BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Thursday, August 21, 2014

SATAA, EI SADA, SATAA..

L: Otsikko kertookin, että ulkona sataa ja ei sada. Aamulla kouluun lähtiessä on erittäin vaikeeta keksiä toimiva asu, sillä viiden minuutin välein sataa vettä kaatamalla ja sen jälkeen taas porottaa aurinko. Hiuksiakaan ei voi pitää auki, sillä jos joutuu hetkeksi edes ulos, niin kostean sään takia niistä tulee heti tottelemattomat. Ulkona ei myöskään todellakaan pärjää alla näkyvässä asussa.. päinvastoin tekee mieli kotoota lähtiessä tunkea joku lämmin neule, pitkät housut ja toppatakki päälle. Kyseinen asu toimi kuitenkin erittäin hyvin viime viikolla koulussa. Vaikka ulkonäölisesti asu ei ole erikoisen hyvännäkönen, niin ainakin mukavuuden osalta se oli täydellinen!
Nyt kuitenkin häippäsen koneelta tekemään koulujuttuja, kuten historian esseetä, huomenna kahdeksi tunniksi kouluun ja sen jälkeen pääseekin viikonlopun viettoon! Pitäkää hauskaa ja muistakaa levätä näin rankan kouluviikon päätteeksi! :)
e220140820_172952000_iOSe120140820_173215000_iOS20140820_172625000_iOS

15 comments:

 1. heei mistä on tuo käsikoru! mulla on tuohon sopiva kaulakoru enkä muista mistä olen sen hommannut...:D?

  ReplyDelete
 2. Mistä toi harmaa mekko/tunika on? Ihanan simppeli mutta kaunis.

  ReplyDelete
 3. taas yksi ihana esimerkki kuinka pukea paitamekko! ♥ täytyykin kokeilla omaakin korkojen kanssa, miksne sitä jo aikasemmin kokeillut! :-D

  http://emma-whatmybrown.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. kannattaa! :) simppeli ja erittäin mukava asuvalinta ;)

   Delete
 4. Mistä mekko on ostettu? Näyttää sopivan yksinkertaselta mun makuun :)

  ReplyDelete
 5. Onpa kiva asu, tommosii mekkoja ei ookkaan viel kauheesti näkyny missään! Kivaa vaihtelua siis ja sopii sulle mielettömän nätisti:-)

  ReplyDelete
 6. Oi että rakastuin tuohon mekkoon! ihan täydellinen asu :))

  ReplyDelete
 7. Sinun postauksista tulee aina itekki hyvälle tuulelle vaikka ne oliskin näin simppeleitä kuin asun postaaminen! :) Ihanat kengät!

  ReplyDelete