    ReplyDelete
  30. minkä merkkinen se sun pitkäputki on ja olikse 50mm kauheen kallis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. se on ikivanha canonin :) ja 50mm oli sillo ku mä sen ostin nii 99€ eli aika halpa :)

      Delete
  31. toi eka kuva on ihan mieletön! niin kaunis :)

    ReplyDelete
  32. Hieno juttu, että sulla on kaikki ok, painon ja syömisen kanssa, ja se on totta, että syömishäiriöiset ei varsinkaan tälläisessä blogissa alkaisi kertomaan omia mittojaan. Ja tuohon Heidin kommenttiin, että en kyllä käskenyt Noraa lihottamaan itteensä... Kerta Nora syö normaalisti, hänen ei tarvitse kiinnittää huomiota painoonsa yhtään.
    Olen tätä blogia jonkun aikaa lukenut ja valitettavasti tiedän aika paljon syömishäiriöistä ja sen perusteella en uskonutkaan, että Noralla olisi sh, siksi en aikaisemmin ole tullutkaan siitä kyselemään. Mutta nyt kun vaan satuin näkemään tuon kommentin, niin yleensä noihin mittoihin ei ole juurikaan kuin kaksi syytä, joko on luonnostaan vaan semmonen, tai sitten on jotain häikkää päässä, yleensä. Nora on oikein kaunis ja terveen näköinen, ja voisi ainakin olla osasyy blogin suosioon (kyllä Lisakin on kaunis, en mä sitä!). Terveet ja onnelliset nuoret naiset, tuskin voisi olla kauniimpia "esikuvia".
    Mutta minun pointti onkin se, että monet eivät pääse noihin mittoihin ilman ittensä kiduttamista, ja "suuren-syömishäiriö-tietämykseni" takia tiedän, että valitettavan moni nuori saattaa kokea ittensä lihavaksi tuommoisia kommentteja lukiessaan.. ja se on mielestäni turhaa. Siksi en olisi halunnut nähdä tuota kommenttia.
    Anteeksi jos loukkasin sinua Heidi, ei ollut tarkoitus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jos joku kokee ittensä nyt lihavaks sen takii et mä oon reilusti alle normaalipainoinen niin siinä kohtaa vois taas miettiä vähän... se ei todellakaan oo mitään hupia et on alipainonen! itse jos saisin päättää ni kyllä mä mielummin oisin normaalipainoinen kun alipainoinen. Jos joku välttämättä haluaa kiduttaa itseään päästäkseen tommoseen painoluokkaan missä mä pyörin ni sitten siinä vaihees vois taaas vähän miettiä et onko se järkevää... mä sanoisin et se on jo melkee sairasta jos pyrkii just noihin mittoihin... Ja kyllä mä saan kertoa täällä mun painon jos haluan, kenenkään normaalipainoluokassa olevan ei todellakaan kuulu alkaa kokemaan itseään lihavaksi, herrajumala sentään! kiitos ja tää asia on nyt tässä ja loppuun käsitelty.

      Delete
  33. omg, oot iha sairaan kaunis, tai no te ootte :)! teil on sitäpaitsi aivan ihana blogi, älkää ikin lopettako tätä ! ja hei, tosikiva paita, mist?:)

    ReplyDelete