BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Sunday, October 23, 2011

dance all night

2 3 6 7
L: alkaa pikkuhiljaa ärsyttää nää kaikki synttäri kuvat ! :D no mut ei voi mitään jos oli syyslomalla niin monen kaverin synttärit. Niinku nora tos edellises postaukses kerto niin oltiin viettämässä roopen, roopen, nikon ja eetun synttäreit atlantikses torstaina ja noi pari alinta kuvaa onki sieltä! :) oli mukava ilta hyvässä seurassa, vaik mut heitettiinki sinne vetee vaatteet pääl... onneks satuin ottamaa varavaatteet mukaa :D eilen oltiin Teijolla viettämässä Vikin 18v synttäreit! ei mulla muuta ! toivottavast nyt vähään aikaa ei tuu mitään synttäreitä... ! huomenna alkaa taas koulu ja pelottaa, et miten saan unirytmin takas normaaliks...

8 comments:

 1. tietääkö teidän vanhemmat että juotte? :)

  ReplyDelete
 2. haha vähä hyvä toi anonyymin kommentti :D

  ReplyDelete
 3. Minkä ikäsiä te siis olette?=) oon miettiny monesti ja on pitänyt kysyä mutta aina jääny vähä. Tykkään kauheesti tästä teiä blogista ja kuvatki aina niin hyviä !!

  ReplyDelete
 4. samaa mieltä ton anonyymin kanssa! ihania kuvia :)

  ReplyDelete
 5. vähä kivoi kuvii ittekii lauantain join ku oli kaverin syntärit
  ps kuka sut heitti sinne vetee
  pps ootko 15 vai 16

  ReplyDelete
 6. sori mut kattokaapas toka vika kuva, ai ei oo liisalla muka juomia? -.-

  ReplyDelete
 7. ihania kuvia ootte molemmat nii kauniita ja kaikki muutki nois kuvis aina on nii kauniit ja jätkät kuumii ku mitkä!!!! ja lol iha ku kukaa ei jois... ja näis teijä kuvis ei oo mitää pahaa mun mielestä, kaikil on vaatteet pääl ja tällee iha rauhalliselta näyttää, eli yhdyn toho anonyymiin(:

  ReplyDelete
 8. toi anon kommentti oli viimepostaukseen ja siinä ei ollu juomia mukana, kivalta näyttää noi partyt !;)

  ReplyDelete