BLOGLOVIN BLOGGER VIMEO FACEBOOK

Thursday, July 3, 2014

TRENCH COAT

L: Pienikin postaustauko aiheuttaa sen ongelman, että ei tiedä mistä kirjottamisen alottaisi. Mun edelliseen postaukseen tuli paljon kommentteja yo-kirjotuksiin liittyen ja sain niistä niin paljon motivaatiota, että päätin aloittaa lukemisen heti. ISO KIITOS TEILLE! :) Mulla on kuitenkin todettu jonkin näköinen lukihäiriö, joten lukeminen on hidasta ja paljoo ei oo päähän jäänny, joten seuraavaks pitäisi varmaan alkaa kirjottee ylös muistiinpanoja! Mun oli myös tarkotus tehdä eilisestä päivästä my day -postaus, mutta nyt mulla on niin vähän aikaa ennen töihin lähtöa (seliseli... en vaa jaksanu selata muita kuvia ja valita niistä ne parhaimmat), että päätin tulla vaan lisäämään nää eilisen päivän asukuvat. Voi olla, että teen sen postauksen vielä lähipäivinä valmiiksi tai ehkä ei. Katsotaan.. :D Tässä nyt kuitenkin eilistä asua, jossa näkyy uusi takki bikbokin alennuksista. Mä en kauheesti kauppoja tykkää alennusten aikana kierellä, sillä kaupoissa on silloin ahdistavan sotkuista ja kokoja ei meinaa löytyä millään. Tällä kertaa kuitenkin löytyi edes jotain kivaa oikeassa koossa! :)
IMG_3576collage1IMG_3578collage2

13 comments:

 1. Ihana takki, sopii sulle kyllä ihan tosi hyvin ! :)

  ReplyDelete
 2. Voi aivan ihana takki! haluaisin itsellekkin:)

  ReplyDelete
 3. I really like this trenchcoat. I've been looking for something similar but so far nothing seems right. Your watch is a favorite of mine also :)
  http://maggiecallife.com

  ReplyDelete
 4. Oi ihana takki, sopii sulle hyvin! :-)

  ReplyDelete
 5. tää tyyli saa sut näyttämään paljon vanhemmalta mitä oot en tiiä miks :--D , ja siis ihan hyvällä :--)

  ReplyDelete
 6. Aivan ihana toi takki! :) en ainakaan äkkiseltään löytäny sitä bik bokin nettisivuilta, pystyisitkö mitenkään helposti linkkaamaan sitä tai kertomaan minkä niminen se on? :)

  ReplyDelete
 7. mistä toi laukku on? :)

  ReplyDelete
 8. Oi tuota sinun kelloa olen itse jo himoillut pidempää! Näyttää jälleen hyvältä :)

  http://vaatevaras.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 9. Mulla on itellä todettu lukihäiriö eikä oikeestaa mikään jää päähän lukemalla niin oon huomannu et kopioiminen kirjottamalla kirjasta auttaa muistamaan huomattavasti paremmin :)

  ReplyDelete
 10. Oii ihana takki minkä kokonen toi on?

  ReplyDelete