BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, October 27, 2014

BLOGGERS INSPIRATION DAY

L: Lauantaina aamulla kymmenen aikoihin hypättiin Noran kanssa bussiin ja suunnattiin kohti Helsinkiä. Siellä päämääränä oli bloggers inspiration day ja illalla vielä indiedays blog awards. Tiedossa oli siis paljon suunnistamista paikasta toiseen...:D Yllättävän hyvin kyllä löydettiin perille joka paikkaan, vaikka jouduttiinkin käyttämään bussia, ratikkaa ja junaa, sekä tietenkin kännykän navigointia päivän aikana. Kun mun kanssa matkaan lähtee, niin ei voi kuitenkaan ilman vastoinkäymisiä selvitä.. Onnistuin meinaa tällä kertaa hukkaamaan pankkikortin, mutta onneksi huomasin sen katoamisen ajoissa ja tajusin käydä kysymässä sitä burger kingin tiskiltä... Siellä se oli! HUH! Ei onneksi kauas ehditty lähtemään!
Mutta sitten siihen asiaan eli päivätapahtumaan. Saavuttiin paikalle kahdentoista jälkeen ja viihdyttiin paikan päällä muutaman tunnin ajan. Kierettiin eri pisteitä ja käytiin luentosalissa kuntelemassa mm. ruotsalaisten bloggaajien haastattelua. Löydettiin itsemme myös ihanan Jatan, Saran ja Ennin seurasta, joiden seurassa oltiin sitten myös illan gaalassa. Oli mukavaa tutustua uusiin ihmisiin, mutta myös ihmisiin, joiden blogeja on seurannu jo monen vuoden ajan. Tuntui siltä, että olisi tuntenu heidät jo pidemmänki aikaa. Paikan päällä aika vierähti todella nopeasti ja huomasin tapahtumasta lähtiessäni, että muistikortille ei tallentunut kovinkaan montaa kuvaa. Onneksi sain kuitenkin Jatalta muutaman kuvan, niin tuli vähän täytettä tähän postaukseen. Eli osa tän postauksen kuvista on TÄSTÄ blogista.
UntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

3 comments:

 1. Harmittaa vähän, ettei oo meistä niin montaa kuvaa illalta!! Mutta oli IHANA nähä ja tulkaa taas lähiaikoina helsinkiin <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ollu parhaimmast pääst ne meijän yhteiskuvat :D ja samoin ! <3 pakko kehitellä joku reissu sinne taas joku viikonloppu !:)

   Delete
 2. Kiva, et noi meidän ryhmäkuvat onnistu kun yleensä aina tollasissa vähintään yhellä on silmät kii! :D

  ReplyDelete