BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, August 13, 2014

SIMPLE

L: Eilen olin kesän jälkeen ensimmäistä kertaa jäähallilla valmentamassa ja nyt voisi sanoa, että olen virallisesti palanu kesälomilta takaisin arkeen. Koulupäivät vierähtää kovaa vauhtia eteenpäi ja niin vierähtää myös vapaa-aikakin, jolloin pitäisi lukea ylppäreihin. Kyllä pikkuhiljaa alkaa jo pelottamaan.. Joka tunti koulussa puhutaan ylppäreistä ja välitunneillakin yleisin puheenaihe on tulevat kirjotukset. En oo varmastikkaan ainoa, joka on ihan kauhuissaan.. ja mitä lähemmäs mennään sitä enemmän mua kauhistuttaa! Joka kerta kun tänne bloginki puolelle alan vääntämään postausta, niin mielessä ei pyöri mikään muu kuin ylppärit. Teksti tökkii ja mielessä jokin pieni ääni sanoo että pitäisi sammuttaa kone ja lukea terveystietoa, joten ehkä mä nyt sammutan tietokoneen ja alan tosiaankin lukemaan.. Palaillaan! :)
IMG_5522IMG_5534IMG_5538IMG_5520IMG_5526IMG_5524
IMG_5525
hattu h&m, paita sheinside, laukku mango, kengät zara, kello daniel wellington

16 comments:

 1. Mistä tuo ihana laukku? :)

  ReplyDelete
 2. Mistä toi hattu on ?? Ihana !!

  ReplyDelete
 3. Upeat asukuvat :) Harmi ,että stressaat niitä niin paljon.
  En tiedä muistatko minua ? Nähtiin salon blogi kirppiksella :)

  Ensimmäinen asu postaukseni id:ssä
  http://kaika85.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos marika!:) joo.. ajattelin, että emmä niistä ylppäreistä jaksa turhaan stressata, mut se stressi väkisinki tulee esille.. :( ja kyllä mä muistan ! Kävin kurkkaamassa sunki blogia ja huomasin, et säki oot käyttäny kyseistä paikkaa kuvissasi ;)

   Delete
 4. Mistä toi hattu on? Ihana!! :)

  ReplyDelete
 5. Samat fiilikset kirjotusten suhteen.. Miusta piti tulla tänä keväänä ylippilas mut terveystieto jäi yhden pisteen päähän läpipääsystä.. Jotenki sitä on vaan tosi vaikee lukee ja en oo oikeen hyvä esseiden kirjotuksessa. No, nyt vaan kovaa lukemista :D tsemppiä siulle myös :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. onneks mä oon suunnitellu niin, että mulla on sitten mahdollisuus uusia se keväällä... Ite oon tosi huono reaaliaineissa, sillä lukeminen ei oo yhtään mun juttu. Luen todella hitaasti ja mikään ei jää päähän.. :( ja kaiken lisäks viel terveystieto, mikä on niin laaja :(

   Delete
 6. miks teijän abc:eltä ei saa mihinkään valkosipulia? >:(

  ReplyDelete
  Replies
  1. en osaa sanoa, ku en oo enään siellä töissä :)

   Delete
 7. Kannattaa etsiä itselleen paras oppimisympäristö, mulla se oli kirjasto..hiljaista ja rauhallista. Kotona lukemisesta ei meinannut tulla mitään kun aina oli mukamas parempaa tekemistä(tiskaus ja siivouskin alkoi innostamaan kun piti avata kirjat) :D Itse kirjoitin terveystiedon kahteen kertaan, toisella kerralla onnisti paremmin :) Onnea kirjoituksiin <3

  ReplyDelete