BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Wednesday, August 27, 2014

HÖSTEN ÄR HÄR

N: Nyt voi sanoa, että syksy on virallisesti saapunut. Vettä tulee taivaalta joka päivä ja koulussa on niin kylmä, että päälle pitää pukea melkein jo toppatakki, että tarkenee sisällä. Mä tykkään tosi paljon syksystä, vaikka rakastankin kesää ja sen tuomaa lämpöä ja auringon paistetta. Tykkään syksystä siksi, että silloin saa vetää päälle paljon vaatteita, neuleita, kaulaliinoja ja kerrospukeutua oikein kunnolla. En niinkään välitä tuosta ikuisesta satamisesta, mutta joskus silloin tällöin on ihanaa käpertyä sadetta pakoon viltin alle katsomaan jotain sarjaa ja kuppi kuumaa teetä tai kaakaota toisessa kädessä. Kaikkein parasta on se, että kesän jälkeen lähdetään aina kaupoille etsimään uusia syksyvaatteita, joilla täyttää vaatekaapit. Oon ihan hullu neulehamstraaja ja silti musta tuntuu, ettei siellä kaapissa ole yhtäkään. Vitsi, että mä ootan syksyssä jo niitä kauniita punaisia, keltaisia ja ruskean sävyjä, jotka koristaa puita ja lämpimiä keittoja ja ihania syysruokia!

Sain muuten vihdoinkin mun koneen takisin huollosta ja siitä oli tosiaan mennyt kovalevy rikki, joten ei ihme etten sitä itse saanut korjattua! Tässä on taas kaikkea uutta kun tämä päivitettiin ja taas hirmuinen opetteleminen. On kyllä tosi ihanaa, että on se oma kone, jonka voi ottaa esille ihan koska vaan, eikä tarvitse kokoajan kinua siskolta konetta lainaksi. Ihanaa, että pääsen vihdoin siirtämään kaikki kuvat kännykästä ja muistikorteilta koneelle, sillä muisti on loppunut niistä kaikista.Mulla oli tässä pieni tauko juurikin oman koneen puutoksen takia, mutta se teki ihan hyvää. Pääsin ihan kunnolla paneutumaan noihin kirjoituksiin lukemiseen ja siellä mun ajatukset tuleekin olemaan aika tiiviisti vielä seuraavat kolme viikkoa. Iiiks! Mulla on oikeesti ihan hirmuinen stressi, siitä etten ehi opetella kaikkea tarpeeksi hyvin. Mutta ei niistä nyt sen enempää, koska tiedän, että muutkin stressaa niistä. Alan tässä nyt seuraavaksi aikatauluttamaan noita kirjoituksia edeltäviä viikkoja joten toivotaan, että saan sinne johonkin kohtaa ängettyä myös vähän tilaa tänne kirjoitteluun. 20140826_172236000_iOS20140826_172046000_iOS
20140826_171943000_iOS20140826_172113000_iOS20140826_171900000_iOS

8 comments:

 1. millä kameralla nää on kuvattu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olympus pen mini e-pm2 :)

   Delete
  2. Okei! Voisitko kertoo mitä asetuksia käytätte ja millä objektiivilla kuvaatte? Mulla on sama kamera mut niistä kuvista tulee sellasia oranssin sävysiä..

   Delete
 2. Eka vasemman kuvan neule ja kengät mistä ne on?:)

  ReplyDelete
 3. Kiva nänni 3. alimmassa kuvassa

  ReplyDelete
 4. Haha :D se on kyllä ihan paidan ryppy mikä sattui tohon paikkaa :D käytän kyllä rintaliivejä :D

  ReplyDelete
 5. Mistä noi ihanan näköset topit on? :-)

  ReplyDelete