BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Tuesday, October 21, 2014

AUTUMN

L: Kunnon loma takana! Meinasin pari kertaa tulla loman aikana postailemaan, mutta onneksi en kuitenkaan tullu, sillä lomailu normaalista arjesta teki kyllä hyvää! Ei kouluhommia, ei valmennuksia eikä myöskään blogiin kirjottelua. Sen sijaan vietin paljon aikaa rentoutuen kavereiden ja Waltterin seurassa. Loma toi kuitenkin tullessan vähän vähemmän kivan asian, meinaa oon TAAS kipeenä... Arkeen palaaminen ei oo kovin helppoa näin puolikuntosena, mutta pakko potkia eteenpäi viimeisillä voimilla, sillä kouluhommiakin on tässä parin viikon aikana kasaantunu jonkin verran... ''Kyllä mä ne koulutyöt hoidan alta pois loman aikana...'' niinhän mä luulin, mutta en loppuen lopuksi tehny yhtään mitään. Noh, onneksi tässä on kuitenkin vielä aikaa niiden palauttamiseen. Pikkuhiljaa kuitenkin yritän saada myös postaustahdista kiinni ja perjantaina olisi myöskin tiedossa kahden rästiin jäänneen kokeen teko (kirjotusten takia), joten hommia tälle viikolle kyllä riittää. Ajattelin, että aloitan urakkani siivoomalla huoneeni... heti kun olen tän postauksen julkassu tänne blogiin, sillä silloin kun huoneeni on siisti, voin paremmin keskittyä kaikkeen muuhun.

Moni on kyselly tosta mun valmennushommasta ja ajattelin, että jos jossain postauksessa siitä kertoisin muutamalla sanalla, niin mitä te siitä haluaisitte kuulla? Jos tulee jotain mieleen niin tohon kommenttiboksiin saa kyllä kirjottaa! :)
IMG_1424IMG_1429collage1IMG_1608IMG_1602IMG_1427

15 comments:

 1. Voisit kertoilla esimerkiksi kuinka usein sulla niitä valmennuksia on, minkä ikäsiä tyttöjä valmennat ja kuinka kauan olet nyt valmentanut. Ja ootko siis ihan päävalmentaja vai kakkosvalmentaja, suunnitteletko itse reenien sisällön jne... :)

  ReplyDelete
 2. Minkä merkkiset nuo kengät on? :-)

  ReplyDelete
 3. Heiii mistä tuo siun ihana huivi on? :) Ja Sori etukäteen jos oon ollu sokee oot täällä sen jo miljoona kertaa kertonu haha :-D

  ReplyDelete
 4. millasta palkkaa saat, mikä on parasta ja ärsyttävintä, näytätkö ihan konkreettisesti hyppyjä ja piruetteja yms valmennettaville, mistä reenit koostuu, suunnitteletko kilpaohjelmia (yksäri/muokkari?) yms..:)

  ReplyDelete
 5. mistä toi takki on? :)

  ReplyDelete
 6. Wow sun kuvat on nii ihania!

  http://iinaemiliasd.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 7. Onks sulla valmentajakoulutusta vai käytkö vaan auttelemassa "harrastajana" eri ryhmissä, vai onks sulla oma tai omia ryhmiä missä sä oot päävalmentajana? :)

  ReplyDelete
 8. Where did you buy these shoes? :-)

  ReplyDelete