BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, November 10, 2014

WEEKS 44 & 45

N: Nyt ois taas pientä viikkokatsausta luvassa. Mun piti tehdä tää jo viimeviikolla, mutta kuvia ei ollut paljoa niin yhdistin nämä kaksi kulunutta viikkoa yhteen postaukseen.
20141109_180559000_iOS
Taisinkin jo jossain postauksessa pikaisesti mainita, että järjestettiin mun parhaalle ystävälle yllärisynttärit viimeviikon perjantaina. Ne oli todella onnistuneet eikä synttärisankari aavistanu yhtään. Me oltiin suunniteltu noita juhlia jo reilu kuukaus, mutta silti itse juhlien valmistelu ja kaikki jäi viimetinkaan ja meinas tulla vähän kiire. Meillä oli tosi mukava ilta, mikä jatkui sitten Ipanemaan. Mulla oli päällä Bikbokista ostettu ihana mekko, mikä onkin jo näkynyt tosi monen päällä. Se on vaan niin täydellinen mekko varsinkin näin talvella kun on kivempi laittaa mekko jossa on pitkät hihat.
20141109_180726000_iOS
Bar Ipanemassa meidän ekat juotavat / Meidän ilta päättyi aika aikaseen ja olin jo heti yhden jälkeen kotona ja heitin heti päälle lämpimän kylpytakin. / Oon alkanut käymään taas salilla ja se tunne salin jälkeen kun kävelee jalkapäivän jälkeen portaita alas on vaan niin ihana! / haha, tiiän miltä tää näyttää... suklaata treenilaukussa :D MUTTA siis Silja toi mulle ihania tuliaisia ulkomailta. 
20141109_180833000_iOS
Mun kirpparipöytä Selected Second Handillä pöytä numero 2 ! Ja tavaraa on siellä vielä tiistaihin asti. / ruokakauppa-asua / meikkis / Ehdottomasti mun lemppariaamiainen : ruispuuro tuoreiden mansikoiden kera 
20141109_180952000_iOS
Emman kanssa tortillapizzoja, namskis! / Tää kolmen kaverin jäätelö on ihan parasta. En oo maistanut vielä muita kun tota valkosuklaa-vadelma, mutta toi on oikeasti jotain niin taivaallista. Menee melkein Ben&Jerry'sinkin ohi. / Fitpole tunnilla! Aivan ihana laji ja oon tykännyt siitä ihan todella kovin. / Kävin katsomassa ihanan Siljan luistelukisoja viikonloppuna. Se on kyllä maailman kaunein laji ja katsoin kokoajan palakurkussa kun niin kova ikävä jäälle. Haluisin vaan vielä kerran tuntea sen tunteen kun on kisakampaus ja -meikit kunnossa ja mekko päällä sekä sen jännityksen ennen kisajäälle menoa.
20141109_181256000_iOS
Tein iskälle isänpäiväkakuksi valkosuklaa-mango juustokakun / Herkku ja Lahja Murenassa ihanat jouluherkut. / Lettuja ja lukemista koeviikolla. / Nää on vaan puhdasta rakkautta!

6 comments:

  1. 3 kaverin jäätelö on totta aivan ihanaa! Kannattaa muuten maistaa ainaskin mustikka-kardemumma makua! Aivan ihanan makuista, joten suosittelen!:)

    ReplyDelete
  2. Millasia rintsikoita pidät ton bikbokin mekon kanssa? :)

    ReplyDelete
  3. ihana postaus!:) jos kaipaat jäälle niin kovasti, niin mikset sä harrasta luistelua? :/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva kuulla, että tykkäät :) lopetin luistelun silloin sen takia kun se vei niin paljon aikaa ja sitä mulla ei oo valitettavasti ainakaan nyt abivuonna yhtään ylimääräistä :/ kyllä mä jäälle meen talvella varmasti, mutta kisajäille palaaminen tarkottaisi tosi paljon treenitunteja ja hikeä !

      Delete