BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, September 3, 2012

Gangnam style


collageaaa
L: Koulu vie niin paljon aikaa et ei vaan jää aikaa/energiaa postailuun... Arkipäivät vaa vierähtää koulujuttujen parissa ja viikonloppu meniki mukavasti kavereitten kanssa juhlien, niistä sitten kuvia ehkä myöhemmin:)
Tää maanantai päivä on ollu ihan hirveä ! Aamu alkoi englannin sanakokeella, johon en vaa jaksanu lukee eilen. Tai oikeastaan vaikeinta oli avata se kirja ja loppuen lopuks se vaan jäi kiinni... Olin myös niin väsyny koulussa, et välillä en edes huomannu kuinka silmät meni itsestään kiinni. Meil oli tänään myös ykkösten kastajaiset, joissa jouduttiin tekemään vähän kaikkea.. meijän luokan naamat maalattiin Jamaican väreihin ja jouduttiin myös tanssimaan luokittain koko koulun edessä ... sen jälkeen oli viel likkaa ja juostiin se 1500! Koulun jälkeen pyöräilin kotiin, söin, nukuin puoli tuntia ja lähdin luistelukouluun valmentaa niit pikkusii. Illalla olikin mukavaa tulla kotiin, ku ties et salkkarit ja huippis alkaa tänään ja voi vaa heittäytyy sänkyyn kattomaan niitä :) Huomenna koulu alkaaki vast 10 niin saa nukkuu vähän pitempää ! Mun päässä pyörii taas vaikka mitä ajatuksia, mitä ois kivaa jakaa tänne teijän kans, mut nyt tää teksti pätkii niin pahasti, et en vaa saa aikaseks mitään järkevää tähän .. ehkä joku päivä vielä :)

9 comments:

 1. hei tossa vikassa kuvassa alaalla oikeella ton tytön hiukset kenen kanssa oot, tiiätkö ollenkaan millä värillä värjänny? AHH IHANAT!! tuommosta värii oon just ettinny:)

  ReplyDelete
 2. kiva blogi teillä :)

  www.jansku-takemeaway.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. ihana blogi! kuinka nopee juoksit 1500? :) meillä just huomenna..

  ReplyDelete