BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, September 15, 2014

HEIPPARALLAA PITKÄSTÄ AIKAA!

L: Näin pitkän hiljaisuuden jälkeen ei tiedä mistä alottaisi. Vaikeaa palata taas normaaliin arkeen ja saada siitä hyvästä postaustahdista kiinni. Mulla on hiljaisuuteen kuitenkin hyvä syy. Oon ollu jo viikon verran kipeä, viettäny paljon aikaa jäähallilla, mun iphone 4 on nyt lopullisesti kuollu ja sit oon ihan vaan yrittäny ehkä jollain tavalla vältellä koneelle tulemista siinä toivossa, että mä vihdoin tarttuisin terveystiedon kirjoihin ja alkaisin lukea. Ja vaikka mä kovin tietokonetta välttelin, niin enhän mä saanu edes kirjoja auki. Vasta edeltävänä iltana eli eilen sain oikeasti luettua edes hiukan. No, mutta paremmin edes vähän kuin ei mitään. Tänään aamulla mä jo istuin siellä salissa, paperi nenän edessäni, kynä kädessä ja korillinen eväitä vieressä.
Mulla ei ole suuria odotuksia tuloksista... toivottavasti pääsen edes läpi ja keväällä sitten yrittämään uudestaan! Jos vaikka silloin saisin  pakotettua itseäni lukemaan.
Niin outoa ajatella, että yksi neljästä aineesta on nyt kirjoitettu ja että mä oon oikeasti nyt tehny elämäni ensimmäisen yo-kokeen, josta aina niitä kauhutarinoita kerrotaan, kuinka kamalia ne ovat. Viikon päästä olisi vielä tiedossa Suomi toisena kielenä, jonka jälkeen on syksyn kirjotuksista selvitty.
IMG_5228PicMonkey CollageIMG_5230IMG_5235IMG_5231IMG_5233

20 comments:

 1. En sano tätä mitenkään ilkeesti mut oikeesti uskomatonta miten joku voi ottaa yo-kirjotukset noin rennosti! :D nimimerkillä hermoillut kirjat miljoonaan otteeseen läpi. Toivottavasti menee hyvin ens viikolla, tsemppii!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä taisin hermoilla vähän liikaaki ja sen takia en saanu kirjoja avattua, koska mua ahdisti se tiedon määrä, mikä mun piti oppia:D mut saa nähdä miten menee näin vähäisellä valmistautumisella !:-D Keväällä sit uudestaan yrittämään!

   Delete
  2. Turha niitä on liikaa stressata. Itekki luin eilen illalla 3/4 yh:n kirjoista vaan kertauskirjan tiivistelmistä ja ihan hyvin se meni. Ihan turhaa itku kurkussa vääntää kolme kuukautta nenä kiinni kirjoissa! Säkin teet vielä sitä ammattipakettia, joten sulla on vähänku jo varma ammattiki tiedossa, jos et jaksaskaan ooiskella lukion jälkeen. Tsemppii syksyyn, ei oo enää paljoo jälel! :-)

   Delete
  3. Itekkin selailin abi-kirjaa siinä toivossa että jotain uutta oppis. En haluu tehdä mun elämästä suorittamista, listata asioita joita pitäisi tehdä. Jos tänään ei huvita lukea niin en lue. Pakottamalla se ei ainakaan parane. Elämä pitää elää ja tehdä asioita jotka tuntuu mukavilta ja tärkeiltä.

   Delete
  4. Heh, mä en koskenutkaan terveystiedon kirjoihin ennen sunnuntai-ilta kello kymmentä. Näillä näkymin mallivastausten ja opettajan alkusilmäilyn mukaan E tai jopa L tulossa :-D..

   Delete
 2. Ihana asu! Tuo kynsilakka ja huulipuna on kiva piristys! :) Minkähän merkkinen tuo kynsilakka on? Ja siis muistan niin mun viime syksyn, kun lukemisesta ei tullu yhtään mitään! Mutta voin kertoo että keväällä se oli niiiin paljo helpompaa ku oli lukuloma ja enemmän aikaa! Ja ne kirjotukset on jotenki sillai paljo tärkeemmässä asemassa sillon ku kouluki oli ohi ja tietää että vaan pitää lukee. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kynsilakka on seppälästä :) Juu, itekki uskon ja toivon että keväällä jaksaisi paremmin :)

   Delete
 3. Todella paljon tsemppiä loppuihin yo-kokeisiin!! Itse pitäis päättää mitä sitä ylä-asteen jälkeen opiskelis. Olis muuten tosi kiva jos asupostauksiin pistäisitte mistä mikäkin vaate on ostettu, pidän teidän tyyleistä ihan tolkuttomasti, joten se ois tosi kivaa! :)

  ReplyDelete
 4. jotenki niin helpottavaa kuulla kaikilta tätä samaa juttua, et huhhuh ku ees pääsis läpi.. oma luku motivaatio oli lähinnä luokkaa, et jonkuhan ne huonotki arvosanat on otettava, ni saa muut sit tuntee paremmuutta :DDD

  ReplyDelete
 5. toivon et sul meni sen verran hyvi et voit olla tyytyväinen koska toi keväällä korottaminen vaatii oikeesti todella paljon töitä :D ite yritin ja sain huonomman kun syksyllä. myös moni muu meiän lukiosta koitti ja hyvi harva sai edes yhtä hyvää ku ekalla kerralla! paljon tsemppii loppuihin kirjotuksiin :)

  ReplyDelete
 6. saisko tiedustella, että minkä puhelimen aijot hankkia seuraavaks

  ReplyDelete
 7. Ihana huulipuna, mistä toi on? Itsekin kaipailisin punaisien ja korallien sekaan jotain tuollaista :) Ps. kirjotukset on perseestä mutta sitten kun ne on ohi nii JEE!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Cecil liikkeestä :) ja nyt on kyllä aika JEE fiilis ku ne on ohi! Ihanaa! :)

   Delete
 8. mistä ja millon toi paila on ostettu? ihana asu taas kerran :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. cubuksesta joskus keväällä tai kesällä :)

   Delete
 9. voisitteko tehdä linkitä blogisi-postauksen? :) olisi tosi mielenkiintoista nähdä teidän valitsemaa parhaimmistoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. se ois aikamoinen urakka, joten tuskinpa :(

   Delete
 10. Mikä on äidin kielesi? Puhutko kotona pelkästään sitä kieltä? Suomesi on tosi hyvää, ei edes huomaa ettei suomi ole ensimmäinen kielesi :)!

  ReplyDelete
  Replies
  1. puhun kotona Venäjää ja se on myöskin minun äidinkieleni :)

   Delete