BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, October 29, 2014

INDIEDAYS BLOG AWARDS

L: Meidän laittautumis olosuhteet evät olleet parhaimmasta päästä... Oltiin meinaa Waltterin isoveljen opiskelukämpässä laittautumassa, jossa ei tietenkään kokopeiliä ollut. Kaiken lisäksi aikaa laittautumiseen meillä oli vähän päälle puolituntia, joten kiire tuli ja pieni paniikkikin meinasi iskeä, jonka jälkeen piti suunnistaa vielä Tivoliin. Onnistuttiin kuitenkin kohtalaisen hyvin pienen meikkipeilin avulla ja perillekkin löydettiin helposti, vaikka kävellä jouduttin melkein kilometrin verran korkkareilla. Paikan päällä oli tarjolla erilaisia juomia ja pientä naposteltavaa ja päästiin tietenkin seuraamaan palkintojenjakoa, jossa palkittiin inspiroivimmat blogit eri kategorioissa. Tarkoituksena oli mennä vielä jatkoille, mutta siinä vaiheessa oltiin jo sen verran väsyneitä, pitkän päivän jälkeen, että päätettiin ihan suosiolla mennä ruokapaikan kautta metsästämään bussia kotiin.
Kaiken kaikkiaan oli aivan mahtava reissu ja nyt vaan seuraavaa kertaa odotellessa ! ♥
Me ei viititty Noran kanssa lähteä raahaamaan iltatilaisuuteen kameraa, joten nämä kuvat ovat Jatan ja Julian blogista.
Untitled

8 comments:

 1. Mistä Liisa se sun instassa näkyvä sininen takki on?:)

  ReplyDelete
 2. Oi näyttää tosi kivalta! :-) miksi muuten Nora postaa niin harvoin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tiedä, mutta nyt on kuulema motivaatiota taas tähän touhuun, niin ehkä tästä lähtien vähän useemmin;)

   Delete
 3. Hei Liisa!
  Oon jo varmaan about vuoden miettinyt miksi et aloita omaa blogia? Tykkään tosi paljon lukea just sun kirjottamia postauksia ja tää on jo tavallaan alkanu tuntua vain sun blogilta kun Norasta ei koskaan mitään kuulu. Ootko koskaan ajatellut tällasta? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä ehkä joskus käyny mielessä, mut kaikki yhteistyöt sun muut asiat on tässä blogissa kiinni ja se ois jotenki niin vaikeeta alottaa "puhtaalta pöydältä" :-D kyl tää tälläisena vielä pysyy:)

   Delete
 4. Liisa millä hiusvärillä värjäät hiuksia? Ne on niin ihanan sävyset eikä näytä ollenkaan keltasilta!!??

  ReplyDelete
 5. Kyl nää on ehkä pikkasen kellertävät, ja värjään joka kerta eri värillä :) viimeksi värjäsin sillä jollai garnierin luonolliset sävyt nimisellä värillä:)

  ReplyDelete