BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Sunday, August 17, 2014

OUTFIT

L: Mun sunnuntai päivä lähti käyntiin jo ennen kahdeksaa, sillä perinteiseen tapaan mulla oli valmennukset. Aamulla teki tiukkaa nousta sängystä ylös ja torkutin viimeiseen asti, mutta nyt melkein kolmen tunnin valmennusten jälkeen on kyllä pirtee olo ja muutenkin tosi hyvä fiilis. Ulkonaki paistaa aurinko, joten tästä päivästä on pakko tulla hyvä!:)
Eilenkin joutusin suunnitella illan menoja niin, että tänään aamulla olisi energiaa raahautua jäähallille, joten päätin jättää rikalat sun muut juhlimiset väliin ja viettää rauhallista iltaa. Käytiin Siljan kanssa katsomassa Kesäkaverit -elokuvaa ja sen jälkeen syömässä ja juttelemassa niitä näitä. Tulin suht koht aikaisin kotiin ja vaikka tarkoituksena oli mennä ajoissa nukkumaan, niin enhän mä unta saanu... Loppuen lopuks meninki sit aika myöhään nukkumaan ja se oliki ehkä se syy miks ei tänään meinannu jaksaa sängystä nousta :D Tähän loppuun muutama kuva eilisestä leffa asusta. Rentoa ja yksinkertaista. Nyt yritän saada itseäni niskästa kiinni ja lukea vähän terveystietoa! Hyvää sunnuntai päivää kaikille! ♥
IMG_5663IMG_5666IMG_5664

28 comments:

 1. upea liisa! kun sanoit että yleensä muokkaat blogikuvatkin vain afterlight sovelluksella, niin mitä filteriä käytät? (myös IG kuvissa) :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. riippuu kuvasta, ensin jotai sävyttävää ja sit siihen päälle tulee melkein aina se guest-> russ :)

   Delete
 2. rakastan tätä teidän blogia yli kaiken ♥ millä ohjeilla saitte kuvien välit pieniksi?:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. meidän ulkoasun on muokannu Julia, joten en osaa sanoa :/

   Delete
 3. Mistä paidat :)

  ReplyDelete
 4. Oii ihanat vaatteet mist ne on? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. toppi h&m,
   neule h&m,
   housut zara,
   kengät zara,
   laukku lindex :)

   Delete
 5. ihana neule!! mistä toi on? <3

  ReplyDelete
 6. Mistä toi paita ja takki on

  ReplyDelete
 7. Ihanat kengät! Jos vain viitsisit vastata, mistä tollasia saisi? :) Hyvää loppukesää!

  ReplyDelete
 8. tää ei nyt liity tähän postaukseen mut sun tietokone on joskus vilkkunut täällä blogissa niin mikä käyttöjärjestelmä siinä on? mun pitäis nimittäin hommata kone koulun takia niin aattelin vaan kysäistä onko se sun ollu hyvä siihen tarkoitukseen? :) olis kiva jos voit vastata!

  ReplyDelete
  Replies
  1. täs on joku windowsin :) ja ite oon tykänny! en oikee tiiä tietokoneist mitää, niin vaikee kertoo mitenkää laajemmin täst :D

   Delete
 9. voitko kertoo mistä kengät ostettu? :)

  ReplyDelete
 10. onks toi neule villaa vai semmosta ohuempaa? niiku trikoota?

  ReplyDelete