BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Friday, August 31, 2012

Kooste kesästä 2012

collage1
collage2

L: Mun kesä alkoi oikeastaan jo siitä, kun lähdettiin luokan kanssa Pärnuun luokkaretkelle. Siellä vietettiin viikko ja oli kyllä tosi mukava reissu! En ois ikinä ajatellukkaan et siit reissust ois jääny näin hyvät muistot! TÄÄLTÄ pääsette lukemaan lisää siitä reissusta ja TÄSSÄ ois yks videoki :)
collage3

Sit koittiki se päivä, kun piti hyvästellä yläaste ja oli ysien potkijaiset! Jäi aika haikeet fiilikset ja sillo oli vähän semmonen olo, et tää on ihan kamalaa, ku ei enään nää niitä samoja ihmisiä, mut melkein kaikki mun kaverit meniki sit lukioon niin kyllä niitä sitten näkee sielläkin. :)
collage5

Todistukset käytiin hakemassa kirkosta ja mukaan tarttus myös hymytyttöpatsas ja stipendi, joten pääsin hyvällä mielellä illalla juhlimaan kavereitten kanssa mun päättäreitä ! :)
collage6

Kesälomaa oli kulunut vajaa viikko, ku Emilia päätti pyytää mua heijän kans laival. En voinut vastustaa ehdotusta, joten lähdin mukaan :)
collage7

Tulin laivalta, pakkasin, nukuin ja lähdettiin Anapaan eli Venäjälle sinne etelään mustan meren rannalle :D Se oli kyllä aivan mahtava kokemus ! Enkä kadu yhtään, vaikka olinkin ilman kavereita se 2.5 viikkoa... Mentiin sinne autolla ja yhteen suuntaan matka kesti melkein 3vuorokautta :) en nyt kuitenkaan ala kirjottaa mitään romaanii, joten voitte lukea siitä reissusta lisää TÄÄLTÄ
collage8

Heti kun tulin takaisin Suomeen, niin työnantaja soitti mut töihin. Käytiin myös yks viikonloppu tekemässä perinteinen reissu Noran mökille:)
collage9

Aloin viettää enemmän aikaa Noran kanssa. Keräännyttiin aina välillä kaverietten kanssa viettää iltaa :) Harmi, että kamera kulki harvoin mukana :/
collage10

Työttöjen ruoka ilta on myös aika tärkee! :D
collage11

Aivan mahtava extempore reissu SUMME UPPIIN! TÄSTÄ pääset lukee lisää meijän seikkailuista D:D:D:
collage12

Vietettiin Noran kans monta kesäyötä valvoen !
collage13

Nautittiin täysillä kavereitten kanssa niistä harvoista lämpimistä kesäpäivistä!
collage14

Vietettiin kesän aikana parit syntäritki! Kamera kulki harvoin mukana, mut täs ois kuitenkin pari kuvaa Outin synttäreiltä :)
collage15

Loppu kesästä aloin viettää paljon aikaa Jeminan kanssa, josta tuliki mulle lyhyessä ajassa tosi tärkee, joka kuuntelee ja ymmärtää!
collage16

Sateisina kesäpäivinä pelattiin kavereitten kanssa erilaisia pelejä ja suosikki oli kyllä ALIAS! :D (jossa olin ihan surkee....)
collage17

Iltauinnit! :)
collage19

kävin mun serkun luo Helsingissä ja vietin siellä hänen kanssa laatu aikaa kolme päivää :)
collage20

Roope muutti Lohjalle:((
collage21

Ja Weekend festival oliki sit ihana lopetus tälle kesälle! DAVID GUETTA OLI MAHTAVA:) ja ei tää mikään erikoinen kesä ollu, mut hyvät muistot tästä kuitenkin jäi!
Kiitos kaikille!

14 comments:

 1. mikä kamera sulla on ja mitä objektiivejä? ja miten muokkaat sun kuvia ku ne on niin "valoisia" jos tiiät mitä meinaan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mul on canon eos 1000D ja siihen mul on se normi putki sit semmonen pidempi joku 75-300mm ja sit mul on 50mm putki :) ja muokkaan pixlr.com ohjelmalla ja lisään vaa valoitusta ja kirkkautta niin siks niist tulee vaaleita :)

   Delete
 2. kiva postaus ! (: kirjottaaks muuten toi Jemina blogia ? (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. kirjottaa:) http://jj-breakingfree.blogspot.fi/

   Delete
 3. jee kiva postaus ja yhät musat !

  dtmlara.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. tosi kiva postaus :)))) !

  http://cupcakesanddiamonds-eveliina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 5. Mä jotenkin oon luullu et menit lukioon? Mitä sä sit opiskelet? :D

  ReplyDelete
 6. täydellisiä kuvia! Oot niin kaunis! :):)
  http://biteofmylife-pauli.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 7. Hirveetä ku katoin noita kesäkuvia, ni haluun sen _oikeen_ kesän heti tänne! :<

  http://ruusukerotta.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. oot super kaunis ja tosi ihania kuvia! :)

  ReplyDelete
 9. Huippukivoja kuvia!! ja ihanan onnellisen näkösiä! :)

  ReplyDelete
 10. voih ei! aivan ihania kuvia :-) ♥

  ReplyDelete