BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Monday, August 11, 2014

BACK TO SCHOOL

L: Eilen mulla oli viimeinen työpäivä piihovilla.. vaikka olenkin paljon kavereille valittanu töistä ja siitä kuinka raskasta oli olla joka ikinen kesän viikonloppu töissä, niin siitä huolimatta tuli jollain tavalla haikee fiilis jättää avaimet sinne, napata työkengät mukaan ja lähteä. Tutustuin uusiin ihmisiin ja opin paljon uutta.. Huomaisn myös sen, että kun opin asioita, niin töihin meno ei enään ollukkaan niin kamalaa kuin alkupäivinä. Aluksi mua myös pelotti todella paljon se, että mitä jos teen jonkun virheen.. mutta sitten oppisin pienen hälläväliä -asenteen, että ei se maailmaa kaada. Ei ihminen voi hetkessä oppia kaikkea ja kaikki tekee välillä virheitä. Siinäkin vaiheessa huomasin, että töiden teko on rennompaa ja välttysin turhasta stressistä. Piihovilla todellakin oli sitä haastetta siinä työssä, mutta sitähän mä sinne lähdinkin hakemaan. Vaikka uni- ja ruokarytmi olikin välillä ihan sekasin yövuorojen sun muiden ansiosta, niin siitä huolimatta jaksoin onneksi puuhastella kavereiden kanssa kaikennäköistä ja tuli vietettyä taas tosi mahtava ja unohtumaton kesäloma.
Ja tänään oli kyllä kieltämättä ihan mukavaa palata takaisin koulunpenkille istumaan, kun Waltterikin sano mulle, että hän voisi vaikka maksaa siitä, että pääsisi takaisin lukioon kavereiden kanssa nauttimaan viimeisestä lukiovuodesta uudestaan. Niin ehkä munki on nyt sitten otettava kaikki ilo irti tästä tulevasta vuodesta, eikä vaan valitta kuinka ärsyttävää on mennä kouluun yms. Nyt alkaa taas se normaali rytmi, mikä helpottaa elämää todella paljon ja varmasti jaksaa paremmin tehdä asioita, kun nukkuu ja syö säännöllisesti. Sitä varten piti kalenterikin kaivaa esille ja huomiseen mennessä pitäisi ne kirjatkin ottaa esille ja aloittaa myös kirjotuksiinki lukeminen OIKEASTI! Kyllä vähän alko tänään koulussa opon tunnilla pelottamaan tuleva vuosi, mutta toisaalta kyllä ne kivatkin asiat sieltä häämöttää! Esimerkiksi ne pitkään odotetut penkkarit! :)
collagea220140809_095928000_iOS20140808_233000000_iOScollagea120140809_100247000_iOS20140809_103338000_iOS
toppi h&m, toppi h&m, laukku lindex, kengät zapato, kello daniel wellington, aurinkolasit cubus

16 comments:

 1. Sä oot kyllä Liisa älyttömän upee AINA!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. sinä se älyttömän upee oot ♥ mutta kiitoksia Natalia! :)

   Delete
 2. ihana asu ja oot nii nätti ♥ :>

  ReplyDelete
 3. ihana asu! ite oisin kääriny vähän lahkeita:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoksiai! :) itselleni ei tullut edes mieleen, mutta ehkä ensi kerralla sitten ;)

   Delete
 4. tää abivuos on kyllä jännä juttu - samalla ollaan ihan hirveen innoissaan että on vika vuos ja penkkarit edessä, mut samalla ahdistaa ja pelottaa kirjotukset ja yliopistohaut sun muut:-D mutta tsemppiä sulle!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon! sitä tsemppia todellakin tarvitaan! :-D

   Delete
 5. Vitsi olit nättinä tänää koulussa :) kättelin sua monee otteeseen, sul on ihana tyyli ja koko olemus !:) t. Tuore salon lukiolainen

  ReplyDelete
  Replies
  1. mahdoitko tarkoittaa katselit? :D meinaa en kyllä kätelly eilen ketään :) ja kiitoksia paljon! ♥

   Delete
  2. siis joo kattelin.... ennustava kännykällä :D

   Delete
 6. Oot kyllä niin huippukaunis ja teijän blogia jo kauemmin seuranneena on pakko sanoa että postaukset on tullut yhä paremmiksi vaan ja just ihanan monipuolinen blogi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hyvä, että postauksen on parantunu :) ite sitä kehitystä näiden suhteen ei oikein huomaa :D

   Delete
 7. i wish that you can blog in English haha

  ReplyDelete