BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Thursday, August 28, 2014

FLUFFY CARDIGAN

L: Tällä viikolla oon menny vähän rennommissa tunnelmissa, sillä en oo tällä viikolla kertaakaan pukenu korkokenkiä jalkaani, mikä on aikamoinen ihme! Kaksi viime asuakin, jotka ovat näkyneet täällä blogin puolella ovat viime viikolta. Oon kulkenu tämän viikon ajan mun uusissa karvakenkuleissa ja niken lenkkareissa. Oikein hävettäny katsoa peiliin koulun jälkeen, mutta en oo aamusin jaksanu yhden oppitunnin takia laittaa itteäni mitenkään erikoisesti... Oon torkuttanu herätyskelloa aamulla viimiseen asti, pessy hampaat, pukenu päälle ensimmäiset vastaan tulevat vaatteet, laittanu hiukset kiinni ja rientäny ovesta ulos. Mutta ei se niin tarkkaa ole, välillä on vaan pakko pitää vähän taukoa ja pari päivää meikittömänä oleminen tekee kyllä ihan hyvää myös kasvoille.
Tässä asussa mä töpöttelin paikasta toiseen tiistaina ja ai, että mä tykkäsin! Ihanan rento ja erittäin mukava asu, mutta samalla myös tyylikäs. Mä vähän epäröin ton karvaneuleen ostamista kesällä, mutta se toimiiki paremmin kuin hyvin näin syksyllä! Hyvä, etten jättäny tätä karvaista söpöliiniä sinne alerekkiin roikkumaan.. ois meinaa viimeistään nyt harmittanu! Näistä asukuvistaki tuli mun mielestä kivan näköisiä, vaikka skydriveen siirtäminen, kännykällä muokkaaminen ja takasin koneelle siirtäminen ja kollaasiksi laittaminen vähän pilasi näiden kuvien laatua...Mutta pahemman laatusiakin kuvia on nähty, joten ollaan nyt tyytyväisiä siihen mitä on! Turha sitä murehtia näin pikkuisia asioita :)
Pic120140828_101514000_iOSPic3Pic2

14 comments:

 1. Ihana asu ja upeita kuvia taas! Oot niin kaunis :)

  ReplyDelete
 2. Ihan mielettömän kiva toi karvatakki! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! itsekin tykkään siitä kovasti! :) ♥

   Delete
 3. Kuinka pitka olet?:)

  ReplyDelete
 4. Yhet ihanimmista kuvista ja asuista mitä oon sulta ikinä nähny! <3

  ReplyDelete
 5. mistä toi karvatakki on? (:

  ReplyDelete
 6. mistä noi kengät on? ihan super mageet! :)

  ReplyDelete
 7. Voisitte kirjottaa aina jokasen asupostauksen perään, mistä vaatteet on nii ei tulis aina 10 000 kysymystä, et mistä jokanen vaatekappale o...

  ReplyDelete
  Replies
  1. kyl mul on yleensä tapana kirjottaa, mut joskus se vaa unohtuu :-D

   Delete