BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, September 24, 2014

KYLMÄ

L: Huh, nyt saa hengähtää! Syksyn osalta on nyt yo-kirjotukset vihdoin ohi ja pääsen palaamaan normaaliin arkeen. Tää postaaminen ja koneelle raahautuminen on ollu kuitenkin viime päivinä erittäin hankalaa, sillä mun kone alkaa olla pikkuhiljaa jo aika täynnä kuvia ja mahdollisesti jotai viruksia, joten pitäisi tässä joku päivä jaksaa tyhjentää tätä... Toinen hidastava tekijä on se, että mun rakas iphone kuoli ja nyt joudun hetken aikaa tyytymään Siljan vanhaan nokiaan. Noh, tässä on sentään whatsapp, niin saan mukavasti yhteyttä kavereihin..mutta siihen se sitten jääkin. Katon kerran päivässä instagrammia, en voi seurata sähköpostia yhtä useasti ja tolla nokialla netissä surffaaminenkin on paljon hankalampaa, joten oon eläny nyt jo pari viikkoa jonkinlaisen kuplan sisällä. En oo seurannu blogeja tai mitään, oon vaa ollu ja nauttinu vapaa-ajastani. Tänään päätin kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tulla postailemaan. Kuvat on nyt mitä on... Otettiin ne Waltterin kanssa tänään aamulla ennen kouluun lähtöä ja koska Nupekin oli mukana, niin eihän siitä mitään meinannu tulla. :D Yritän nyt parhaani mukaan palata takaisin siihen hyvään postaustahtiin! :)IMG_5317 collage2 IMG_5329 IMG_5327IMG_5324
IMG_5328
takki h&m, huivi gina tricot, laukku mango, housut bikbok, kengät dinsko

17 comments:

 1. Asukokonaisuus näyttää tosi hyvältä :) Tollanen melkein kokomusta sopii vaaleatukkaiselle paljon paremmin, kuin esim mulle jolla on tummat. En vois kuvitella koko mustaa :D!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoksia! :) ite rakastan mustaa väriä ja voisin käyttää sitä aina! ♥

   Delete
 2. Mistä toi takki on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Näyttää H&M lastenpuolen takilta :-)

   Delete
 3. Mistä huivi? Aivan ihana!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. apuaa... nyt lyö kyl pää ihan tyhjää:D oisko ollu ginasta ?

   Delete
 4. No ei kyllä hoksaisi, että nää kuvat on otettu vaan nopeaa.. Kauan sulla menee muuten yleensä asukuvien räpsimiseen? :) Suunnilleen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. 5-30min:) riippuu ihan päivästä ja jaksamisesta yms :)

   Delete
 5. Mistä ihanat kengät? <3

  ReplyDelete
 6. jostain syystä mun kone piipittää aina tänne tullessa että haitallinen sivusto ja sit pitää sallia virustorjuntaohjelmalta että pääsee tänne, koulun koneilla en pääse ollenkaan, tiiätkö mistä vois johtua? D:

  ReplyDelete
  Replies
  1. ollaan selvitetty asiaa ja ammatilainenkin on tätä blogia tuutkinu ja todettu, että blogissamme ei virusta ole, vaan se on joku bloggerin oma virhe tai joku mikä aiheuttaa virustorjuntaohjelmas jotai häikkää tai jotai :D

   Delete
 7. Voisit kirjoittaa kuvien perään aina mistä vaatteet on peräisin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. juu, se on ollu tapana mut viime aikoina aina unohtuu.....:D

   Delete