BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, August 18, 2014

¿

N: Mun kone on huollossa ja huollon aikana selvisi, että siitä on mennyt kovalevy rikki, mikä ei oo tietenkään hyvä asia. En tiedä koska saan sen takaisin ja oon nyt jo tajunnut kuinka riippuvainen oon tietokoneesta. Postaukset joudun siis tekemään ja postaamaan kännykällä, mikä vie tietenkin oman aikansa, mutta yritän aina postailla myös siskon koneelta aina kun se on mahdollista. Toivottavasti saan sen pian takasin, sillä oon oikesti kohta pulassa ilman sitä. Kuvia mun kännykän kätköihin on taas kertynyt niinkin mukavasti, että muisti loppuu kännykästäkin, haha. Oon aika ikävässä tilanteessa kun kameran, kännykän ja tietokoneen muistit on kaikki samaan aikaan täynnä enkä saa niitä liikkeelle mihinkään suuntaan. Tässä on nyt kuitenkin vähän kuvia mun kännykästä loman lopusta ja ekalta kouluviikolta.
Sain mun ystävältä Tiinalta tuliaisiksi Ruotsista mun lempikarkkeja, namskis! / Uutta kukkakimonoa sheinsidelta, sen löytää >tästä<. / Pukkarikuvaa xD / Koulutarvikkeita ostamassa... oon taas ravannut kirjakaupassa ihan kyllästymiseen asti kun kokoajan joku tärkeä asia puuttuu.
Herkuttelua! / Päätin sitten lähteä lenkille kun ulkona oli kolmekymmentä astetta lämpöä ja tuloksena on paloauton värinen tyttö / meitsi / ...ja taas herkuttelua! Oon tän kesän aikana oppinut tykkäämään tai oikeastaan rakastamaan korvapuusteja.
Menossa rippijuhliin.
Mun uudet ihanat kesäkengät. Harmi vaan, että kesä melkeimpä meni jo mutta ehkä mä sitten vaan tallustelen koko talven sisällä noitten söpöläisten kanssa.
Näin pitkästä aikaa Emiliaa oikein kunnolla. Oltiin Turussa syömässä ja kiertelemässä hieman kauppoja sekä herkuttelemassa suklaakakuilla ja päälle vielä poppareita Sex Tapen kera. Oli muuten tosi hyvä leffa, suosittelen!

4 comments:

 1. Olisi kiva saada nähdä mimmoi tukka tulee kun teet noilla "putkiloilla" hiuksiasi..:D!! pienimuotoista tukka/kihara tutoriaalia olisi siis kiva nähdä:)

  ReplyDelete
 2. Mistä tuo neule on missä sinulla on nuo vaaleanpunaiset kengät?

  ReplyDelete
 3. Ihana postaus! Harrastatko muute jotain ja kuinka pitkii lenkkei yleensä juokset? :)

  ReplyDelete
 4. Mikä sun kädelle on tapahtunut? :(

  ReplyDelete